Şimdi Ara

HTC HD2 / Sık Sorulan Sorular / Program / Problem ve Çözümler (152. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.229
Cevap
19
Favori
347.448
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 150151152153154
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar saat ayarı için aşağıdaki sıralamayı takip edin;
    benim telefon ingilizce ayarlı ona göre yazıyorum....

start ( başlat)
    setting ( ayarlar)
    menü
    all setting (tüm ayarlar)
    personal (kişisel)
    phone (telefon)
    gsm/umts services
    time synchronization seçilecek ( zaman ayarları gibi birşey olmalı)
    get setting e tıkla

karşınıza cıkan '' automatic change time zone and clock'' yazısının kenarındaki tik'i kaldırın
    ok deyip cıkın

işte bu kadar...
    ben bu forumda cok şey öğrendim benimde bir paylaşımım olsun...
  • merhaba arkadaşlar...

Ben 2 hafta önce yurt dışından cihazımı aldım..
    Sitede yazılan herşeyi okuyup önce HSPL2 yi ardından task 29 yapıp 1.68.468.1 tr roomunu yükleyip üzerine 2.08.50.08_2 radyo yu yukledim...

Şu an herşey gayet güzel fakat telefon operatöre bağlanmıyo dolayısıyla aramıyo yada internete girmiyor.....

Yardımcı olursanız sevinirim....

Şimdiden cevap veren arkadaşlara teşekkür ederim...
  • Baglanti problemleri genelde radio rom uyumsuzluklarindan kaynaklanir. Orijinal romlarla sonu 51 ile biten radio romlar kullaniliyor genelde.
    Uzun zaman once orijinal rom kullanmayi biraktim. Energy Leo romlar oldukca sorunsuz ve hizli.
    Size tavsiyem 2.07.50 radio romu denemeniz eger problem devam ederse sonu 51 ile biten radio romlardan birini denemenizdir.
    Eger illa turkce rom kullanmak gibi bir derdiniz yoksa Energy romlardan birini kullanmaniz menfaatinize olacaktir. Energy rom ile beraber bircok faydali program da kurulu olarak gelecektir.
  • Merhabalar arkadaşlar. İyi bayramlar.
    Player olarak(mp3 ve mp4) ne kullanıyorsunuz. kendi içindeki wmplayer iş görüyor ama bazen sapıtıyor. nasıl ki misal tek bir mp3 ü seçiyorum ekranı kapattırıyorum pat player da pause oluyor. bunu ara ara yapıyor. tcmp player vs. de açıyor mp3leri ama aynı şekilde ekranı kararttırınca o da pause oluyor. pause'a geçmeyen bildiğiniz var mı player?
    edit:s2p ve yeni tcmp işimi gördü.
    programlara bakarken burada kimse yazmamış arkadaşlar android vs. konuşuluor ama hangi rom'u kullanıyorsunuz? 1.66.405.2 wwe romu kullanıyorum. radio 2.07.51.22_2 genel olarak stabil.
    varmı önereceğiniz yerni orjinal wwe romlar. 1.72 vardı bir ara herhalde şimdi 3.14xx gibi romlar var yanlış mıyım? üstadlardan deneyenler varsa bilgi verirse sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murtaza -- 17 Kasım 2010; 1:03:12 >
  • merhaba arkadaşlar ben uzun zamandır bir uyarı sesinden şikayetçiyim ve bi türlü önüne geçemedim. Sorunum her konuşma ve msjlaşmadan sonra turkcell den uyarı msj geliyor fakat bunun sesini bi türlü kısamadım bunun bi çözümünü bilen arkadaş varsa çok memnun olurum. iyi günler

ROM versiyonu: 1.66.468.1
  • quote:

Orijinalden alıntı: murtaza
    varmı önereceğiniz yerni orjinal wwe romlar. 1.72 vardı bir ara herhalde şimdi 3.14xx gibi romlar var yanlış mıyım? üstadlardan deneyenler varsa bilgi verirse sevinirim.

HTC'nin resmi web sayfasından indirebileceğin son güncel romu wm rom olarak tavsiye ederim.

Eski roma nazaran daha stabil.
  • benim durumumdan müzdarip olan bir arkadaş yok mu :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: ineversmoke

quote:

HTC'nin resmi web sayfasından indirebileceğin son güncel romu wm rom olarak tavsiye ederim.

Eski roma nazaran daha stabil.

hangi rom belirtirseniz iyi olur. TR rom'u kullanmıyorum WWE romları kullanıyorum. telefon yurtdışından alındı.
    ayrıca hangi radio'yu kurmak lazım. Rom'u kurunca radio onunla gelmiyordu sanırım. :) bayadır kurmayınca unutmuşuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murtaza -- 17 Kasım 2010; 21:52:25 >
  • quote:

hangi rom belirtirseniz iyi olur. TR rom'u kullanmıyorum WWE romları kullanıyorum. telefon yurtdışından alındı.
    ayrıca hangi radio'yu kurmak lazım. Rom'u kurunca radio onunla gelmiyordu sanırım. :) bayadır kurmayınca unutmuşuz.

Rom bu:http://www.htc.com/tr/SupportDownload.aspx?p_id=297&cat=2&dl_id=1046

Setup aşamasında dili soruyor, Türkçe'yi seçtiğinde rom Türkçe.

Radio rom'a gelince bende şu an yüklü olan Radio_Leo_2.15.50.14

Bu radio romla hem resmi romu hem androidi sorunsuz kullanıyorum.

• hd2 ye karttan degıl normal kurulan android rom geliyrmus.ayrıntılar leo yazıyor
  • ne zaman nerde

quote:

Orijinalden alıntı: forsa9

hd2 ye karttan degıl normal kurulan android rom geliyrmus.ayrıntılar leo yazıyor

quote:

Orijinalden alıntı: forsa9

hd2 ye karttan degıl normal kurulan android rom geliyrmus.ayrıntılar leo yazıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: ineversmoke

quote:

Rom bu:http://www.htc.com/tr/SupportDownload.aspx?p_id=297&cat=2&dl_id=1046

Setup aşamasında dili soruyor, Türkçe'yi seçtiğinde rom Türkçe.

Radio rom'a gelince bende şu an yüklü olan Radio_Leo_2.15.50.14

Bu radio romla hem resmi romu hem androidi sorunsuz kullanıyorum.

teşekkürler.
    wwe romları tercih ediyorum. orjinal dili herzaman bana göre iyi.

• Günaydın arkadaşlar,

http://www.trt.net.tr/televizyon/Default.aspx#dinleizle_trt/gk/7bd69f9c-a800-4777-ab27-925b6de78b4d/page/1/mk/f2bf9141-d12a-457d-b7ce-b94f51a295fc

linkinden indirdiğim videoları PC de seyrederken bir sorun olmuyor fakat HTC HD2 telefonumda seyrederken ses olmuyor.
    Convert programlarından; Total Video Converter ve Kingconvert Video Converter ile convert etsem bile yine ses olmuyor.

Ne önerirsiniz.

Saygılarımla,

• quote:

Orijinalden alıntı: alimakgrav

@zaraki_kenpachi ayarlara iyi bakarsan bulabilirsin sanırım titremeyi kaldırma düğmesini.

Enerji rom'dan memnun musun? Ben de yüklemek istiyorum. Şu an Android kullanıyorum yanında enerjiyi de kullanmak istiyorum..

5 gün kullandım...ilk önce tuş kilidinden sebep takılmalar yaşadım, sonra gelen aramaların hepsinde hoparlör kendiliğinden açılmaya başladı...en son arıza ise sürekli navi panel denen bir zımbırtıyla açılıyor olmasıydı...ve son olarak hiç bir b.sayarda actvsync bağlanmadı, şu an orjinal rom indirip kuracağım ve bu kötü anları aklımdan çıkartacağım...
  • Orjinal rom kurmama rağmen activesync ile b.sayarıma bağlanamıyorum...güvenlik duvarını kaldırdım, her şeyi denedim ama olmadı...enerji rom yüklüyken ve açılırken kendi kendine navi panel ile açılıyordu, aktif etmememe rağmen böyle açılıyordu, düzelmesi zaman alıyordu derken yukarda yazdığım gibi arızalardan sıkıldığım için orjinal roma döndüm ama aynı şekilde gene navi panel açılıyor...activesync bağlanmıyor, neden böyle oldu bilmiyorum ve yardımcı olacak varsa şimdiden teşekkür ederim...

romu tekrar kuruyorum ve bu navi panelden kurtulamıyorum...

tekrar kurduğumda araç kitinde kullanırken araç şarjına takmalısınız diyor, sanırım htc hd2'sini kıran ilk türk ben olacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zaraki_kenpachi -- 20 Kasım 2010; 18:02:04 >
  • Enerji rom'da aramalarıma cevap verdiğim anda hoparlör kendi kendine devreye giriyordu,orjinal rom yükledim gene giriyor, neler oluyor yarabbim
  • Probleminiz energy romdan görünmüyor. Task29 denediniz mi?
    Sonrasında radio ve energy veya elegancia romlardan birini yükleyerek tekrar denersiniz.

belki hspl uygulamanızda sorun olabilir. tekrar hspl denemeyi de önerebilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: OzeNHocA

Probleminiz energy romdan görünmüyor. Task29 denediniz mi?
    Sonrasında radio ve energy veya elegancia romlardan birini yükleyerek tekrar denersiniz.

belki hspl uygulamanızda sorun olabilir. tekrar hspl denemeyi de önerebilirim.

ctrlpda forumunda başlık açarak sordum..

''Herkese selamlar ve geçmiş bayramınızı kutlarım. Umarım sorunumu doğru yerde dile getirmişimdir ki yanlış yerse, doğru yere taşınabilir...Ben çok uzun süredir ultimate power 4.0 adlı bir rom kullanıyordum derken xda sitesini gezerken energy'nin 13 kasım tarihli romunu kurdum ve kullanmaya başladım...Telefonu yeni almış gibi bir havya girdim derken, önce tuş kilidi kendi kendine takılmaya, açılmamaya, ekranı kitlemeye başladı, normal bir sorunmuş gibi üstünde durmadım fazla derken sonra her aramamda hoparlör kendi kendine devreye girmeye başladı, bu da fazla büyütülecek bir şey değil derken, bu sefer telefonu kapatıp her açtığımda navi panel adlı bir şey karşıma çıkmaya başladı ve olur olmadık yerde makineyi arabada kullanıyormuş gibi uyarılar vermeye başladı ve bende romu değiştirmeye karar verdim, bu seferde activesync ile b.sayarımı kesinlikle buluşturamadım, güvenlik duvarını kaldırdım,onu yaptım, bunuyaptım derken olmadı ve bende htc'nin sitesinden orjinal rom'u indirip kurdum, rom kurulma aşamasındayken, bütün sorunlardan kurtuldum diye düşünürken, kurulma işlemi bitti...ve gene açılır açılmaz navi panel karşıma çıktı, activesync gene bağlanmaı, 3-4 kere hard reset atmama rağmen bana mısın demedi, her defasında karşıma navi panel çıkıyor ve araba içinde çalışma durumunu kaldırmama rağmen gene öyle başlıyor...şu an bunları yazarken tekrar son orjinal romu kurdum ve gene karşıma navi panel çıktı...activesync ise bağlanmıyor, her ararmda hoparlör gene kendi kendine devreye giriyor...umarım bu sorunları nasıl çözebileceğimi bilen birileri vardır ve bana yardımcı olurlar, şimdiden teşekkür ederim...''

yazdım ve bir arkadaş, sorunumun romlardan değil de telefonun kendisini araç kitine takılı olduğunu sanmasından sebep kaynaklandığını söyledi ve servise vermemi yazdı...bende bilemedim ne yapacağımı, çünkü bir anda çıktı bu sorun...anlamadığım şey ise neden activesync ile b.sayarım birbirini görmüyor...en kötü numaralarımı jeyo mobile ile telefona atsam sıkıntım hafifleyecek ama olmuyor bir türlü...

• Eğer ki numaraları görmek değilde sadece yedek almak istiyorsan pimbackup programını bul ve dene energy rom içinde oluyor o program hazır olarak.Ve pda ile pc yi senkronize edemiyorsan pi,mbackup yedeğini sd karta at daha sonra karttan kart okuyucun varsa pc ye alırsın en azından yedeğin sağlamda bulunur.Bence radio değiştirmeyi dene.Bende energy romdan ne kadar hataları olsada vazgeçemiyorum.Ekran kilidi problemi bendede var arasıra çıkıyor ortaya hangi energy rom u yüklediysem hangi radio yu yüklediysem geçmedi bir türlü.Birde gelen aramalarda problem oluyor bazen telefon sapıtıyor ve otomatik olarak cebimde açılıyor.HD2 çok problemli bir cihaz aslında ama genede seviyorum ve vazgeçemiyorum bundan.umarım nand a yüklenen bi android gelir kısa zamanda ve kullanırız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Davidoffmath

Eğer ki numaraları görmek değilde sadece yedek almak istiyorsan pimbackup programını bul ve dene energy rom içinde oluyor o program hazır olarak.Ve pda ile pc yi senkronize edemiyorsan pi,mbackup yedeğini sd karta at daha sonra karttan kart okuyucun varsa pc ye alırsın en azından yedeğin sağlamda bulunur.Bence radio değiştirmeyi dene.Bende energy romdan ne kadar hataları olsada vazgeçemiyorum.Ekran kilidi problemi bendede var arasıra çıkıyor ortaya hangi energy rom u yüklediysem hangi radio yu yüklediysem geçmedi bir türlü.Birde gelen aramalarda problem oluyor bazen telefon sapıtıyor ve otomatik olarak cebimde açılıyor.HD2 çok problemli bir cihaz aslında ama genede seviyorum ve vazgeçemiyorum bundan.umarım nand a yüklenen bi android gelir kısa zamanda ve kullanırız.

ben sorunun romdan kaynaklandığını düşünüp orjinal rom yükledim ve haliyle bütün numaralarım gitti fakat jeyo mobile ile yedeklemiştim...orjinal rom yükleyince activesync ile bağlanırım ve jeyo mobile ile numaralarımı tekrar yüklerim diye düşündüm ama ne yüklersem yükleyim olmadı...zaten açtığım başlığa cevap veren arkadaş, sorunun aynısının kendinde olduğunu ve activesync ile bağlanamıyor oluşumun nedenini makinenin kendini araç kitine bağlı olduğunu sanmasından sebep kaynaklandığını söyledi...ve gariptir ki kim ararsa arasın hoparlör muhakkak devreye giriyor...sanırım başlığa cevap veren arkadaşın dediği gibi sıkıntı,telefonun kendini araç kitine takılı sanmasından kaynaklanıyor...bi'de kalkıp elin oğlunun bizim için hazırladığı romlara iftira attık,umarım beni okuyordur ve affediyordur sayın enerji rom yazıcısı arkadaş :|

• 
Sayfa: önceki 150151152153154
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.