Şimdi Ara

HTC Home:Yeni Özelliklerle 3.0 Apis Geldi İndirme Bağlantıları Yenilendi(18.05.2011) (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
299
Cevap
3
Favori
35.008
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evet sürüm yenilendikçe daha da güzel oluyor program...
  • Teşekkürler hocam çok güzel indirip kullanacağım
  • ben bu programı indirdim kurdum.versiyonuda bu 1.9.109.0.şimdi sormak istediğim şu yukarda vermiş olduğun yeni sürümü ve skin leri bu versiyonda kullanabilirmiyim.kullanabilmem için neler yapmam lazım..pc sistemim windows xp profosyonel..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wox -- 17 Ekim 2010; 21:30:36 >
  • wox öncelikle alıntını silebilir misin, aynı resimler tekrar tekrar gözükmesi kötü oluyor...

kullandığın sürümde bu temaları kullanamazsın. 2.0.160 için bu temalar
  • alfa sürüm için link bulamadım yoksa paylaşır mısın?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ala -- 23 Ekim 2010; 14:43:08 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: -ALA-

alfa sürüm için link bulamadım yoksa paylaşır mısın?

hangi alfa sürüm
  • quote:

Orijinalden alıntı: soulcubee

quote:

alfa sürüm için link bulamadım yoksa paylaşır mısın?
    eni

hangi alfa sürüm

tamam o sorun çözüldü de bu donuyor yani hava bulutluyken güneşli gösteriyor refresh yapa yapa buşutluya geldi sinir etti beni ben de sildim.
    Yapmam gerekenelri tek tek anlatabilir misin en baştan yüklemeden yani.
    Mesela hangi sürümü indirecem hangi dosyayı nereye atacam gibi.
  • quote:

tamam o sorun çözüldü de bu donuyor yani hava bulutluyken güneşli gösteriyor refresh yapa yapa buşutluya geldi sinir etti beni ben de sildim.

son sürümleri indirebilirsin ister 2.0.x indir istersen 1.10 indir farketmez sadece indirceksin zipten çıkartıp programı çalştıracaksın bunda anlatılacak bir şey yok
  • quote:

quote:

son sürümleri indirebilirsin ister 2.0.x indir istersen 1.10 indir farketmez sadece indirceksin zipten çıkartıp programı çalştıracaksın bunda anlatılacak bir şey yok

Yorumları okuyunca biraz kafam karışmıştı da.
    Bu sürümlerin farkı ne oluyor o zaman ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Formel

Güzel bir görsellik kattığı kesin ama 50-70mb ram yemesi kabul edilebilir değil. 5-10 mb olsa kullanırdım.

malesef biraz fazla ram harcıyor
  • -ALA- daha geliştirme aşamasında olduğu için yazılımcı her sürümde farklı şeyler deniyor duvar kağıdı değiştirme, hava durumu efektlerini ayarlama, rss haberci, kısayollar, takvim, hava durumu kanalı ayarları v.s. gibi değişiklikler söz konusu sürümler arasında bu farklar var...

ram konusuna gelince bence ideal çünkü sadece hava durumunu göstermiyor hava durumu efektleride var bunlar için o kadar gidiyor ve yine bence 50-60 mb ram kullanımı sorun yaratmaz mesela bende 2.5gb ram var
  • 3 gb ta bende var
  • o zaman sorun yok
  • http://img351.yukle.tc/image.php?id=7097asd.JPG noldu buna ya nası düzeltcem
  • Teşekkürler arkadaşlar, az önce kurdum build 125'i. Çok güzel duruyor gerçekten.

• bka90
    sil tekrar yükle yada başka sürüme geç bence
  • teşekkurler...
  • quote:

o zaman sorun yok

sorun yok ama biraz daha aşağı çekilse ,20 mb ta razıyım
  • Cep telefonumda kullandığım HTC sense temasını masaüstü PC 'mde de kullanmak gerçekten güzel. Yanlız XP 'de kullanıyorum ve programın nereye kurulduğunu bulamadığım için Türkçeleştirmesini de yapamadım. Ayrıca masaüstü arkaplan resimlerini değiştirtemedim. XP ile sorunlarını çözen ve paylaşan arkadaş olursa sevinirim.

HTC Home:Yeni Özelliklerle 3.0 Apis Geldi İndirme Bağlantıları Yenilendi(18.05.2011)
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.