Bildirim
HTC Home:Yeni Özelliklerle 3.0 Apis Geldi İndirme Bağlantıları Yenilendi(18.05.2011) (10. sayfa)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
xp'de denemedim, ama çalıştığını söyleyen arkadaşlar var ancak gerekli yazılımları yüklemeniz lazım... -
-
K@ptan41 cevap için teşekkürler
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-6F17B5B5B -- 23 Nisan 2011; 11:59:12 > -
Ya bende böyle kalıyor kendini güncellemiyor. Neden olabilir ? -
Yeni çıkan temalar çok şıkmış.. -
Pentacle* güncelleme zaman ayarı nedir ?
Furkán evet benimde çok hoşuma gittiler -
quote:
Orijinalden alıntı: soulcubee
Pentacle* güncelleme zaman ayarı nedir ?
Furkán evet benimde çok hoşuma gittiler
5 dk -
Pentacle* garip bir durum her sürümünü kullandım ama böyle hata ile karşılaşmadım, kaldırıp tekrar kurmayı deneyebilir misin? Birde hava durumu servis sağlayıcısını değiştirmeyi dene -
Her açılışta güvenlik duvarı benden izin istiyor nasıl hallettiniz bunu? -
bir şeyde çok fazla ram yediğini söyleyen arkadaşlar için paylaşayım bende ne kadar doğru bilemem ama bende gözle görülür bi iyileşme oldu :dhttp://www.htchome.org/en/widgets/music/ bu adresden htc home için music widgets ini de indirip program files de programın kurulu olduğu klasöre atınca hem wmp veya winampta çalan şarkıları masa üstünüzde kontrol edebiliyorsunuz hemde yediği ram milktarı 25 e düşüyor :D bende de önceleri 50 mb ramdi anca bu widgetten sonra 25 e düştü :) -
quote:
Orijinalden alıntı: l3ortacine16
Her açılışta güvenlik duvarı benden izin istiyor nasıl hallettiniz bunu?
sizin konudaki mesajınız için kaldırıp tekrar kurdum ancak böyle bir şey hiç yaşamadım , programın kurulum dosyasını indirip yönetici olarak tekrar çalıştırıp kurun belki düzelir aklıma başka bir şey gelmiyor -
quote:
Orijinalden alıntı: soulcubee
quote:
Orijinalden alıntı: l3ortacine16
Her açılışta güvenlik duvarı benden izin istiyor nasıl hallettiniz bunu?
sizin konudaki mesajınız için kaldırıp tekrar kurdum ancak böyle bir şey hiç yaşamadım , programın kurulum dosyasını indirip yönetici olarak tekrar çalıştırıp kurun belki düzelir aklıma başka bir şey gelmiyor
yeni sürüm çıkıncı bu sorunla karşılaştım, windows 7 kullananlar programı program files klasörü içine kurmasınlar, c: üzerine yada başka bir yere kurarsanız bu hata ile karşılaşmazsınız
-
mesajım bulunsun güzel paylaşım -
quote:
Orijinalden alıntı: repeatafterme
mesajım bulunsun güzel paylaşım
mesajın bulundu. bak burda -
quote:
Orijinalden alıntı: *Don Vito Corleone*
quote:
Orijinalden alıntı: repeatafterme
mesajım bulunsun güzel paylaşım
mesajın bulundu. bak burda
-
bu yeni sürümde sorun var. sabitliyorum ama bazen konumu değişiyor pc yi restart edince. eski versiyonu da bulamıyorum. elinde 2.0 build 200 olan var mı?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hobar -- 8 Şubat 2011; 17:02:55 > -
quote:
Orijinalden alıntı: Hobar
bu yeni sürümde sorun var. sabitliyorum ama bazen konumu değişiyor pc yi restart edince. eski versiyonu da bulamıyorum. elinde 2.0 build 200 olan var mı?
siz hangisini kullanıyorsunuz şu an v2.2yi mi ? -
evet 2.2. sağ üst köşede duruyor. bu sağa doğru kayıyor. 2.1 de aşağı kayıyordu. sense wide temasını kullanıyorum. -
quote:
Orijinalden alıntı: Hobar
evet 2.2. sağ üst köşede duruyor. bu sağa doğru kayıyor. 2.1 de aşağı kayıyordu. sense wide temasını kullanıyorum.
bende 2.1 var bende aşağı doğru kayıyor çok garip yakında 3 çıkacak sanırım düzelir o zaman, ben bütün sürümlerini tutuyordum ama harici diskim bozulunca herşeyim gitti
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X