Şimdi Ara

HTC HD2 / Sık Sorulan Sorular / Program / Problem ve Çözümler (151. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.229
Cevap
19
Favori
347.448
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 149150151152153
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar tam 3 kere rom kurudm ama bazı şeyler hala duruyo bunlardan en önemliside telefonun kullanım süreleri gelen ve giden arama süreleri bi türlü sıfırlayamadım rom yüklüyom hala duruyo bunları nasıl sıfırlayabilecegimi bilen bi arkadaş varmı acaba siz dedemi kalıyo bu süreler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Amato

arkadaşlar tam 3 kere rom kurudm ama bazı şeyler hala duruyo bunlardan en önemliside telefonun kullanım süreleri gelen ve giden arama süreleri bi türlü sıfırlayamadım rom yüklüyom hala duruyo bunları nasıl sıfırlayabilecegimi bilen bi arkadaş varmı acaba siz dedemi kalıyo bu süreler

ilk aldığım dönemlerden hatırladığım birşey
    o süreler sıfırlanmıyor, sanki kitapçıktata yazıyor olması lazım
    şöyle desem daha doğru olur. orjinal romda o süreler sıfırlanmıyor hep kalıyor.
    şunuda söylememda fayda var, ben anasını bile ağlattım şahsen yani süre müre kalmadı bi yerlerde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Inalough -- 9 Kasım 2010; 23:04:54 >

• arkadslar bende Mdeejay Froyo Sense v . 2 . 1
    versiyonuna gectim . fakat bunda havadurumuna
    sehir ekliyemiyorum sehir aramasi bile
    yapamiyorum hicbiyer cikmiyor. sadece province
    gozukuyor baska biside cikmiyor. nasil
    duzeltebilrim bunu.
  • satın almak isteyen var mı ? 5inci ayda aldığım htc hd2 yi satmayı planlıyorum.

teklif yapacak varsa istanbuldan hemen görüşelim. pm atınız.
  • Arkadaşlar üç basit sorum olacak.

1. Ana ekranda görünen 3x3 kutucuğun sayısını 4x4 yapmak istiyorum. 5x4 yapan cab dosyası buldum ama 4x4 bulamadım, bir link verebilirseniz sevinirim.

2. Home screen tabs kısmında değişiklik ve eksiltme yapılıyor ama ekleme yapılamıyor. Ekleme yapmanın bir yolu var mıdır?

3. Facebooka bağladığım kişilerde doğum günü görünüyor ama bu doğumgünleri outlookta görünmüyor. Onları outlooka otomatik olarak atmanın bir yolu var mıdır?

Teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: edimet

Arkadaşlar üç basit sorum olacak.

1. Ana ekranda görünen 3x3 kutucuğun sayısını 4x4 yapmak istiyorum. 5x4 yapan cab dosyası buldum ama 4x4 bulamadım, bir link verebilirseniz sevinirim.

2. Home screen tabs kısmında değişiklik ve eksiltme yapılıyor ama ekleme yapılamıyor. Ekleme yapmanın bir yolu var mıdır?

Teşekkürler

Cookie's Home Tab Editor diye birşey var. bir kontrol et istersen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1337

quote:

Orijinalden alıntı: edimet

Arkadaşlar üç basit sorum olacak.

Teşekkürler

Cookie's Home Tab Editor diye birşey var. bir kontrol et istersen.

Teşekkür ederim tam işimi görecek gibi duruyor. Ancak, Cookie's Home Tab Editor'ü yükledim ama telefonun içerisinde görünmüyor. Her tarafa baktım ama bulamadım, nereye yüklemiş olabilir bu programı?

• Bugun telefonu yeniden başlattım 2 saat ileri almış telefon kendini, o dediğiniz ayarıda yaptım ama nedendir acaba?
  • arkadaşlar, telefonum bozulmuştu ekranı kırılmıştı.bugün kvk'dan geldi.
    315 lira verdim ekran değişimine.
    3.14.468.2 adlı yeni rom'u yüklemişler.

wi-fi ile kablosuz ağları göremiyorum.modemin 30 cm yanına gelince wifi yi görüyorum.
    uzaklaşınca hiçbir ağ görünmüyor.

rom'dan kaynaklanıyor diye düşünmüştüm sildim 1.66.468.1 adlı rom'a geri döndüm.
    yine görmüyor.
    kvk nasıl da becermiş bu hale getirmiş telefonumu çözemedim !!!!
    bayramda kvk çalışmıyor değil mi?bayramdan sonra mı vermeliyim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ertanak -- 12 Kasım 2010; 21:01:10 >
  • htc de iyi bi yer var aslında pda var bitane bide türkyie htc forum ve htc servis
  • quote:

Orijinalden alıntı: ertanak

arkadaşlar, telefonum bozulmuştu ekranı kırılmıştı.bugün kvk'dan geldi.

wi-fi ile kablosuz ağları göremiyorum.modemin 30 cm yanına gelince wifi yi görüyorum.

rom'dan kaynaklanıyor diye düşünmüştüm sildim 1.66.468.1 adlı rom'a geri döndüm.
    yine görmüyor.

aynı sıkıntı bendede var benimde ekranımı değiştirdiler
  • Remote Desktop Mobile kullanan var mı?
    Uzak masa üstü bağlantısı yaptığım zaman ekranı yan olarak kullanmak istiyorum ama nasıl olacağını bir türlü bulamadım.
  • Ekrani yan olarak kullanmak istiyorum derken yan cevirdin mi donmuyir mu yani biraz aciklar misin ne sordugunu, autobrotation acik olmasi gerek bunun icin, dik tutarkende. Yattay gozuksun istiyorsan custom rom yukle tek tusla yataya geciyor o zaman. Ornek olarak energy rom da yes tusuna basili tutarsan ekran yan doner.
  • quote:

Orijinalden alıntı: melihdemirag

quote:

Orijinalden alıntı: ertanak

arkadaşlar, telefonum bozulmuştu ekranı kırılmıştı.bugün kvk'dan geldi.

yine görmüyor.

aynı sıkıntı bendede var benimde ekranımı değiştirdiler

bluetooth ve wi-fi router'da da sıkıntı var.sizde de öyle mi.ya da başka bir sorun var mı?
    ve sanki telefonda karşı tarafın sesi daha az geliyor eskisine göre.

• Merhaba arkadaşlar,

Benim mail imzaları ile ilgili bir sıkıntım var.
    Gönderdiğim her mailin altına "HTC ile gönderilmiştir" tarzı bir şey yazıyor.
    Bunu nasıl değiştirebilirim?
    Kendi imzamı yazmak istiyorum ama nereden yapacağımı bulamadım.
  • Herkese merhaba, benim hd2 nin en sondaki kapama tuşu bozuldu.genelde hiç basmıyor. Bazen de basmadığım halde basmış gibi ekranı kapatıyor, yada uzun basılmış gibi işlem yapıyor.yani basmadığım halde takılı kalıyor. Yazılımdan olabilir diye hard reset attım, düzelmedi. Tuş bozuldu herhalde. Şu an orijinal rom yüklü, ama hpsl yapmıştım.servise vermeden önce vermeden hpsl yi kaldırmam gerekir değil mi? Yada servise vermeden bu sorunu düzeltebilirmiyim? Daha önce tuş problemi yaşayan arkadaş varsa yardımınızı rica ediyorum.servise versem ne kadar fiyat tutar, ne kadar sürer acaba?
    Teşekkürler.
  • Selamlar; ben 13 kasım 2010 tarihli energy romunu kurdum...sorunum ise ne yaparsam yapayım titremeyi kapatamadım...mesaj yazıyorum ve her harfe tıkladığımda titreme var, bir sekmeden diğerine geçiyorum gene titreme var ve bunun çözümü nedir diye sormak istedim...teşekkürler...

bu sekmedeki seçeneği kaldırdım...

belki yardımı olur diye bu da kullandığım rom ve radio...

• @zaraki_kenpachi ayarlara iyi bakarsan bulabilirsin sanırım titremeyi kaldırma düğmesini.

Enerji rom'dan memnun musun? Ben de yüklemek istiyorum. Şu an Android kullanıyorum yanında enerjiyi de kullanmak istiyorum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: alimakgrav

@zaraki_kenpachi ayarlara iyi bakarsan bulabilirsin sanırım titremeyi kaldırma düğmesini.

Enerji rom'dan memnun musun? Ben de yüklemek istiyorum. Şu an Android kullanıyorum yanında enerjiyi de kullanmak istiyorum..

kurcalamadığım yer kalmadı ama bulamadım, umarım bir bilen çıkar ve kurtulurum bu dertten...

Rom bence gayet güzel ya ben uzun süredir aynı romu kullanıyordum, nerdeyse 1 sene diyebilirim...bu rom, onun üstüne gayet kullanışlı geldi...sanırım oldukça uzun sürede bu romu kullanırım ama bu titreşimden kurtulmam gerek=) pil ömrünü işlemci hızını kısarak kullanıyorum bu sebepten nasıl dayandığını bilmiyorum ama şu an telefonu yeni almış gibiyim=)
  • merhaba arkadaşlar...

Ben 2 hafta önce yurt dışından cihazımı aldım..
    Sitede yazılan herşeyi okuyup önce HSPL2 yi ardından task 29 yapıp 1.68.468.1 tr roomunu yükleyip üzerine 2.08.50.08_2 radyo yu yukledim...

Şu an herşey gayet güzel fakat telefon operatöre bağlanmıyo dolayısıyla aramıyo yada internete girmiyor.....

Yardımcı olursanız sevinirim....

Şimdiden cevap veren arkadaşlara teşekkür ederim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi necdetsv -- 15 Kasım 2010; 16:36:07 >
  • 
Sayfa: önceki 149150151152153
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.