Şimdi Ara

HTC Home:Yeni Özelliklerle 3.0 Apis Geldi İndirme Bağlantıları Yenilendi(18.05.2011) (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
299
Cevap
3
Favori
35.008
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • koppa program kurulum gerektirmiyor yani indirdiğiniz sıkıştırılmış dosyayı açtığınız zaman program o klasör içinde çalışıyor ve indirdiğiniz sürüme ait Türkçe paketin içindekileri bu klasör içine kopyalayıp dosya değişimini onayladığınızda program Türkçe oluyor.

bu arada hava durumu bilgisi için ortalama ne kadar kontur gidiyor telefonda
  • soulcubee htchome.org sitesinden indirdiğim 1.10 versiyonu dosyası bir .exe dosyası. Önceden görmediğim bir şekilde kuruluyor(sanıyorum .NET ile ilgili).

Ben anlayamadım anlayan beri gelsin. En sonunda lounche HTC home işaretliyorsun ve masa üstüne bir kısayol ekleyip program çalışıyor ama nereye kuruluyor bilmiyorum.

HTC Home:Yeni Özelliklerle 3.0 Apis Geldi İndirme Bağlantıları Yenilendi(18.05.2011)

HTC Home:Yeni Özelliklerle 3.0 Apis Geldi İndirme Bağlantıları Yenilendi(18.05.2011)

- Hava durumu bilgisi için kontür değilde internetten yani 3g den bağlanıyor. Yaklaşık 4.2K (bu K kbit 'mi yoksa Kbyte 'mı bilmiyorum) veri indiriyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi koppa -- 28 Ekim 2010; 15:06:43 >

• Mesajım bulunsun..

• koppa
    bence kurulum olmayan başka bir sürüm dene
  • buradan devam edelim tema işlerine, güzel konu olmuş ;)
    sanalmakia.
  • -BuRAk- hoşgeldin bölümümüze

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-6F17B5B5B -- 1 Kasım 2010; 6:42:21 >
  • Türkcelestirilme yapılmıs bile ama ben farketmemistim :D Dün gece kendi kendime otururken türkçelestirmistim. Upload ettim, şimdi farkettim zaten yapılmış oldugunu, yinede belki bir işe yarar..

http://hotfile.com/dl/79702878/381e932/HTC_Home_1.10.rar.html
  • beyler htc homeu türkçe yapıyım dedim indirdim türkçe yamayıda htchomen klasörü nerde?aradım bulamadım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: soulcubee

-BuRAk- hoşgeldin bölümümüze

hoşbuldum teşekkürler ;)
  • yeni temalar geldi, HTC Home with Opera Icon teması için -BuRAk- (Deviantart'ta sanalmakina) arkadaşa teşekkürler
  • arkadaşlar sayenizde bu güzel programı bende kullanıyorum yeni alfayı denedim çok güzel arayüz var ama şehir seçmeye çalışınca otomatikman kapanıyordu bende en son yayınladığınız 1,1e geçtim en kullanılabilir olan bumudur acaba herşey için teşekkurler
  • tesekkürler güzel program 1.10 kullanıyorum
  • Arkadaşlar programı türkçeleştiremedim.
    Ayrıntılı olarak anlatabilir misiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: armoni59

Arkadaşlar programı türkçeleştiremedim.
    Ayrıntılı olarak anlatabilir misiniz.

http://www.mediafire.com/?9945iv19eo969r1
    indirdigin dosyayı Localization icine at degistiriyim diye sorucak ok de Htc 1.10 içindir
  • Yeni sürüm çıktı ; HTC Home 2.0 Build 186

İndirme linki

Türkçe yama

Türkçe yama eklenmiş kurulum gerektirmeyen hali

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-6F17B5B5B -- 5 Aralık 2010; 7:46:15 >

• soulcubee
    ,linkleri konturol edermısın nerde link
  • imleci gün üzerine getirince az bulutlu yerine "ös bulutlu" yazıyor bu düzeliyormu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GeCCe -- 5 Aralık 2010; 4:46:26 >
  • K@ptan41 linkleri düzelttim

GeCCCe öğleden sonra bulutlu nun kısaltılmışı o

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-6F17B5B5B -- 5 Aralık 2010; 8:17:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: soulcubee

K@ptan41 linkleri düzelttim

GeCCCe öğleden sonra bulutlu nun kısaltılmışı o

haha bu çok komik bi durum oldu ama aramızda kalsın
  • tamam
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.