Bildirim
htc m8 tamiri için teknik servis ihtiyacı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
doğubank 3. kat no: 310 da gms bilişim var. htc özel servisi. m7 cihazımı tamir etmişlerdi, gayet memnun kaldım verdikleri hizmetten. -
quote:
Orijinalden alıntı: cmert
doğubank 3. kat no: 310 da gms bilişim var. htc özel servisi. m7 cihazımı tamir etmişlerdi, gayet memnun kaldım verdikleri hizmetten.
onlara verdim sonuç çıkmadı hocam. -
arızası nedir cihazınızın -
cihaz beyaz ekranda htc yazısı bekliyor. boot menüye girmiyor. ekran öyle şarj bitene kadar bekliyor. -
hocam yazılımsal doğubankda sadece telefon yazılımına bakan bir yer vardı oraya sor istersen. 3 kat yada 4 kat da hatırlıyorum -
quote:
Orijinalden alıntı: barancel1
hocam yazılımsal doğubankda sadece telefon yazılımına bakan bir yer vardı oraya sor istersen. 3 kat yada 4 kat da hatırlıyorum
Eyv hocam
3. Katta gms var 310. Dukkan sanırım eğer onlarsa yapamadılar. Mekanik görünmüyor ama yazılımda atamadık dendi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X