Şimdi Ara

HTC M8 SANAL TUŞ KALDIRMAK.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
1.642
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar bildiğiniz üzere htc one m8 de ekran baya küçük kalıyor.Sanal tus kaldırma yöntemini anlatıyorum.

Öncelikle Bootloaderi kaldırıyoruz.Sonra Root yapıyoruz.Bunlar forumda var.
    Sonra Xposed Installer kuruyoruz.2 modül yükliyicez biz.
    LG Pie support ve Gesture Navigation

LG Pie supportu yüklüyoruz ve aktifleştiriyoruz. Sonra gesture navigation yüklüyoruz ve aktifleştiriyoruz.
    Ardından yeniden başlatıyoruz.
    Sanal tuşlar kalkmıs olacak .Sonra Gesture navigationdan gerekli ana ekran ve geri tuşlarımızı istediğimiz gibi yapıyoruz.
    Tşkler

• quote:

Orijinalden alıntı: mberatdakak

Merhaba arkadaşlar bildiğiniz üzere htc one m8 de ekran baya küçük kalıyor.Sanal tus kaldırma yöntemini anlatıyorum.

Öncelikle Bootloaderi kaldırıyoruz.Sonra Root yapıyoruz.Bunlar forumda var.
    Sonra Xposed Installer kuruyoruz.2 modül yükliyicez biz.
    LG Pie support ve Gesture Navigation

LG Pie supportu yüklüyoruz ve aktifleştiriyoruz. Sonra gesture navigation yüklüyoruz ve aktifleştiriyoruz.
    Ardından yeniden başlatıyoruz.
    Sanal tuşlar kalkmıs olacak .Sonra Gesture navigationdan gerekli ana ekran ve geri tuşlarımızı istediğimiz gibi yapıyoruz.
    Tşkler

Hocam allah razi olsun super oldu telefon

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu sanal tuşlar ne yaptı size valla hiç anlamıyorum.

• sanal tuşu kaldırınca nasıl oluyor yanı kapasıtıf tuş yokkı bu cıhazda sanal tuş zorunlu gibi bişey yanı baska turlusu olmaz diye tahmın ediyom hanı kucultuyormusunuz tam bilemedim bi video çeksin yapanlar merak ettim
  • Dostum sanal tuslar kayboluyor.ekran tam oluyor ana ekrana donme falan hareketlerle yapiyon mesela ekranin sagindan ice kaydirince geri tusu yapmistim .tabi acikcasi biraz kullanmasi zahmetli

• rootsuz sanal tuşların temasını değiştirip ya da gizleme işlemi yapabilir miyiz?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.