Şimdi Ara

HTC HD2 / Sık Sorulan Sorular / Program / Problem ve Çözümler (155. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.229
Cevap
19
Favori
347.448
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 153154155156157
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • olaya bakın:) efsane oluyor bizim telefon... benim gözümde zaten öyleydi...

Hd2 Leo ya Ubuntu 9.10 ve Desire Hd romu kurulumu (sd karttan)
    http://forum.donanimhaber.com/m_44930893/tm.htm
  • saat sorununu çözmek için;
    start menu --> settings --> personal --> phone --> time zones kadar gelin; "automatic change time zone and clock" yazısının yanındaki onayı işaretini kaldırın

türkçe de bu menüye nasıl erişiriz acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: maksimu_s

quote:

Orijinalden alıntı: mechan

Arkadaslar; bisey sormak istiyorum,

HTC HD2 telim su siralar ekrandaki saat gostergesi kafasina gore gunde belki 30 defa 1 saat iki saat one gidiyo ben ayarlamaktan biktim o gun icinde hatta bazen ayarladiktan 2 sn sonra bile 2 saat sonrasina donmekten bikmadi??? tarihte ayni sekilde... neden acaba bilen varmii? neyapmak lazim?? neden bole oluyo?? nasil duzeltirim??

bu sorun çözülebiliyor...
    bsbtweaks kullanıyorsanız direk olarak bsbtweaks ayarlarında time sync.. kısmının işaretini kaldırın...
    eğer sonuç değişmesse ki bende böyle halloldu... tel ayarlarında phone ve personal bölümlerinde time sync ve internetten senkronizasyonla alakalı kısımların işaretini kaldırın...

Tel ayarlarından time sync tik işaretini kaldırıyorum, telefonu yeniden başlattığım zaman o tik işareti yine seçili gelmiş oluyor.
    bsbtewaks ile yeniden başlatsak bile o tik işareti kalkmayacak değilmi.
    Uyuz oluyorum şu saat olayına, yaz saati uygulamasına kadar saçma sapan saat ayarlarında gideceğiz yoksa...

Bende bu telefon yerine iphone almadım diye pişman değilimde, keşke tuşlu bir telefon alsaydım. Pek pratik değil....

• htc sitesinden orjinal son romu indirip kurdum..

her attıgım mesajdan sonra pil ömrünün oldugu bildirimler ekranına "mesaj başarıyla gönderildi" uyarısını alıyorum ve bunu kapatamıyorum..heryere baktım ama çözüm yok sanırım, yardımcı olabilecek arkadas var mı ? sürekli pil ekranına gel kapat işkence halini aldı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Teken -- 6 Aralık 2010; 14:00:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: haliba

saat sorununu çözmek için;
    start menu --> settings --> personal --> phone --> time zones kadar gelin; "automatic change time zone and clock" yazısının yanındaki onayı işaretini kaldırın

türkçe de bu menüye nasıl erişiriz acaba ?

başlat --> ayarlar --> kişisel --> telefon --> saat dilimi. Burada " saat dilimini ve saati otomatik ayarla" gibisinden bir yazı olacak. Onun yanındaki onay işaretini kaldırın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fleetwood

quote:

Orijinalden alıntı: maksimu_s

quote:

Orijinalden alıntı: mechan

Arkadaslar; bisey sormak istiyorum,

HTC HD2 telim su siralar ekrandaki saat gostergesi kafasina gore gunde belki 30 defa 1 saat iki saat one gidiyo ben ayarlamaktan biktim o gun icinde hatta bazen ayarladiktan 2 sn sonra bile 2 saat sonrasina donmekten bikmadi??? tarihte ayni sekilde... neden acaba bilen varmii? neyapmak lazim?? neden bole oluyo?? nasil duzeltirim??

bu sorun çözülebiliyor...
    bsbtweaks kullanıyorsanız direk olarak bsbtweaks ayarlarında time sync.. kısmının işaretini kaldırın...
    eğer sonuç değişmesse ki bende böyle halloldu... tel ayarlarında phone ve personal bölümlerinde time sync ve internetten senkronizasyonla alakalı kısımların işaretini kaldırın...

Tel ayarlarından time sync tik işaretini kaldırıyorum, telefonu yeniden başlattığım zaman o tik işareti yine seçili gelmiş oluyor.
    bsbtewaks ile yeniden başlatsak bile o tik işareti kalkmayacak değilmi.
    Uyuz oluyorum şu saat olayına, yaz saati uygulamasına kadar saçma sapan saat ayarlarında gideceğiz yoksa...

Bende bu telefon yerine iphone almadım diye pişman değilimde, keşke tuşlu bir telefon alsaydım. Pek pratik değil....

Hassas klavye programları var onları kurup deneyin ben sorunsuz kullanmaktayım,tabiiki kullanıan rom da önemli Dutty2nin romlarını öneririm şu an kullandığım sıfır hatalı Finger keyboard 2 kurulu sorunsuz keyboard kullanmaktayım.Rom Dutty HD2 Family V9 WWE.kolay gelsin..

• Aslında dokunmatik çok iyi ancak bana dokunmatik pek uygun değil.
    Örneğin bazen bakmadan 2 satır mesaj yazmam gerekıyor, dokunmatıkte olmuyor. Ama tuşlu olduğu zaman, tuşlardan anlayıp yazabiliyorsunuz.
    Birde gün içinde çok yogun olarak telefonun sadece telefon ozelliğini kullanınca pratik gelmiyor.
  • Epey bir sayfa okudum ama sorunumla ilgili bir bilgi bulamadım.
    GPS çalışmıyor cihazda,google mapste de herhangi bir navigasyon programında da uydu bulamıyor,üstte ki uydu resmi yanıp sönmüyor
    Bütün bağlantılar açık,farklı bir yerden açmak gerekiyor mu ?
    Help lütfen..
  • google maps' menüsünde "use gps " seçili mi,?
    bir de bina içinden ve balkonda da beni htc'de bulamıyor.
  • Evet seçili olduğu halde bulmuyor.Dışarıda da denedim faydası olmadı.
    Ne garmin ne copilot nede igo,hiçbirisiyle sonuç alamadım ...
  • ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maksimu_s -- 9 Aralık 2010; 12:22:39 >
  • S.a ,

Bende de htc 2 war almanyadan gedli ;

Fakat TÜRKCE Yapmak istiyorum bir türlü bulamadim ; yardimci olabilirmisiniz ?

+ Güncelleme vs yapmam gerekiyormu ne yapmaliyim ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: LaD_PLay_Boy

S.a ,

Bende de htc 2 war almanyadan gedli ;

Fakat TÜRKCE Yapmak istiyorum bir türlü bulamadim ; yardimci olabilirmisiniz ?

+ Güncelleme vs yapmam gerekiyormu ne yapmaliyim ?

Android yüklersen hemen türkçe yapabiliyorsun WM kullanırsan biraz karışık...
  • quote:

Bilmiyorum ama benim bulduğum sitede ünlü yazılımcı ve sistem mühendislerinin telefon konusunda tercihlerini anlatan videolar var. Hangi telefonu, neden, hangi amaçla kullandıkları ile ilgili. Bu kişilerin büyük bir çoğunluğu tartışmasız iPhone'un üstünlüğü konusunda hemfikirler. Zaten günümüze bakıldığında da hangi Türk firması bugüne kadar Windows Mobile için bir yazılım geliştirmiş acaba? Oysaki şu anda iPhone için yüzlerce firmanın geliştirdiği programlar mevcut ve her geçen gün bu sayı daha da artıyor. Üstelik hepsi de birbirinden kullanışlı. Örneğin gecenin bir yarısı elimde Samsung i900 Omnia ile nöbetçi eczane aramak tam bir işkence idi. Oysaki iPhone'da sadece 2 tıklama ile bulunduğum yerdeki nöbetçi eczaneleri görebiliyor ve GPS'i sayesinde kapısının önüne kadar gidebiliyorum. Zaten asıl vurucu olan nokta iPhone'un üstünlüğü kullanılan malzeme ya da touch screen'i falan değil, dünya çapında verilen yüzbinlerce ücretli yada ücretsiz (ki ücretsiz programlarda çok çok işinize yarayacak) program desteğidir.

1. ünlü yazılımcı ve sistem mühendislerinin telefon tercihleri bizi ne derece neden ilgilendirsin? uydum akıllı zihniyet, kim neye iyi derse onu alacak kapasiteyi mi paylaşıyor ?
    x- iş için bir telefon alacağım, hangisini alayım ?
    y- hangi iş için?
    x- ...

yani ortadaki durum, telefon tercihlerinde ve bi çok tercihte (araba olsun ev olsun) bireysel şartlar ve koşullar önemlidir. x mühendisin telefonda aradığı ve beklentisiyle benim ki bir mi yani? bu kesinlikle bir kriter değildir. x yazılımcı SDK üzerinde çalışıyordur haliyle telefonda compile işlemi yapması gerekir o kişi wm tercih eder yada iOS tercih eder. o onun sıkıntısıdır. ben telefonda büyük ekran ararım çünkü büyük ve kaliteli görseller hoşuma gidiyordur bende HD2 alırım.. Bu bahsettiğiniz durum ve kişiler, kesinlikle iphone'u yada hd2'yi tercih sebebi yapmaz.

2. günümüza kadar hangi Türk firması ne için yazılım yaptı ki win mo. için ne yapacak? gold, eta dışında ulusal platformda başarı getirmiş, adından söz ettiren hangi yazılım Türklerin işiydi? inanın ben hiç hatırlamıyorum. Bilgisayar üzerinde kullanılan yazılımların %99u hattta tamamı Türk olmayan firmaların işidir.

dolayısı ile program desteği, elbette ki bir faktör olacaktır ama ilk cümlenizde bahsettiğiniz kişi ve durumlar, bir tercih sebebi yada bahanesi değildir.

selamlar..

• Peki nasil Android yükleyeceğim cihaza ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: LaD_PLay_Boy

Peki nasil Android yükleyeceğim cihaza ?

follow us
  • HTC nin sitesinde son yayınladığı ROM u yükledim ama memnun kalmadım ve 1.66 olana geri dönmek istiyorum.
    Daha önce forumda görmüştüm nasıl yapılacağını ama bulamadım.
    Bu konuda bilgisi olan var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Onur.Kalender

HTC nin sitesinde son yayınladığı ROM u yükledim ama memnun kalmadım ve 1.66 olana geri dönmek istiyorum.
    Daha önce forumda görmüştüm nasıl yapılacağını ama bulamadım.
    Bu konuda bilgisi olan var mı?

Aynen bende yükledim cihaz kasmaya başladı . .

Android e geçmek istiyorum bende online yardımcı olabilecek arkadaş varsa pm atarsa sevinirim
  • türkçe romloar hem avrupa tr hemde t mobile versiyonları ile uyumludur.

http://forum.donanimhaber.com/m_45150113/mpage_1/f_/key_//tm.htm
  • arkadaşlar hepinize iyi akşamlar biraz geç olmakla beraber bende htc hd2 aldım :).. wildfire almıştım ondan sonra bu cihaz çölde su bulmak gibi :)
  • 
Sayfa: önceki 153154155156157
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.