Şimdi Ara

HTC HD2 / Sık Sorulan Sorular / Program / Problem ve Çözümler (154. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.229
Cevap
19
Favori
347.448
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 152153154155156
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: maksimu_s

arkadaşlar daha önce konuşulmuştu ama tam cevaplanamadı sanki...
    kayma hissinin kaybolmaması ve ekran hassasiyeti önemli...
    zagg invisible shield kullandım ama ekranda elini kaydıramıyorsun sanki...zagg, muvit, bodyguardz veya 7-8 Tl lik kılıflar mı? sizler neler kullanıyorsunuz...

uzunca bir süre araştırdıktan sonra ebay vasıtasıyla orjinal sitesinden biraz daha ucuza bulduğum ingilteredeki bir satıcıdan aldım
    memnunum gayet şık ve sağlam. diğer silikon kılıflarda olduğu gibi lastik don giydirmişe benzemiyor cihaz

Otterbox Commuter Series
    http://www.otterbox.com/HTC-HD2-Commuter-Series-Case-%28International%29/HTC4-HD2XX,default,pd.html

• merhaba arkadaşlar bu hafıza kartı nasıl çıkarılıyo ben beceremedim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: kennchang
    merhaba arkadaşlar bu hafıza kartı nasıl çıkarılıyo ben beceremedim :)

iceri dogru ittir. kilidi acilir.
  • teşekkür ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: mechan

quote:

quote:

Arkadaslar; bisey sormak istiyorum,

HTC HD2 telim su siralar ekrandaki saat gostergesi kafasina gore gunde belki 30 defa 1 saat iki saat one gidiyo ben ayarlamaktan biktim o gun icinde hatta bazen ayarladiktan 2 sn sonra bile 2 saat sonrasina donmekten bikmadi??? tarihte ayni sekilde... neden acaba bilen varmii? neyapmak lazim?? neden bole oluyo?? nasil duzeltirim??

bu sorun çözülebiliyor...
    bsbtweaks kullanıyorsanız direk olarak bsbtweaks ayarlarında time sync.. kısmının işaretini kaldırın...
    eğer sonuç değişmesse ki bende böyle halloldu... tel ayarlarında phone ve personal bölümlerinde time sync ve internetten senkronizasyonla alakalı kısımların işaretini kaldırın...

tskler arkadasim , tam olarak ayari neren yapcaz benim tel turkce bulamadim dedigin yeri??

??? nerden bulamadim, cvp verecek varmi acaba??

• Arkadaşlarrrrrr

HTC HD2 ile iphone 3GS 32GB arasında kaldım...Bana HTC kullanan birileri olarak GERÇEKTEN hangisini tavsiye edersiniz???

• quote:

Orijinalden alıntı: unicorn13

Arkadaşlarrrrrr

HTC HD2 ile iphone 3GS 32GB arasında kaldım...Bana HTC kullanan birileri olarak GERÇEKTEN hangisini tavsiye edersiniz???

Uğraşmayı, kurcalamayı, yeri geldiğinde sinirden kudurmayı, bol seçeneklerinizin olmasını seviyorsanız HD2 (hem windows mobile hem de android deneyimlerinizi yaşayabilirsiniz)
    Herşey hazır ve stabil olsun, problem çıkarmasın, sadece rahatça kullanayım derseniz iPhone işinizi görecektir.

Bende iphone 3gs 16 gb vardı 2-3 ay kullandıktan sonra forumdan bir arkadaşın HD2 si ile birebir takasladık. İlk başlarda çok zorlandım. Şu an için takas yaptığım için pişman değilim. Canım sıkıldıkça telefonu android olarak da kullanıyorum.

• quote:

Arkadaşlarrrrrr

Arkadasim,
    bende gorselligine ve bazi yorumlara kapilip yaklasik 6 ay once almistim HTCHD2 yi, turkcellden,, gerci isim ve yogunlugum nedeniyle burdaki cogu arkadas kadar cok derinlemesine telefonu kurcalayamiyorum ama, suan o kadar pismanim ki aldigima..:(
    -bazen sabah kalkinca bakiyorum kitlenmis kalmis, niye cunkue gece bi mesaj gelmis, daha dogrusu gelmeye calismis ama hem mesaj gelememis(arkadas gonderdim cvp niye yazmadin diyo bu durumlarda) halbuki bende ne gelen mesaj var gelmedigi gibi bide tel kitlenmis kalmis, o sirada arayanlarda ulasamamis taakii ben farkina varana kaadar...:( !!!!

-Foto olayi ayri bidert zaten, tam yeri geliyo millet bekliyo mesela foto cekceksin onlari, cart ekrana bi ileti, camera kurulumu basariiz oldu, haydii teli kapat tekrar ac biraz kendine gelsin bekle sonra cek, insanda ne sevk kaliyo ne bisey ve bunu bazen gun icinde 3-4 kez yapiyo nedenini hala anlayabilmis degilim...!!!

-son gunlerdede kafasina gore saati tarihi 1 saat 2 saat 4-5 saat ileri atiyo mesela bugun bi kalktim sabah 8 de saat 10;30 u gosteriyor birden gorunce dumur oldum gercek zannederek!!! tarihde 30unu gosteriyo ayarliyorum 2 dk gecmiyo yine saat sapitiyuoo , analmaidm neden hal bole olunca mesajlarin sirasida degisiyo, saate tarihe gore sirlama yapilan mesajlarin yerleri kayiyo, birinden gelen mesela 30 tane mesaj var en son gelenin sirasi tarih degisik oldugu icin taa ortalara gitmis mesela araki bulasin...!!!

-bazen tam birini aricaksin,, tel araba modunda olece takili kaliyoo,,, aricam diye cildiriyosun cok sukur ki Allah korusun acil bidurum icin arama anim olmadi herhalde insan cildirirdi o an,,:((

- arka metal kapagin yan taraflari soyulmaya basladi daha yepyeni telefon, bi iki arkadas da daha once sikayet ediyodu bu durumdan bende yasadim...

-muzik calarini zaten hic kullanmiyorum bile, anlamadim gitti istedigim sarkilari gruplayamiyorum, kafasina gore caliyo bazen dinlerken sarkinin ortasindayken taak oteki sarkiya atliyo falan geri aliyim diyosun hizli calmaya basliyo, kontrol resmen senden cikiyo...:(((

bunlar benim baslica yasadiklarim.. bunlarin disinda dizayn cok guzel gorsellik cok guzel ama cok cok cok pismanim iphone almadigima hatta alacaksan direk iphone 4 al arkadasim.. borcunu bitirince ilk niyetim direk satip iphone 4 almak......

bunlari yazmak istedim cunku bende cok hevesle almistim, ama ne heves kalkdi ne bisey.....

kolay gelsinn....

• quote:

Arkadaşlarrrrrr

HD2'yi androidli olarak kullanan biri olarak kesinlikle tavsiye ederim. Bu arada benimki de satılık..

Dokunmatik ve geniş ekran avantajı ve netteki bütün videoları izleme avantajınız var.
  • arkadaşlar çok ayrıntılı açıklamışsınız gerçekten...Tam istediğim cevaplar..HTC HD2 çok havalı duruyor ama stabil bir işletim sisteminin olması ve beni uğraştırmaması için iphone daha iyi benim için..

Çok teşekkür ederim hepinize..(özellikle mechan bu kadar uzun bir açıklama hiç beklemiyordum :)
    En iyisi biraz daha bekleyip iphone4 almak :)
  • Burada eklemek istediğim bir husus var.
    Mechan adlı arkadaş muhtemelen orijinal rom kullanmakta. Orijinal romlarda bu çeşit sıkıntılar var doğru. Ama HSPL yapıp Energy romlardan birini kurduğunuzda cihaz uçmaya başlıyor. Diğer taraftan ne kadar uçarsa uçsun, cihazı kendinize göre ayarlamak durumundasınız. Yok ben cihazı geldiği gibi kullanayım derseniz sıkıntılı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: OzeNHocA

Burada eklemek istediğim bir husus var.
    Mechan adlı arkadaş muhtemelen orijinal rom kullanmakta. Orijinal romlarda bu çeşit sıkıntılar var doğru. Ama HSPL yapıp Energy romlardan birini kurduğunuzda cihaz uçmaya başlıyor. Diğer taraftan ne kadar uçarsa uçsun, cihazı kendinize göre ayarlamak durumundasınız. Yok ben cihazı geldiği gibi kullanayım derseniz sıkıntılı.

ne soyleyebilirim ki, kesinlikle hakli.
    Arkadasa suc bulmuyorum belki fazla anlamiyor olabilir bunlari yapmak zorunda degildi sonucta.
    Fakat bu telefon donanimsal olarak cok yeterli ve gerekli yazilimsal ayarlari yaptiktan sonra bir harika...
  • quote:

Orijinalden alıntı: u have to MakeMyFireOut

Beyler elinde Asphalt 4 Elite Racing HD oyunu olan varsa pm yoluyla bana gönderebilir mi lütfen?

Lütfen biri yardımcı olsun bana

• quote:

quote:

Beyler elinde Asphalt 4 Elite Racing HD oyunu olan varsa pm yoluyla bana gönderebilir mi lütfen?

Lütfen biri yardımcı olsun bana

çok ağladın diye yolluyorum
    android e geç bu oyunlardan çok var senin hala denemeye korktuğuna inanamıyorum

• pardon ya bugün mesaja baktımda yukarıda link yollamayı unutmuşum

ASPHALT 4
    http://www18.zippyshare.com/v/19472632/file.html
  • Merhaba
    Ben de yeni htc hd2 kullanıcısıyım. Elimdeki cihazın versiyonu da 1.66.468.1.
    Birkaç farklı rom da yükledim denedim fakat bir türlü İletişim Yöneticisinde 3G ayarını gösteremedim. Vodafone kullanıcısıyım. Nerede hata yapıyor olabilirim ?
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Arkadaslar; bisey sormak istiyorum,

HTC HD2 telim su siralar ekrandaki saat gostergesi kafasina gore gunde belki 30 defa 1 saat iki saat one gidiyo ben ayarlamaktan biktim o gun icinde hatta bazen ayarladiktan 2 sn sonra bile 2 saat sonrasina donmekten bikmadi??? tarihte ayni sekilde... neden acaba bilen varmii? neyapmak lazim?? neden bole oluyo?? nasil duzeltirim??

bu sorun çözülebiliyor...
    bsbtweaks kullanıyorsanız direk olarak bsbtweaks ayarlarında time sync.. kısmının işaretini kaldırın...
    eğer sonuç değişmesse ki bende böyle halloldu... tel ayarlarında phone ve personal bölümlerinde time sync ve internetten senkronizasyonla alakalı kısımların işaretini kaldırın...

tskler arkadasim , tam olarak ayari neren yapcaz benim tel turkce bulamadim dedigin yeri??

??? nerden bulamadim, cvp verecek varmi acaba??

saat sorununu çözmek için;
    start menu --> settings --> personal --> phone --> time zones kadar gelin; "automatic change time zone and clock" yazısının yanındaki onayı işaretini kaldırın

ama öncelikle orjinal romu bırakıp daha önce de arkadaşların bahsettiği gibi Energy romlardan birine geçmen durumunda başka bir iletinde bahsettiğin hiç bir sorunu yaşamazsın; üstüne bir de kendine uygun bir android rom bulursan cihazına tekrardan aşık olursun

• saat sorununu çözmek için;
    start menu --> settings --> personal --> phone --> time zones kadar gelin; "automatic change time zone and clock" yazısının yanındaki onayı işaretini kaldırın

ama öncelikle orjinal romu bırakıp daha önce de arkadaşların bahsettiği gibi Energy romlardan birine geçmen durumunda başka bir iletinde bahsettiğin hiç bir sorunu yaşamazsın; üstüne bir de kendine uygun bir android rom bulursan cihazına tekrardan aşık olursun

cmcntkn arkadaşıma Sonuna kadar katılıyorum

Şuan Energy rom vehttp://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=795914 ' deki android romu kullanıyorum.Sorunsuz ve çok keyifli.

• Konu içinde aradım ama bir sonuç alamadım. Sorum baya ilkel olacak ama merak ettiğim bu telefonu yanınızda nasıl taşıdığınız. Şuanki telefonum HTC Herald, bunu cepte rahatlıkla kullanıyorum ama HD2'nin kendisi de ekranı da çok büyük. Ön cebe sığıyor mu veya arka cepte mi taşıyorsunuz? Arka cebe koyulsa sanırım o haliyle oturulmuyordur? Şimdi yazınca yine gerip geldi ama bunları merak ediyorum. Yanıtlar için şimdiden teşekkür ederim.
  • @pillout

Telefonu yan cebimde ekranı bana dönük şekilde taşıyorum zaten çok ince olduğu için rahatsız etmiyor bundan önceki telefonum nokia 5310 xpress music idi oda çok inceydi oda rahatsız etmezdi kısaca taşınmasında bir sıkıntı yok...ekranı büyük olmasıda GPS olarak kulanırken çok rahat oluyor....

Bu arada arkadaşlar kendi üstünde gelen Acrobat Reader LE güzel bir pdf okuyucu ancak tam ekran yapınca dahi alttaki zoom ve sayfa barı gitmiyor....Bildiğiniz daha iyi bir pdf okuyuu var mıdır..?

sorunu resistiriden düzelttim

HKCU/Software/Adobe/AdobeReaderLE.25/KeepToolbarInFullScreen
    1 i den 0 yaptım ve oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jason B. -- 4 Aralık 2010; 0:15:35 >
  • 
Sayfa: önceki 152153154155156
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.