Bildirim
nokia 5800 rom
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Seni kandırmışlar
Malesef 5800 a android yüklemek mümkün değil -
5800 a android yüklense kimse android telefon almaz direk 5800 alır. Çünkü şu an symbian kullanıyorum bundan canım sıkıldı androide geçeyim gibi olur. İleride böyle bir cihaz çıksa süper olur. -
olmamı android i bırak ios bile yükleniyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi castraelectro -- 9 Mayıs 2011; 1:23:44 > -
birkaç video izledim yükleyen yüklemiş,
samsung monte 5620'ye bile yüklenmiş
araştırıyorum bulursam paylaşırım imkansız diye bişey yoktur .) -
yahu arkadaşlar bu kadar saf olmayın.Bırak androidi symbian^3 bile yüklenemez android yüklendiğini kim söyledi ? -
forumdaki modlardan bir tanesi söylemişti bi kaç kişide yükleniyor dedi video felan izledim fake olabilceğini sanmıyorum yüklenişinden itibaren anlatıyor ama ingilizce bide link yok :&
turkcell t10 a bile android yüklenirken o berbat telefona 5800'a neden kurulmasın android ? -
quote:
Orijinalden alıntı: castraelectro
olmamı android i bırak ios bile yükleniyor.
-
quote:
Orijinalden alıntı: johnm
forumdaki modlardan bir tanesi söylemişti bi kaç kişide yükleniyor dedi video felan izledim fake olabilceğini sanmıyorum yüklenişinden itibaren anlatıyor ama ingilizce bide link yok :&
turkcell t10 a bile android yüklenirken o berbat telefona 5800'a neden kurulmasın android ?
ona yüklenmiyor o hazır olarak öyle geliyor anlaşma yapıyor t10 üreticisi androidle android de ona göre yazılımını veriyor.
unutun artık 5800'a androidi sadece s60v5 modlayıp kullanın. ha tamam imkansız değil hep söyledim ama çok uğraş gerektirir. onu yapabilecek olan 5800 ile uğraşmaz yani. zaman kaybıdır. -
dostum kesin yükleniyormuş gibi konuşup ne bilmryenlerin aklına yanlış bilgi sokma nede kendini komik duruma düşürme böyle konularda çok seviyesiz yorum yapıp canını sıkarlar
şuan için bununla ilgili hiçbi bilgi yok kesin konuşma bence ama neden olmasın onuda görürüz belki birgün... -
Uğraşsalar elbette yüklenir ama bu cihaz için uğraşan olacağını sanmam , donanımı çok düşük kaldırmaz androidi , kaldırsa bile verim alınmaz -
quote:
Orijinalden alıntı: yunuss.10
Uğraşsalar elbette yüklenir ama bu cihaz için uğraşan olacağını sanmam , donanımı çok düşük kaldırmaz androidi , kaldırsa bile verim alınmaz
yok biz almayalım :)))))) -
-
-
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X