Bildirim
HTC Home:Yeni Özelliklerle 3.0 Apis Geldi İndirme Bağlantıları Yenilendi(18.05.2011) (12. sayfa)
New Balance MS109HBL Spor AyakkabıErkek : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B0B3V2DQ5C
1 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: kaan2121
bu temayı nereye atıyoruz acaba tmm buldum...
eklenti veya tema için indirdiğiniz dosyayı htc home programı üzerine sürükleyip bıraktınız mı kurulum gerçekleşiyor ve yüklendi diye bir uyarı veriyor...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-6F17B5B5B -- 23 Nisan 2011; 11:58:05 > -
http://rapidshare.com/files/452379439/HTC_Home_2.4_R1.rar
programın içinde tüm temalar olan son sürümü. -
Sağol hocam son derece zahmetsiz ve bütünleşik olmuş
quote:
Orijinalden alıntı: Hobar
http://rapidshare.com/files/452379439/HTC_Home_2.4_R1.rar
programın içinde tüm temalar olan son sürümü.
-
Temaları neredne bulabiliriz? Programı indirdim sitesinden ama sadece 1 tane teması var :S -
quote:
Orijinalden alıntı: JAX
Temaları neredne bulabiliriz? Programı indirdim sitesinden ama sadece 1 tane teması var :S
mesajının üzerinde link var ilk sayfada da var -
Türkçe olması ayrı bir hava kattı saol -
gerçekten guzelmiş -
-
yeni sürüm çok zorluyor yav sistemi. masaüstünü değil ama dizüstünü zorladı epey -
Hobar henüz beta belki ondan olabilir, bende kasılma olmadı gerçi ama o video efektine bittim -
bu deviant linkindeki 8,7 mb
Diğer linklerdeki 62 mb.
ne fark var acaba ?? -
HTC HOME v3.0.419 Beta için 5 dosyayı da indirmemiz mi gerekiyor? -
KNTLG deviantart ve kendi sitesinde yukarıda örneğini gördüğünüz video efektleri yok sadece program var aradaki fark videolardan kaynaklanıyor...
Fαirytαle Hayır hepsi alternatif bağlantılar içeren toplu yükleme siteleridir her birinde bildiğiniz (rapid, hot file v.s.) indirme sitelerinden ayrı ayrı bağlantılar var -
Şimdi sorunum şu; mesela DirtyPaper temasını indirdim ama saat hala varsayılan ayarda. DirtyPaper'ı nasıl ona uydurucam? -
Fαirytαle indirdiğin tema htc home 2 için, henüz htc home 3 için tema yok -
Hay aksii peki ne zaman onun için tema yapılır ya da beta aşaması tamamlanır tahminen? -
Fαirytαle belli olmaz beta süresi v2'de uzun sürmüştü ama buna rağmen temalar çıkmıştı bunda durum nasıl olur bilmiyorum sonra v2'nin temaları uydurulur mu onuda bilmiyorum hatta denemedim bile belki uğraşılırsa olabilir bile... -
Afedersiniz benim son bir sorum daha var Şimdi HTC HOME v2.4.223 R1 indirdim ama yine DirtyPaper'ı buna uyarlayamıyorum -
Fαirytαle kurulu olan HTC HOME v2.4.223 R1 klasöründe yani aşağıdaki adrese
..\HTC_Home_2.4_R1\Widgets\WeatherClock\Skins
indirdiğiniz DirtyPaper temasına ait .rar uzantılı dosyayı çıkaracaksınız ve
..\HTC_Home_2.4_R1\Widgets\WeatherClock\Skins\DirtyPaper
adresine girdiğinizde kesinlikle tekrar DirtyPaper adlı bir klasör daha olmayacak, aksine bu temaya ait dosyalar olacak, örnek resim aşağıda...
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X