Şimdi Ara

HTC HD2 / Sık Sorulan Sorular / Program / Problem ve Çözümler (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.229
Cevap
19
Favori
347.428
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: emrenger

merhaba arkadaşlar.bu konuda ustad arkadaşlardan yardım bekliyorum.ben teli kvk dan aldım.
    1.61 rom yüklü.htcnin sitesinden Update for HTC HD2 – New SMS Function Update adlı dosyayı indirip kurdum.ben normal halinde sms kullanımında ufak sorunlar görmüştüm ve bu dosyayı kurunca düzeliceğini tahmin etmiştim ama dosyayı kurduktan sonra daha büyük sorunlar oluştumesela sms kısmında yazı yazma yerinde yazıların boyutu minicik oldu.ben bu kurduğum hotfix'i nasıl kaldırabilirim.bu arada htcnin sitesinden dosyayı indirirken Please select a location closest to you kısmından asia 2 yi seçmiştim.sizden acil yardım bekliyorum

benim cihaz yurt dısı turkce rom ile kullanıyorum
    dun aksam bende update i yukledim aynı sekilde
    okadar kuculdu ki yazma bolumu hicbirsey okunmuyor
    hotfix i kaldıramayınca sabah sabah resetlemek zorunda kaldım

• quote:

Orijinalden alıntı: underwater

quote:

merhaba arkadaşlar.bu konuda ustad arkadaşlardan yardım bekliyorum.ben teli kvk dan aldım.
    1.61 rom yüklü.htcnin sitesinden Update for HTC HD2 – New SMS Function Update adlı dosyayı indirip kurdum.ben normal halinde sms kullanımında ufak sorunlar görmüştüm ve bu dosyayı kurunca düzeliceğini tahmin etmiştim ama dosyayı kurduktan sonra daha büyük sorunlar oluştumesela sms kısmında yazı yazma yerinde yazıların boyutu minicik oldu.ben bu kurduğum hotfix'i nasıl kaldırabilirim.bu arada htcnin sitesinden dosyayı indirirken Please select a location closest to you kısmından asia 2 yi seçmiştim.sizden acil yardım bekliyorum

benim cihaz yurt dısı turkce rom ile kullanıyorum
    dun aksam bende update i yukledim aynı sekilde
    okadar kuculdu ki yazma bolumu hicbirsey okunmuyor
    hotfix i kaldıramayınca sabah sabah resetlemek zorunda kaldım

kardeş bende resetledim ama düzelmedi:S
    ben reset düğmesine basarak yaptım.acaba sen fabrika ayarlarınamı dondun? bişe sorucam kişler listemi pcye nasıl yedekleyebilirim.fabrika ayarlarına dondugumde kişiler listeside gidermi?

• baslat > settings >sag alttan menu > tum ayarlar > sistem > bellegi temizle den yapıyorum be
    cihazdaki tum bilgiler silinir rom u ilk kurdugun hale doner

edit: ben gmail hesabımda tutuyorum butun kisileri
    active sync ile gmail imi kurunca tum kisiler geri geliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi underwater -- 15 Ocak 2010; 12:50:07 >
  • quote:

baslat > settings >sag alttan menu > tum ayarlar > sistem > bellegi temizle den yapıyorum be
    cihazdaki tum bilgiler silinir rom u ilk kurdugun hale doner

edit: ben gmail hesabımda tutuyorum butun kisileri
    active sync ile gmail imi kurunca tum kisiler geri geliyor

dosum gmail hesabınla nasıl eşliyosun bunu bana kısaca anlatabilirmisin.bunu öğrenmem lazım yaaa.çünkü zırt bırt resetlemek zorunda kalabiliyorum:)
  • valla bende zamanında iphone varken itunes uzerinden eslestirmistim.
    htc de nasıl yapılır denemedim.
    normalde araclardan active sync e girip menu sunucu ekle den
    gmailini yazarak sunucu adresine m.google.com yazılarak yapılıyor.
    telefondakileri gmaile atarmı nasıl yapar bilemiyorum.
    yanlız dikkat et iphone da soyle bi sacmalık vardı
    bir soru soruyordu ingilizce yanlıs secince gmaildeki bos kisileri
    eslestirip telefondaki rehberi siliyordu...
  • quote:

valla bende zamanında iphone varken itunes uzerinden eslestirmistim.
    htc de nasıl yapılır denemedim.
    normalde araclardan active sync e girip menu sunucu ekle den
    gmailini yazarak sunucu adresine m.google.com yazılarak yapılıyor.
    telefondakileri gmaile atarmı nasıl yapar bilemiyorum.
    yanlız dikkat et iphone da soyle bi sacmalık vardı
    bir soru soruyordu ingilizce yanlıs secince gmaildeki bos kisileri
    eslestirip telefondaki rehberi siliyordu...

hımmm.tamam kardeşim saolsın.ben biraz kurcalayım bakalım
  • quote:

ana ekranda ayaralara gel--program ve hafızayi tıkla-- burdan programları kaldır secenegini sectiginde telefona sonradan yukledigin tum progrmalari gorursun, yukledigin guncellemenin adını biliyorsan ordaki listeden secerek kaldırabilirsin. yok bilmiyorsan guncellemeyi bilgisayarına bi daha indir bak bakalim hangi isimle kaydediyor, sonra listeden o ismi bul kaldır. ek olarak htc'de yayınlanan her guncellemeyi kurmayınız, dil, rom, bolge v.s. gibi sebeplerle size uymayabilir. klavye kuculduyse mesaj yazarken ekranin altında klavyenin yanında bi ok var, ona tıkla, ordan tam boy qwerty sec.

• saolasın agesilaos.ama o yuklenenler listede gözükmüyo.neyse fabrika ayarlarına dondum mecburen:)
  • Bizdeki rom en son fix leri barındırıyor hiç bir şey indirip kurmamıza şu an itibari ile gerek yok ancak bundan sonra gelicek olan düzeltmeleri isteğe bağlı olarak kurabiliriz . (
  • Rehber e kolaylıkla kişi eklemek - kişileri sms leri ve arama kayıtlarını yedeklemek artı ekran görüntüsünü almak için bu programı kullanınız
    http://rapid-share.com/files/335729029/JMC_WindowsMobile_Setup_2.0.rar.html
    program çok güzel bir şekilde yedekleme ve geri yükleme yapabiliyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Davidoffmath -- 15 Ocak 2010; 17:11:18 >
  • nasıl kullanılıyor acaba program acıklar mısın ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Davidoffmath

Rehber e kolaylıkla kişi eklemek - kişileri sms leri ve arama kayıtlarını yedeklemek artı ekran görüntüsünü almak için bu programı kullanınız
    http://rapid-share.com/files/335729029/JMC_WindowsMobile_Setup_2.0.rar.html
    program çok güzel bir şekilde yedekleme ve geri yükleme yapabiliyor...

kardeş bu programın kullanımını kısaca anlatabilirmisin.ben kurdum pcye ama telefonu bi türlü görmedi program

• bilgisayarınızda activesync yüklü mü?Yüklü ise pda yı bağlayınca program otomatik olarak görmeli...
  • quote:

bilgisayarınızda activesync yüklü mü?Yüklü ise pda yı bağlayınca program otomatik olarak görmeli...

ben windows 7 kullanıyorum.windows mobile divice 6.1 yuklu.bu activesync dosyasını nerden indirecem yaa.microsoftun sitesinden bulamadım cok karısıktı:D
  • Wi-fi harici internete bağlanmaması için programsız bi çözüm yokmu acaba, yani illaki program mı yüklememiz gerekiyor ?
  • quote:

quote:

bilgisayarınızda activesync yüklü mü?Yüklü ise pda yı bağlayınca program otomatik olarak görmeli...

ben windows 7 kullanıyorum.windows mobile divice 6.1 yuklu.bu activesync dosyasını nerden indirecem yaa.microsoftun sitesinden bulamadım cok karısıktı:D

aynen bende cok karisik
  • http://www.microsoft.com/windowsmobile/en-us/downloads/microsoft/device-center-download.mspx
    bunu için olan programda burda bunu kurun pc ye bağlayabilirsiniz activesync programı winxp için sizin bunu kurmuş olmanız gerekiyor bende bunu hiç kullanmadım...
    Fakat bu programla pda pc ye bağlanmış olursa jeyomobile programıda direk görür diye tahmin ediyorum...
  • quote:

http://www.microsoft.com/windowsmobile/en-us/downloads/microsoft/device-center-download.mspx
    bunu için olan programda burda bunu kurun pc ye bağlayabilirsiniz activesync programı winxp için sizin bunu kurmuş olmanız gerekiyor bende bunu hiç kullanmadım...
    Fakat bu programla pda pc ye bağlanmış olursa jeyomobile programıda direk görür diye tahmin ediyorum...

windows 7 de calisiyor mu bu program arkadaslar

• Hocam orada yazıyor win7 wista uyumlu diye
  • peki telefonu usb den bağladıgımızda handi modda bağlicaz.hani usb yi takınca 3 secenek cıkıyo ya orda hangisini yapıcaz
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.