cihaza marketten bir oyun yükledim sonrasında sildim oyunu fakat menude simgesi kaldı. sornasında hata oluştuğunu düşünerek üzerine tekrar kurup kaldırayım dedim bu sefer 2 tane simge kaldı menude ve kurtulamıyorum simgelere tıkladığımda "bağlantılı program artık telefonunuzda yüklü değil" yazıyor aşağıda nasıl kaldırabilirim simgeleri yardımcı olurmusunuz?
quote:
Orijinalden alıntı: 1nfected
cihaza marketten bir oyun yükledim sonrasında sildim oyunu fakat menude simgesi kaldı. sornasında hata oluştuğunu düşünerek üzerine tekrar kurup kaldırayım dedim bu sefer 2 tane simge kaldı menude ve kurtulamıyorum simgelere tıkladığımda "bağlantılı program artık telefonunuzda yüklü değil" yazıyor aşağıda nasıl kaldırabilirim simgeleri yardımcı olurmusunuz?
simgenin üzerine basılı tut , elini hiç çekmeden alttaki kaldır kısmına getir
evet denedim fakat kaldırmıyor menude kalıyor. zaten kısayolları silebiliyorum fakat menüdeki simge gitmiyor.
tam silinmemiş olabilir mi ?
evet muhtemelen. fakat uygulama yöneticisinde listede yok silinmiş gibi görüyor aslında sadece ana menude simge duruyor.
tamam halloldu teşekkür ederim yardımların için. cihazı bilgisayara bagladım sonra telefonu kapatıp açınca listeden kayboldu.
tam yeniden başlatmayı denedin mi diye soracaktım :) neyse gözün aydın