Şimdi Ara

Htc m8 - Lg g3 - xperia z2 ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
880
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • HTC M 8: arkadaslar telefon almaya karar verdim m7 kullanıcısıym ve cok memnundum ondan sonra samsung s4 aldım m7 nin degerini anladm diyebilirim ve tekrar pişman olmak istiyorum HTC M8 tasarım harikas eksiksiz bana göre fakat neden model degiştirmeyeyim diyorum bu yüzden sizlere düsüncemi yazıyorum bana yardımcı olursanız sevinirim...

LG G3: 32gb 3 gb ramli modeli alınabilir gibi geliyor arayüzleri kilit tusu kameranın altında dısarı cıkarken felan semsiyeni al diyor :) tasarımı güzel geliyor , selfie cekmek icin yeni yöntemler geliştirmişler bu ufak ayrıntılar kullanmasam bile cok hosuma gidiyor bu yuzden lg kendine cekiyor ama kararsızım..

XPERİA Z2:hic bir bilgim yok ama z1 fazla hosuma gitmemisti tasarım olarak felan bile...

• Z2 ile z1 farkli butun yerinde duzeltme ve gelistirmeleri yapmis sony cidden,bence 2000 butcede z2 onceliklidir,diger yandan g3 unde 32ligi gozardi edilmemeli bana gore,zevke gore ikisinden biri alinip keyfi surulur..
  • Z2 cihazı inceleme fırsatım oldu. En başta ekran tamamen değişmiş. Sony leri sevmezdim z2 olmuş bence cihaz güzel.
  • Xperia'ların tasarımı benimde hoşuma gitmiyor

G3 tasarımiyla hepsini ezer özellikleride üstün
  • Evet G3 tasarımı hoş ama sony kasa kalitesi bence artısı. Bir de dediğim gibi sony nin yeni ekranını çok beğendim. Sony eksiklerini donanımsal olarak hızla gideriyor. Sony i eski sony olarak göreceğiz galiba bu defa işi sıkı tutuyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 0z0z

Z2 cihazı inceleme fırsatım oldu. En başta ekran tamamen değişmiş. Sony leri sevmezdim z2 olmuş bence cihaz güzel.

Bu yuzden 2014u en iyi telefon olarak kapatacak bence Z2,ama 2015te ne olur ne biter bilemem..
  • quote:

Orijinalden alıntı: stevejones

quote:

Orijinalden alıntı: 0z0z

Z2 cihazı inceleme fırsatım oldu. En başta ekran tamamen değişmiş. Sony leri sevmezdim z2 olmuş bence cihaz güzel.

Bu yuzden 2014u en iyi telefon olarak kapatacak bence Z2,ama 2015te ne olur ne biter bilemem..

Alıntıları Göster
    Ben LG G3 32 GB olanindan almaya karar verdim ama beyaz mi yoksa titan black dedikleri rengini mi alsam karar veremedimHer ne kadar telefonda öyle 1-2 gb lik oyunlari oynamasamda oyun oynarken acaba 1440x2560 ekran cözünürlügü takilmalara sebep olur u diye düsünüyordum ama nette lg g3 ile su andaki en ciddi oyunlari test etmisler ve herhangi bir takilma falan görülmemisYani hem tasarim hem de donanim olarak G3 hepsinden iyi bence ama sadece Z2'nin kasa kalitesi daha yüksek ki bu benim icin pek birsey ifade etmiyor, ayrica Z2'nin tasarimi da tugla gibi hic hosuma gitmiyor

• Arkadaşlar yorumlarınızi okudum fakat tatmin olamadım xperia tasarım anlamıyla çok kötü donanımsal birşey diyemem ama elime aldığımda beni tatmin edebileceğini düşünmüyorum m8 yada lg arasındayim suan belki de lg g3 satışa sunulduktan sonra yorumları dinlemeliyim şunu söylemek istiyorum tasarım anlamıyla htc m8 ve lg g3 harika ötesi benim zevkime göre kalite dersen htc derim ama bi telefonu aldığımızda ölene kadar kullanmiyoruz sonuçta lg yi kullanmadığım için birşey diyemem şeytan diyo ikisini de git al ama maddiyat el vermiyor :)
  • +++++++++++++
  • quote:

Orijinalden alıntı: Capkinq

+++++++++++++
    m8 sana her konuda yeter, çoktan kararını vermişsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Master_Evil

m8 sana her konuda yeter, çoktan kararını vermişsin

Hocam m8 bana yeter bu konuda şüphem yok ama nasıl anlatayım lg g3 taşırımı güzel ufak ayrıntıları bu ayrıntıları hoşuma gidiyo çelik kasali ama korktuğum nokta m8 de ki memnuniyeti verebilir mi bana samsung dan nefret ediyorum samsung gibi mi gelir acaba lg bu yüzden çekiyor kendine ama hala kararsızım m8 cepte zaten alacak olsam şüphesiz m8 ama nden değişiklik olmasın demi ?
  • Capkinq kullanıcısına yanıt
    veremez, zaten tuşlar arkada, anca bi yerde deneyip karar vermen lazım konforuna
  • quote:

veremez, zaten tuşlar arkada, anca bi yerde deneyip karar vermen lazım konforuna

Hocam şimdi sana bir soru daha sorayım... Htc mi daha akıcidir oyun oynarken nette gezerken program kullanırken vs.vs yoksa lg g3 mu yada ikiside aynı midir sizce ? tasarım olarak lg g3 dış tasarımı çok güzel tuş u arkada olması bile bana hoş geliyor ki o tuşun pek önemi yok ekrana dokunmayla açabiliyosun ekranı . Bana görsel olarak değil de işlevsel olarak yardımcı olur musunuz htc mi tatmin eder donanımsal olarak m8 mi
    hemen hemen aynıdır , g3 1 tık önde olabilir
  • quote:

hemen hemen aynıdır , g3 1 tık önde olabilir

Teşekkürler hocam lg g3 u biraz daha inceleyip kararımi vermek istiyorum şuan düşüncelerim g3 inşallah htc nin verdiği zevki verebilir alırsam eğer ...
    aynen git bi tekno mağazaya mıncıkla telefonu karar ver daha sağlıklı olur
  • quote:

aynen git bi tekno mağazaya mıncıkla telefonu karar ver daha sağlıklı olur

:) peki hocam teşekkür ederim :)
  • quote:

quote:

Hocam şimdi sana bir soru daha sorayım... Htc mi daha akıcidir oyun oynarken nette gezerken program kullanırken vs.vs yoksa lg g3 mu yada ikiside aynı midir sizce ? tasarım olarak lg g3 dış tasarımı çok güzel tuş u arkada olması bile bana hoş geliyor ki o tuşun pek önemi yok ekrana dokunmayla açabiliyosun ekranı . Bana görsel olarak değil de işlevsel olarak yardımcı olur musunuz htc mi tatmin eder donanımsal olarak m8 mi

Oyun oynarken, nette gezerken ikisi arasında çok büyük farklar yok. İkisi de süper cihaz ve seni tatmin edecektir. Ama illa hangisi daha öndedir diyorsan m8 daha iyidir diye düşünüyorum. Cihaz çok stabil.

• quote:

Orijinalden alıntı: muvensa

quote:

quote:

Oyun oynarken, nette gezerken ikisi arasında çok büyük farklar yok. İkisi de süper cihaz ve seni tatmin edecektir. Ama illa hangisi daha öndedir diyorsan m8 daha iyidir diye düşünüyorum. Cihaz çok stabil.

Bence de m7 kullanıyordum harikaydı m8 şüphesiz güzeldir fakat lg yi hiç görmedim belki daha güzeldir diye düşünüyorum

Biraz bekleyin derim. Youtube'a testler düşsün. Ben Xperia Z2 kullanıyorum. Z2 ile M8 arasında internetteki speedtest videolarında m8 biraz daha önde görünüyordu. Çok fark yaratmaz gerçi, hissetmezsiniz bile. Kamerası güzel olsaydı m8 alırdım. G3 için de arayüzde takılmalar olduğunu söyleyenler var. Z2'yi elemişsiniz zaten, bu nedenle kamera önemli değilse m8 alın derim. Batarya performansı da harika.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-EBF85AD14 -- 30 Haziran 2014; 16:08:48 >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.