Şimdi Ara

J7 prime dokunmatik sorunu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
15.725
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • J7 prime dokunmatik sorunu?Arkadaslar telefonu yeni aldim.Ama bazen kullanirken oyunlarda filan joyisticgi ileri itiyorum ama karekter takila takila gidiyor.Ama herzaman olmuyor.Yukaridaki cizgiyi hic parmagimi kaldirmadan yaptim boyle oldu.5 kere yapisimda 1 kere boyle oluyo.Yardim ederseniz sevinirim??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ismail3542 -- 15 Mart 2017; 20:39:20 >

• Up

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de j7 prime kullanıyorum. Aynı sorun bende de var. Servise verdim arıza yok diyip geri verdiler

• Tft ekran olduğu sürece bu sorun geçmeyecek arkadaşlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hayalci -- 19 Ocak 2018; 14:17:0 >
  • Sonra guncelleme gonderebilirler mi ?

• Hayalci kullanıcısına yanıt
    Bu seyi nasil yapcaz bro video cekerek youtubeye atabilir misin veya anlatir misin cok tesekkur ederim anlatirsan 😊

• quote:

Orijinalden alıntı: F.ktepe10

Bu seyi nasil yapcaz bro video cekerek youtubeye atabilir misin veya anlatir misin cok tesekkur ederim anlatirsan 😊

Bu videoda anlattım.

YouTube
    Orjinal Rom yükleme nasıl yapılır |Türkçe anlatım|| J7 Prime (g610f)
    https://youtu.be/akZhMhyYw08

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Note 3 dokunmatik problemi
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Abi turkiyeye ne zaman gelir guncelleme

Telefona birlesik arap emirlikleri romu atmama ragmen halen sorunlar devam ediyor.Dokunmatik takiliyor,wifi gidip geliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: ismail3542

Telefona birlesik arap emirlikleri romu atmama ragmen halen sorunlar devam ediyor.Dokunmatik takiliyor,wifi gidip geliyor.

Romdan sonra hard format attınmı, aksi halde hafıza dolu halde ve sorunlar çıkar.
  • Hard reset attım.

hayalci abi eline emeğine sağlık, ancak dediğin her şeyi harfi harfine yapmama rağmen bu sefer de indirdiğim bütün romlar zipten çıkarırken arşiv arızalı sorunu veriyor. siteden mi benden mi kaynaklı bir sorundur acaba?
  • problem çözüldü mü? aynı sorunu yaşamaktayım :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: kavunyiyenrakun

hayalci abi eline emeğine sağlık, ancak dediğin her şeyi harfi harfine yapmama rağmen bu sefer de indirdiğim bütün romlar zipten çıkarırken arşiv arızalı sorunu veriyor. siteden mi benden mi kaynaklı bir sorundur acaba?

Hangi romları zipten çıkarıyosun,
    custom romlar zipten çıkmaz direk yüklenir, orjinal romlardan bahsediyorsan, android 7 güncelleyip yüklemeye çalışma, 7 de hata vermeye başlıyor, bazen yüklüyor bazen yüklemiyor. Ben deli olmuştum 7 romları yüklemeye çalışırken, şimdi ne durumda hiç bilmiyorum malum telefonu sattım artık. xiaomi redmi note 4 4gb 64gb global kullanıyorum
    custom olup olmadığını nasıl anlıyoruz romların? senin videondaki yere girip en son arap romlarını indirdim zipten çıkarırken arşiv hasarlı hatası verdi abi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.