Şimdi Ara

htc m8 m9

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
114
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Alınık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar sormak istediğim bir konu var sahibinden sitesinde bazı satıcılar
    htc m8 530 tl
    htc m9 842 tl
    gibi fiyatlarda orjinal kutusunda sattıklarını yazmışlar bir tane satıcı olsa inanmayacağım da birden fazla satıcı var istanbulda mağazamızda görebilirsiniz diyorlar yakın olan gören alan var mıdır acaba kapıda kontrollü satışımızda var diyorlar. yorumunuz nedir arkadaşlar.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Cihazlar toplama cihaz olarak geçiyor.kullananlar bi sıkıntısını görmedim diyor genelde. kullanmayanlarda yurt dısı 2.el m8 leri 900 lira gibi komik fiyatlrala ilan acıp satmak içni sakın almayın diyor. telefon bölümüne bir konu acmıstım bunla ilgili.
  • O cihazlardan alma turlu turlu sikintilari var bi sikinti gormedim diyenede bakma... arkadasimda suan en az 10 tane var dukkanda satiyor ucuza aliyorlar satiyorlar. Bi sikinti olmaz olurmu cihazlar cin mali ekran kasa ile sifirla iyor orjinali gibi olurmu hic... 200 lira fazla ver orjinalini al... lg g2 ve g3 de yasanan sorunlar icin forumu arastirabilirsin htc lerdede turlu turlu kalitesizlikler var isik sizmasindan baslar bi sure sonra cikan yazilim sorunlarina kadar ...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tertemiz Redmi Note 7s
    5 yıl önce açıldı
    Galaxy s4 Batarya
    10 yıl önce açıldı
    Sony Xperia XZ1
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.