Şimdi Ara

HTC : Kopyalayan biz değiliz! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
35
Cevap
0
Favori
598
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Artık bırakın sen kopyaladın ben kopyaladım muhabbetini. Zaten tasarımda patent ihlali yaratacak detay olsa çoktan davalar açılmıştı. Şuan öyle bir durum olmadığına göre sizin burada bunu tartışmanız saçmalık. Yıl 2015 ve yaklaşık 6-7 yıldır bar tipinde kasaya oranla büyük bir ekranı olan ve kenarlarında butonları bulunan telefon tasarımları 100'lerca farklı firma tarafından yılda 10'larca farklı model üretilerek geliştiriliyor. Tabi ki benzeyecek.
  • çizgiler için denilmedi.kalıbı iphone6 olmuş.m7 kenarları iphone6'dan farklıydı.
  • Şunu anlamıyorsunuz ESİNLENMEK ayrı birşey , KOPYA ayrı birşey. Burada kimsenin iphone u savunduğu yok. HTC artık ÖZGÜN tasarım anlayışını kaybetmiştir. Bu yetmiyormuş gibi 1000 tl 1300 tl bandında satılacak telefona 2400 tl fiyat biçmiştir ve türk kullanıcılar da bunu savunmaktan hiç gocunmuyor. Arkadaslar hepimiz burada dost,forumdaşız ,bu htc resmen bize pahalı ürün satıyor. Kimseye htc alma, iphone alma diyecek halimiz yok. Paramızı akıllı harcayalım, marka fanatiği olmayalım,cebimizi düşünelim.bize iyi ürün veren, uygun fiyatlı ürün veren firmalara yönelelim. htc,sony,samsung,iphone hiç farketmez, kaliteyi en uygun fiyata kim veriyorsa onu tercih edelim ki bizi kazıklamaya çalışanlar bir ders alsın.

• Ne farkeder ki ,bu cihaz satış rekorları kırabilecek bir telefon değil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tamam taklit deik eyvallah siz yaptınız. Peki renkleri demi siz yaptınız. Nie aynı renkleri yapıp insanları tattışmaya sürüklersin. Direk resimlere ilk bakan insan iphone der htc yazısını görene kadar bırakın allah aşkına. Söylemiştim yine söylüyorum. Adamlar yıllarca tasarım yapabilmek için okul okuyor. Sonra bi hevesle şirkete giriyorlar çalışma hayatına. Artık htcnin patronumu, iphone benzetin diyorda bu kadar okul okumuş adamlar çakma bir mimari ile ve kırpılmış özelliklerle 2000 2500tlye telefon yapıyorlar anlamıyorum. Heralde şirket sahibinden bu tasarımcıların bu kadar hiç bişey yapmadan telefon tasarlayacağını sanmıyorum artık. Bu iphone benzeme sevdasını bırakın bütün firmalara sesleniyorum. Siz güzel bi chaz yapın yeni beğenip almaya çalışırız zaten.

• quote:

Orijinalden alıntı: blackzeros

htc biraksın bu işleri çizgiler dışında pek benzemiyor ama a9 6'nin kopyasi gibi...
    HTC : Kopyalayan biz değiliz!

iPod touch ne alaka? Onda anten çizgileri bile yok! Bunu da kim hazırlamışsa anten çizgilerini yok etmiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 0MG90

quote:

htc biraksın bu işleri çizgiler dışında pek benzemiyor ama a9 6'nin kopyasi gibi...

iPod touch ne alaka? Onda anten çizgileri bile yok! Bunu da kim hazırlamışsa anten çizgilerini yok etmiş.

ipod touch su alaka bizim telefon m7ye degil ipod touch'a benziyor diyor apple , iste cizgiler haricinde bir benzerligi yok , kullanılan metal bile benzemiyor ki ilk metal kullanan telde htc degil,tasarimlari farkli sadece anten cizgileri benziyor birde metal kullanılmıs.a9 oyle degil.
    millet eksilemis bunuda ulkemizde ki insanların gorduklerine degil duyduklarına inanmasına bagliyorum.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: 0MG90

quote:

ipod touch su alaka bizim telefon m7ye degil ipod touch'a benziyor diyor apple , iste cizgiler haricinde bir benzerligi yok , kullanılan metal bile benzemiyor ki ilk metal kullanan telde htc degil,tasarimlari farkli sadece anten cizgileri benziyor birde metal kullanılmıs.a9 oyle degil.
    millet eksilemis bunuda ulkemizde ki insanların gorduklerine degil duyduklarına inanmasına bagliyorum.

HTC ilk metal kullanan firma değil ama ilk tek parça metal gövde kullanan firma bunu söyleyeyim de. HTC'nin arka kasası hafif oval yani LG'nin G serisinde cihazlar gibi. Bunu düzleştirir kamerayı üste alırsan al sana A9. Ama hoparlör kısmı vs. benzerse ona bir şey diyemem.

• Kopya olarak tabir edilmesi yanlış olmuş.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • HTC : Kopyalayan biz değiliz!

canli resimler kim neye ne kadar benziyor kendiniz karar verin

• aynen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-5E274E432 -- 23 Ekim 2015; 15:54:00 >
  • Arkadaşın dediği gibi bir ihlal olsa zaten davalar olurdu. Yalnış hatırlamıyorsam Apple bu konuda ve diğer bir kaç konuda HTC ile 10 yıllık bir pantent ortaklığı imzaladı...
    iph 6 gerçekten M8 ve M7 den esinlenmiştir herkes kameranın yeri geğiştirilmiş diyor bir baksınlar bakalım M8 de 2. derinlik veren kamera nerede tam ortada...
    HTC sadece balık sırtı yapıyı düzleştirdi o kadar...
    Bu cihaz beni pek alakadar etmiyor açıkcası ben Amiral gemisi modelini bekliyorum sabırsızlıkla bu kez kesinlikle M7 ve M8 de olduğu gibi ses getirecek bir telefona imza atacaklarına inancım tam. Ne olursa olsun boomsound özelliğinden vazgeçmesin... Hatta daha da geliştirsin bir ses firması ile anlaşıp alt ve üst hoparlöre ayrı ayrı 1 watt lık amfi yerleştirsinler ve son olarak o HTC logosu olacaksa lütfen bir özelliği olsun ya home butonu olarak görev görsün ya parmak izi okuyucu eklesinler ona extra yer ayırmasınlar... Yoksa çok pis söveceğim o tasarımcıya...
    Çünkü bu da olmazsa herşey biter.
    Sony ile birleşsinler de bari Sense ara yüzü monte etsinler :D

• M7 den sonra htc bitti gozumde. Bakalim m7 eskidiginde ne aliriz. 2 yil oldu hicbir sorunu yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tek kopyalayan htc değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-5E274E432 -- 26 Ekim 2015; 14:55:10 >
  • HTC M9 Yurtdışında (Irakta) 400$ (1200)tl iken türkiyede 2500 tl ye satılıyor, bide tuğla gibi telefon kesinlikle bu fiyatları hakketmiyor hatice

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.