Şimdi Ara

HTC hero mu VS SAMSUNG wave mi ? (internet sörf için havalı )

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
682
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • HTC hero mu-SAMSUNG wave mi ? (internet sörf için havalı şekilde hangisi daha iyi arkadaşlar ? face twit felan gireceğim fakat samsung bana pek hoş gelmiyor ama öven çok arada 0.1 lik bi inç farkıyla samsung önde yardım edecek???

bide fiyatları tam olarak bilenler?

• HTC Hero sıfır alacaksan ve KVK istiyorsan 1000 küsür TL. Samsung Wave sıfır ve KVK garantili gold da 890 TL

Wave özellikler açısından çok daha üstün bir cihaz HTC Hero'ya kıyasla. Wave'in bu noktada tek dezavantajı işletim sistemi. Bence sen Hero yerine Nexus one yap seçeneklerden diğerini. Hero'dan 100 TL falan daha pahalıdır ama farka değer çünkü Hero türkiye'de fazla yüksek bir fiyatla satılıyor sistem özelliklerine göre. Ya wave al ya da nexus one bak bence
  • nexus one daha tr gelmedi diye gözüküyor ? bide 1000 den yukarısı biraz fazla kaçıyor htc nin 1000 lira kadar olan herodan üstün olanı varmı?
  • bencede htc alacaksan ya nexus one yada desire almalısın.2. el bulabilirsin o fiyata.sıfır alacağım dersen wave tercih etmelisin...
  • 2.el istemiyrm. zaten nexusdan iyileride çıkar seneye.

hero en iyi android.
  • Bence htc bu seçenekler arasında
  • quote:

Orijinalden alıntı: frkntrn

nexus one daha tr gelmedi diye gözüküyor ? bide 1000 den yukarısı biraz fazla kaçıyor htc nin 1000 lira kadar olan herodan üstün olanı varmı?

Nexus One'dan Daha İyi Olan Desire Modelini Şiddetle Tavsiye Ederim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: __By_CiN_oO__

quote:

nexus one daha tr gelmedi diye gözüküyor ? bide 1000 den yukarısı biraz fazla kaçıyor htc nin 1000 lira kadar olan herodan üstün olanı varmı?

Desire ile nexus one aynı özelliklere sahip değilmiydi ya
    Farkları neler?

• quote:

Orijinalden alıntı: konman4245

quote:

quote:

Farkları neler?

Farkları Var Arkadaşım Araştırırsan Bulursun

• quote:

Orijinalden alıntı: konman4245

quote:

quote:

Farkları neler?

HTC Desire'nin Hoparloru Google Nexus One'dan Daha İyi.

Daha vardi aklimda ama unuttum.

• wave tabiiki
  • wave daha iyi bence özellikle f/p olarak en iyi telefonlardan biri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fashionality -- 2 Eylül 2010; 11:49:17 >
  • dostum biraz daha bekle bende tam wave almaya karar vermiştimki bugün doğubank a gidip wave ve samsung galaxy s i elime alıp inceledim 3.4 ve 4 inç ekran arasında gerçekten fark var galaxy s in tr ye girmesini bekle ben öyle yapıyorum
  • Wave al. Galaxy wave den en az 500 tl pahalı olacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: the_Narrator

dostum biraz daha bekle bende tam wave almaya karar vermiştimki bugün doğubank a gidip wave ve samsung galaxy s i elime alıp inceledim 3.4 ve 4 inç ekran arasında gerçekten fark var galaxy s in tr ye girmesini bekle ben öyle yapıyorum

galaxy s türkiye ye gelse bile 1600 lira civarında olur.. en iyisi wave
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.