Şimdi Ara

HTC M9 Kamera içerisindeki lekeleri nasıl temizlerim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
187
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar kamera camı içerisinde leke var silsem de içeride olduğu için gitmiyor.

bunu temizletsem komple cihazı baştan çıkarıp takmak mı gerekir? ekranı da yeni taktırdım cünkü başka sıkıntılar yaratır mı sizce?

kadıköy gsm iletişim daha önce temizledi ama başka bi sorun çıkmasından korkuyorum.

bilgisi olan bir arkadaş var mı bu konuda?

• Sakın ha kendin açma ben g2yi actim bu yuzden az daha mefta oluyordu cihaz tanıdık bir telefoncuya temizlet yada servise bir sor ücret almayabilirler bile

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hamza5806

Sakın ha kendin açma ben g2yi actim bu yuzden az daha mefta oluyordu cihaz tanıdık bir telefoncuya temizlet yada servise bir sor ücret almayabilirler bile

hocam aradım galiba komple sökmek gerekir diyorlar gsm iletişim. 4 kere ekranı değişti ürünün htc olduğu için her seferinde kenarlarından ışık sızması oluyor tam yapışmıyor. diğer telefonculara götürdüğümde htc mi aman aman bulaşmam asla falan dediler

şimdi yaptırsam temizletsem kamerayı kesin başka bir yeri patlayacak. ne olacak bilmiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: MatrixCode

quote:

Sakın ha kendin açma ben g2yi actim bu yuzden az daha mefta oluyordu cihaz tanıdık bir telefoncuya temizlet yada servise bir sor ücret almayabilirler bile

hocam aradım galiba komple sökmek gerekir diyorlar gsm iletişim. 4 kere ekranı değişti ürünün htc olduğu için her seferinde kenarlarından ışık sızması oluyor tam yapışmıyor. diğer telefonculara götürdüğümde htc mi aman aman bulaşmam asla falan dediler

şimdi yaptırsam temizletsem kamerayı kesin başka bir yeri patlayacak. ne olacak bilmiyorum

Hocam işten anlayan biri yok mu cevrenizde ankaradaysaniz maltepe pazarinda biri var adam 2 kez yapti telefonumu gercekten isten anliyor.

Isten anlamayan adamlar sıkıntı gecen arkadasim g flex 2 tamir ettirdi herif vidalari yerine bile koymamis ustune hafiza karti girisini kırmış yanlis hatirlamiyorsam

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: MatrixCode

quote:

Hocam işten anlayan biri yok mu cevrenizde ankaradaysaniz maltepe pazarinda biri var adam 2 kez yapti telefonumu gercekten isten anliyor.

Isten anlamayan adamlar sıkıntı gecen arkadasim g flex 2 tamir ettirdi herif vidalari yerine bile koymamis ustune hafiza karti girisini kırmış yanlis hatirlamiyorsam

istanbuldayım hocam anadolu yakasında en iyi bildigim yer gsm iletişim onlarda böyle oldu.

daha önce yazıcıoğluna götürdüm orası daha fenaydı ekran yerinden çıktı düşüyordu. galiba yine gsmiletişime gidicem. diğerleri senin de dediğin gibi mutlaka sıkıntı bırakacak cihazda.

• Umarım sorunsuz çözersiniz hocam gerisi şans artık.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.