Şimdi Ara

hTC M10 wifi problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
198
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Wifi bi geliyo bi gidiyo az çekiyo güncellemleri yaptım sıfırdan yazılım attım ama değişen bişe yok sorun nedir acaba bilen var mı yoksa geri vereceö cihazı :(

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• sıfırdan yazılım atma işini anlamadım ama şunu söyleyebilirim, htc 10 wifi çekim gücünde malesefe başarılı değil. ilk aldığımda daha beterdi, wifi güncellemesinden sonra biraz düzeldi işte.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pisrabbit

sıfırdan yazılım atma işini anlamadım ama şunu söyleyebilirim, htc 10 wifi çekim gücünde malesefe başarılı değil. ilk aldığımda daha beterdi, wifi güncellemesinden sonra biraz düzeldi işte.

Bu güncelleme hangisş hocam bense yaptım bi gğncelleme ama o mu bilmiyorum.Elimle kapatıyorum arka tarafını 1 dişe iniyo modemin yanında şaka gibi :)

• quote:

Orijinalden alıntı: hamii61

quote:

sıfırdan yazılım atma işini anlamadım ama şunu söyleyebilirim, htc 10 wifi çekim gücünde malesefe başarılı değil. ilk aldığımda daha beterdi, wifi güncellemesinden sonra biraz düzeldi işte.

Bu güncelleme hangisş hocam bense yaptım bi gğncelleme ama o mu bilmiyorum.Elimle kapatıyorum arka tarafını 1 dişe iniyo modemin yanında şaka gibi :)

yazılım güncellemelerini kontrol ettiğimda wifi güncellemesi diye çıkmıştı karşıma. o güncelleme ile 2-3 tane daha güncelleme gelmişti. sanırım biri de kamera idi.
    modemin yanında çekmemesi telefonla alakalı değildir. benim bahsettiğim zor durumlardaki wifi çekim gücü. bizim modem balkona çok uzak. hatta lap top bile çekerken zorlanıyor biraz. m8 de hiç bağlantı problemi yaşamamıştım bu güne kadar ama htc 10 da yaşadım. dediğin gibi tutma şeklini değiştirince çekim gücü de değişiyor. açıyı değiştirince bile değişir zaten :)

• quote:

quote:

quote:

yazılım güncellemelerini kontrol ettiğimda wifi güncellemesi diye çıkmıştı karşıma. o güncelleme ile 2-3 tane daha güncelleme gelmişti. sanırım biri de kamera idi.
    modemin yanında çekmemesi telefonla alakalı değildir. benim bahsettiğim zor durumlardaki wifi çekim gücü. bizim modem balkona çok uzak. hatta lap top bile çekerken zorlanıyor biraz. m8 de hiç bağlantı problemi yaşamamıştım bu güne kadar ama htc 10 da yaşadım. dediğin gibi tutma şeklini değiştirince çekim gücü de değişiyor. açıyı değiştirince bile değişir zaten :)

genel anlamda zayıf onda hemfikiriz hocam benimkinde git geller çok oluyo donanımsal benimki sanırım :)

• quote:

quote:

quote:

quote:

genel anlamda zayıf onda hemfikiriz hocam benimkinde git geller çok oluyo donanımsal benimki sanırım :)

wifi güncellemesini yapmamış olabilirsin. benim de başta wifi çekimi berbattı hatta telefonu satmayı planlamıştım. güncellemelrden sonra düzeldi. bende başta donanımsal diye düşünmedim değil.:)

• HTC One x de buna benzer problem vardı onda donanımsal olarak WiFi antenine lehim atarak duzeltebilmistik HTC 10 da durum nedir bilmiyorum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Htc m7 şebeke sorunu!!
    8 yıl önce açıldı
    Redmi Note 10 Pro NFC Problemi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: blacksss

HTC One x de buna benzer problem vardı onda donanımsal olarak WiFi antenine lehim atarak duzeltebilmistik HTC 10 da durum nedir bilmiyorum

Buna da mı lehim atsam ama kıyamam heralde :D

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.