Şimdi Ara

HTC HD2 / Sık Sorulan Sorular / Program / Problem ve Çözümler (153. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.229
Cevap
19
Favori
347.448
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 151152153154155
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

windows tusu
    settings
    system
    car kit mode
    "auto launch navi panel in car kit mode" isaretini kaldirmayi denediniz mi?

rehber problemini ben contact list i gmail hesabimla sync ederek cozmustum.

pda da active sync ile
    account name
    password
    domain = bosluk ---
    server = m.google.com

boylece her yeni tel yuklemede otomatik gmail hesbinizdan rehberinize kavusursunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: OzeNHocA

energy rom icin;

windows tusu
    settings
    system
    car kit mode
    "auto launch navi panel in car kit mode" isaretini kaldirmayi denediniz mi?

rehber problemini ben contact list i gmail hesabimla sync ederek cozmustum.

pda da active sync ile
    account name
    password
    domain = bosluk ---
    server = m.google.com

boylece her yeni tel yuklemede otomatik gmail hesbinizdan rehberinize kavusursunuz

denedim ama rom değişikliğine gitsem bile o seçenek ekli olarak karşıma çıkıyor...2 orjinal rom yükledim ama ikisinde de kurulur kurulmaz navi panel olayı çıkıyor...ve kurulum biter bitmez ''cihazınız ana güç kaynağı olarak pili kullanıyor.lütfen cihazı araç içinde kullanmak için araç şarjına bağlayın'' uyarısı alıyorum...hatta kurulum başlarken sol üstte navi paneli başlatmaya çalışıyor makine...enerji romda direk başlıyordu, şimdi en son orjinal romu yükledim de azcık vakit tanıyor bana ve iptal ediyorum bahsettiğiniz seçeneği...durum çok ağır yani=)

rehber sorunum için önerdiğiniz yol için çok teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zaraki_kenpachi -- 20 Kasım 2010; 23:59:01 >

• quote:

Orijinalden alıntı: MEKTUPLA

Günaydın arkadaşlar,

http://www.trt.net.tr/televizyon/Default.aspx#dinleizle_trt/gk/7bd69f9c-a800-4777-ab27-925b6de78b4d/page/1/mk/f2bf9141-d12a-457d-b7ce-b94f51a295fc

linkinden indirdiğim videoları PC de seyrederken bir sorun olmuyor fakat HTC HD2 telefonumda seyrederken ses olmuyor.
    Convert programlarından; Total Video Converter ve Kingconvert Video Converter ile convert etsem bile yine ses olmuyor.

Ne önerirsiniz.

Saygılarımla,

ne olarak konvert ediyorsunuz. player olarak tcmp player'ı kullanabilirsiniz.

• Arkadaşlar Çok Acil bişi öğrenmem lazım:

dosya yöneticisinde, Aygıtım ın içinde bir klasörün adını yanlışlıkla değiştirdim, şimdi cihazın zil sesleri vs. çıkmıyor

adını sildiğim klasörün içinde;

cll
    GoogleMaps
    HTC
    MDS
    Microsoft
    Sounds
    Volatile
    Windows Live

klasörleri var. Bu klasörün orijinal ismini yazabilir misiniz arkadaşlar lütfen çok lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Odysseus348

Arkadaşlar Çok Acil bişi öğrenmem lazım:

dosya yöneticisinde, Aygıtım ın içinde bir klasörün adını yanlışlıkla değiştirdim, şimdi cihazın zil sesleri vs. çıkmıyor

cll
    GoogleMaps
    HTC
    MDS
    Microsoft
    Sounds
    Volatile
    Windows Live

klasörleri var. Bu klasörün orijinal ismini yazabilir misiniz arkadaşlar lütfen çok lazım

Sanırım Application Data klasöründen bahsediyorsunuz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: murtaza

quote:

Günaydın arkadaşlar,

http://www.trt.net.tr/televizyon/Default.aspx#dinleizle_trt/gk/7bd69f9c-a800-4777-ab27-925b6de78b4d/page/1/mk/f2bf9141-d12a-457d-b7ce-b94f51a295fc

linkinden indirdiğim videoları PC de seyrederken bir sorun olmuyor fakat HTC HD2 telefonumda seyrederken ses olmuyor.
    Convert programlarından; Total Video Converter ve Kingconvert Video Converter ile convert etsem bile yine ses olmuyor.

Ne önerirsiniz.

Saygılarımla,

htc hd2 nin Desteklediği mesela mp4, .3gp formatlarında... :(

( indirdiğim videolar ;
    zaten HTC HD2 tarafından desteklenen video formatlarından olan wmv formatında.
    Lakin hd2 telefonum açmadığından convert etmeye çalışıyorum... )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MEKTUPLA -- 21 Kasım 2010; 18:34:35 >

• yeni cıkan orjinal romu dün gece yükledim.. ufak bir sorunum var arkadaslarım,

mesaj atınca sürekli teslim raporu ve bildirimlerde ileti başarıyla gönderildi mesajlarını alıyorum..ayarlardan kapattım teslim raporunu ama hala geliyo her mesajda..

çıldırmak üzereyim lütfen yardım edin
  • telefonumun dokunmatiği bozuldu bugun kvk ya verdim bakalım sonuc ne olacak. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Onur.Kalender

quote:

Orijinalden alıntı: Odysseus348

Arkadaşlar Çok Acil bişi öğrenmem lazım:

cll
    GoogleMaps
    HTC
    MDS
    Microsoft
    Sounds
    Volatile
    Windows Live

Sanırım Application Data klasöründen bahsediyorsunuz...

malesef değil... application data klasörü duruyor... neyin ismini değiştirdim birtürlü bulamıyorum, format atmam da mümkün değil...

• belirttiğin dosyalar "Application Data" klasörü içinde,zil sesi My Documents/My Ringtones klasörü altında..
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: murtaza

quote:

Günaydın arkadaşlar,

Ne önerirsiniz.

Saygılarımla,

htc hd2 nin Desteklediği mesela mp4, .3gp formatlarında... :(

( indirdiğim videolar ;
    zaten HTC HD2 tarafından desteklenen video formatlarından olan wmv formatında.
    Lakin hd2 telefonum açmadığından convert etmeye çalışıyorum... )

tcmp player kurun dertsiz kullanırsınız. müzik çaları da mp3 çalıyor :) ama ekranı kapatınca bazen müziği pause yapıyordu. s2m mi bir program vardı onunla tanışmışo ldum böylece.

• arkadaslar merhaba benim sıkıntım telefonumun titreşimi. titreşim durduk yerde bir anda daha fazla ses çıkaran ve rahatsız edici hale gelmeye başladı. sorunun ne olabileceği hakkında bir görüşü olan var mı acaba ?
  • bende htc hd2 telefon var.

mevcut rom versiyonu : HTC HD2 Türkçe ROM 1.66.468.1

birde bu rom var "ROM Upgrade for HTC HD2 Turkey: 3.14.468.2, "

bunu indirip kurabilirmiyim?

menüler türkçemi?

tavsiye ediyormusunuz?

yüklemede telefon numaralarım ve içine yüklediğim programlar silinir mi? mesele navigasyon programı yüklemiştim.

teşekkürler
  • Arkadaslar; bisey sormak istiyorum,

HTC HD2 telim su siralar ekrandaki saat gostergesi kafasina gore gunde belki 30 defa 1 saat iki saat one gidiyo ben ayarlamaktan biktim o gun icinde hatta bazen ayarladiktan 2 sn sonra bile 2 saat sonrasina donmekten bikmadi??? tarihte ayni sekilde... neden acaba bilen varmii? neyapmak lazim?? neden bole oluyo?? nasil duzeltirim??
  • quote:

Orijinalden alıntı: mechan

Arkadaslar; bisey sormak istiyorum,

HTC HD2 telim su siralar ekrandaki saat gostergesi kafasina gore gunde belki 30 defa 1 saat iki saat one gidiyo ben ayarlamaktan biktim o gun icinde hatta bazen ayarladiktan 2 sn sonra bile 2 saat sonrasina donmekten bikmadi??? tarihte ayni sekilde... neden acaba bilen varmii? neyapmak lazim?? neden bole oluyo?? nasil duzeltirim??

Çok ileri teknoloji bir cihaz, ilerici bir cihaz olduğu için yerinde duramıyor ileri fırlıyor hep!:))

Başka bir forumda da yapmıştım bu yorumu. Bu konuda çok şikayet var.

Şaka bir yana bir kez bana da oldu 3-4 saat ileri gitti kendi kendine, ama genel olarak sorun vardı cihazda o zaman çok uygulama açmıştım zorlamıştım biraz. Sonra kendi kendine düzeldi yine.

Sizin ayarlarda bir soru olmasın? soft reset filan deneyin düzelir çok kafaya takacak bir konu değil. Bazen kendi kendine düzeliyor. Bu cihazlar çok sofistike, çok işlevsel, son teknoloji olduğu için arkadaşlar, adı üztünde "AKILLI TELEFON" bazaen herşey kendi kendine düzeliyor.

Yani zorlamaya gerek yok. Sabırlı olun ve telaşa kapılmayın..Herşeyin bir çaresi vardır bu cihazlarda.

• quote:

bu sorun çözülebiliyor...
    bsbtweaks kullanıyorsanız direk olarak bsbtweaks ayarlarında time sync.. kısmının işaretini kaldırın...
    eğer sonuç değişmesse ki bende böyle halloldu... tel ayarlarında phone ve personal bölümlerinde time sync ve internetten senkronizasyonla alakalı kısımların işaretini kaldırın...
  • arkadaşlar daha önce konuşulmuştu ama tam cevaplanamadı sanki...
    kayma hissinin kaybolmaması ve ekran hassasiyeti önemli...
    zagg invisible shield kullandım ama ekranda elini kaydıramıyorsun sanki...zagg, muvit, bodyguardz veya 7-8 Tl lik kılıflar mı? sizler neler kullanıyorsunuz...
  • olmadı ki şöyle bi telefonumuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: maksimu_s

quote:

bu sorun çözülebiliyor...
    bsbtweaks kullanıyorsanız direk olarak bsbtweaks ayarlarında time sync.. kısmının işaretini kaldırın...
    eğer sonuç değişmesse ki bende böyle halloldu... tel ayarlarında phone ve personal bölümlerinde time sync ve internetten senkronizasyonla alakalı kısımların işaretini kaldırın...

tskler arkadasim , tam olarak ayari neren yapcaz benim tel turkce bulamadim dedigin yeri??

• Beyler elinde Asphalt 4 Elite Racing HD oyunu olan varsa pm yoluyla bana gönderebilir mi lütfen?
  • 
Sayfa: önceki 151152153154155
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.