Şimdi Ara

Htc legend, motorola milestone, samsung s8500 wave

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
340
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar arkadaşlar bu 3 telefon arasında kaldım hem de çok fena :) htc legend'ın tasarımı çok hoşuma gitti ve htc sense ile birlikte kullanımı çok kolay ve güzel olmuş ama 600 Mhz işlemci biraz yavaş olur diye düşünmeye başladım. Motorola milestone da tasarım olarak hoşuma gitti ama kullanımı hakkında en ufak bi fikrim yok ve wave'de bada olması beni biraz düşündürüyor. Yani yardımınıza ihtiyacım var :) Bada ve android kullanan arkadaşlar bada ve android hakkında genel bir karşılaştırma yaparlarsa sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nucker_futs -- 3 Nisan 2011; 19:36:26 >

• Açıkçası bada hiç kullanmadım. Şimdiye kadar hep symbian kullandım. Ara ara arkadaşlarımda wm da kullandım. Ama şuanki durumda android ios alamayan için biçilmiş kaftandır bence. Symbian öldü tarihte kaldı. WM tekrar emekleme aşamasında. Bada day duruyor ama daha düzgün yürümesi biraz daha sürer. Android koşmaya başladı. Sürekli yenileniyor ve gelişiyor. Açık kaynak ve bol uygulama var. Gereçkten zor karar. Android kullanmak istediğim iiçin milestone seçtim. Ama çok fazla program oyunla filan işiniz yoksa bada da olur. Bada için bulunabiliecek oyun ve uygulamlaara forumlardan bakın. Sizin için yeterliyse donanımı çok güçlü badalı cihazların. Kullanılabilir. Ama ben çok kurcalarım kullandığım makineyi. Her türlü gelişime açık olmalı.
  • Cevap için teşekkür ederim. Bende telefonu çok kurcalarım ve yenilensin isterim ama badanın geleceği şu an için pek belli değil sanırım. Ama wave'in ekranı kadar da güzel ekran görmedim diğer 2 andoride gelince legend değil ama desire kullanmışlığım var htc sense çok başarılı bir kullanım sağlıyor. Milestone'un kullanımı ve görüntü kalitesi tatmin edici seviyede mi desire'a göre ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.