Şimdi Ara

HTC m7 Yazılım YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
343
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar selamın Aleyküm iyi forumlar;
    Bilen arkadaslardan yardım ederlerse mutlu olurum..
    HTC yazısında kalıyor arkadaslar Kırmızı yazıda su; This build is for development pursoses only do not distribe outside of htc without htc's written permisson failurethe comply my ıcad to legal act fon...
    Yazılım atma hakkında pek bilgim yok ama yardım olursa hallederim,simdiden tesekkur ediyorum

[simage]
     HTC m7 Yazılım YARDIM
    [/simage]

• Takata T kullanıcısına yanıt
    kardeş acma kapama tusu ve ses kısma tusuna bas bootloader ekranına gel. ekranda bootloadera açma kapama tuşu ile seç. Oradan recovery i seç eğer bir recovery e ulaşırsa oradan format at. Ama eğer aynı hatayı alırsan veya telefon açılmazsa farklı bir şekilde yardımcı olurum. İlk önce bunu yap olmazsa buraya yaz.
  • TWRP menusune girdim dediğin yerden hocam,formatı nasıl atacagım ?
  • Bak kardeşim eğer twrp yüklü ise tek seçeneğin var o da yeni bir rom atmak elinde hiç rom var mı?
  • veya telefonun içinde herhangi bir rom filan var mı??
  • Valla elimde rom yok,cihazın icinde rom varmı bilmiyorum. Twrp,fastboot ve hboot menuleri geliyor telefonda. Nereden ne romunu hangi programla atacagimi hic bilmiyoru hocam,yardimlarini bekliyorum valla sabahtan beri arpa boyu ilerleyemedim
    Bu mesaja eklenen görseller:

HTC m7 Yazılım YARDIM HTC m7 Yazılım YARDIM HTC m7 Yazılım YARDIM HTC m7 Yazılım YARDIM HTC m7 Yazılım YARDIM HTC m7 Yazılım YARDIM

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• kardeş kendine bir rom indir sonra devam edebilirz ancak. insert coin rom unu tavsiye ederim bana sorarsan.

insertcoin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LG G2 Güncelleme Sorunu[YARDIM]
    10 yıl önce açıldı
    Htc m7 şebeke sorunu!!
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.