Şimdi Ara

HTC Home:Yeni Özelliklerle 3.0 Apis Geldi İndirme Bağlantıları Yenilendi(18.05.2011) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
299
Cevap
3
Favori
35.008
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Güzel bir görsellik kattığı kesin ama 50-70mb ram yemesi kabul edilebilir değil. 5-10 mb olsa kullanırdım.
  • 1.9 için Türkçe dilini indiremedim. Link verir misin? Önceki verdiğin link bozuk.

• soulcubee

Teşekkürler, güzel bir uygulama. Sormak istediğim başka şeyler eklenebiliyor mu ? Yoksa saat ve hava durumuyla sabit mi.
  • saat hava durumu ve duvar kağıdı değiştirme özelliği var yeni alfa sürümünde takvim özelliğide var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-6F17B5B5B -- 7 Ekim 2010; 6:50:48 >
  • O zaman Yeni sürümü deneyelim
  • SS var mı?
  •  HTC Home:Yeni Özelliklerle 3.0 Apis Geldi İndirme Bağlantıları Yenilendi(18.05.2011)

heüz türkçesini yapmadım...
  • şu takvim saatin hemen yanında,birlikte olsa daha iyi olur aslında.masaüstünde yer yok malesef o takvime

HTC Home:Yeni Özelliklerle 3.0 Apis Geldi İndirme Bağlantıları Yenilendi(18.05.2011)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi speedman -- 8 Ekim 2010; 14:21:43 >
  • Programın en yeni sürümünü indirdim. Net hatası verdi. Ben de net freemevorku yükledim. Baktım son sürümde dil desteği yok ben de 2.0 131 versiyonunu indirdim. Ama yine net hatası verdi. Net 4 yüklü olmasına rağmen net hatası veriyor. Neden olabilir acaba?
  • savanam 1.9 sürümü dene birde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-6F17B5B5B -- 9 Ekim 2010; 21:56:33 >
  • Arkadaşalar programı tam Türkçe desteğiyle kullanabileceğimiz sürüm hangisi? 2.0 Build 160 versiyonu dil dosyasıyla denedim ama olmadı
  • cmert yeni beta sürümler için henüz dil dosyası hazırlamadım, türkçe olarak kullanabileceğin sürümler ve bu sürümlere ait dil dosyaları aşağıdaki bağlantıda listelenmiş halde var...

http://htchome.codeplex.com/Thread/View.aspx?ThreadId=225835
  • Teşekkürler 1.9 versiyon işimi gördü. Ancak Istanbul için hava durumunda "rain shower" yazıyor. Neyse onu da kendim halletmeye çalışıcam, herşeyi devletten beklemeyelim

quote:

Orijinalden alıntı: soulcubee

cmert yeni beta sürümler için henüz dil dosyası hazırlamadım, türkçe olarak kullanabileceğin sürümler ve bu sürümlere ait dil dosyaları aşağıdaki bağlantıda listelenmiş halde var...

http://htchome.codeplex.com/Thread/View.aspx?ThreadId=225835

• cmert onlarda Türkçeleşmişti doğru şekilde dosyayı eklememiş olabilirsin
  • Programı uyduruyorsun dil dosyası uymuyor, uyduruyorsun eski versiyon çıkıyor. Valla kafam allak bullak oldu. Rica etsem kullandığınız HTC klasörünü olduğu gibi upload edebilir misiniz?

quote:

Orijinalden alıntı: soulcubee

cmert onlarda Türkçeleşmişti doğru şekilde dosyayı eklememiş olabilirsin
  • cmert üstte verdiğim bağlantıda hepsi ayrıntılı var tekrar upload etmeme gerek yok, bağlantıda Türkçe anlatımda var, postlardan yani mesajlardan istediğini sürümün bağlantısına tıklayarak önce programı indirin ardından aynı posttaki yani mesajdaki Türkçe dosyasını indirin ve birleştirin bunda karışık bir şey yok...

upload ettikten sonra dosyaları siliyorum elimde hazırda yok. size anlattığım şeyin aynısını yapacağım bende zaten...
  • Tamam dostum sağol, biraz kafam dalgın yarın sakin kafayla yaparım

Düzeltme: HTC Home 2.0 Build 131 dosyası ve aynı dosyaya uyumlu tr paketini yükleyince sorun kalmadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cmert -- 10 Ekim 2010; 0:14:16 >
  • Yeni Sürüm Çıktı!!!

HTC Home 1.10 Stabil sürüm ve HTC Home 2.0 Build 166 Alfa sürümü çıktı, Türkçe yaması birinci sayfada var.

Yeni alfa sürümlerinde hava durumu aracı yanı sıra takvim, haberler ve yer imleri aracıda var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-6F17B5B5B -- 23 Nisan 2011; 12:01:45 >

• baya iyiymiş
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.