Şimdi Ara

Xperia Z5 Compact bu kez bir reklam karesinde görüldü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.000
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Xperia Z5 Compact bu kez bir reklam karesinde görüldü 

Sony'nin Xperia Z5 ve Z5 Compact modellerini Eylül ayının başında Almanya'da gerçekleştirilecek IFA etkinliğinde tanıtması beklenirken bir reklam görüntüsünde Xperia Z5 Compact'ın görüldüğü iddia edildi. Görseldeki modelin yalnızca arka kısmı görülebiliyor, ancak yan tarafta kalan güç ve ses tuşları görüntünün eski bir modele ait olmadığını kanıtlıyor.

Butonlar alışılmışın biraz daha altında yer alırken bu durum akıllara Sony'nin yan kısma koymayı planladığı parmak izi okuyucuyu getiriyor. Zaten cihazın daha önce sızdırılan görselleri de benzer bir görüntüye sahipti. Xperia Z5 Compact'ın beklenen özellikleri ise 4.7" HD çözünürlükte ekran, Snapdragon 810 çipset, 3 GB bellek ve IP68 sertifikası şeklinde.

Sony'nin yeni Z5 Compact modeli bu özelliklerle gelirse tercih eder misiniz? Özellikle ekran çözünürlüğünün HD sınırında kalması performansa olumlu bir katkı sağlayacaktır. Cihazın ekran boyutunu da düşündüğümüzde yaklaşık 321 ppi keskinlik değeri bir çok kullanıcı için yeterli bir seviye olabilir. Xperia Z5 ve Z5 Compact büyük bir sürpriz olmazsa yaklaşık 2 hafta sonra IFA 2015'de resmiyete kavuşacak. 

• Snapdragon 810 ve gene 20mp'lik sensör kullanması durumunda Z serisinin pek olumlu sunum olacağını sanmıyorum.Ben çoğu teknoloji severin Xperia M5'i tercih edeceğini düşünüyorum.fakat işlemciyi 820 yapıp 21,5mp Ois'li Imx230 sensörü kullanması durumunda işler baya değişir.
    Umarım böyle olur.Note 5'in Note'4e fazla bişey katmadığını düşünürsek yukarıda yazdığım özelliklerle gelmesi durumunda SONY sağlam iş yapmış olur.

• HD kaliteli gözü fazla yormayan özellikte bir ekran olması yeterli.eğer tahminler doğruysa ısınmayı önlemek için işlemciyi kısitlamaları gerekecek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sony güya politikasını değiştirecekti, hala aynı şekilde devam ediyorlar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu arada OĞUZ arkadaş alta eklediğin anket sorusu hiç dikkat çekmiyor.Diğer yorumları tam okumak isterken rastgele gördüm.Ya puntosunu büyüt ve kalın yap yada gif ekle hareketli olsun.
    Saygılar,
    Bu şekilde gelmesi durumunda tercihim Xpeira M5

• yeni sensor geliyor , 24 megapiksel sensor 23 mp 4:3 kamera modu olacak. 820 2016ya kadar yok sd810 kullanacak.ekran hd gozukuyor son dakak supriz olmazsa.
  • z5 compact snapdragon 808 ile gelseydi daha iyi olurdu bence.lg g4 e 2k ekran yüzünden yeterli gelmiyordu ama hd ekranda çok çok performanslı olur

• S810 + 720p yeni canavar resmen

• SD808 + HD fazla fazla yeterli olacaktır. Ayrıca pil kapasitesinin arttırılması ve usb portunun kapaksız olması gibi yenilikler de yaparsa küçük boyutlu cihaz seven kişileri cidden uzun süre tatmin edecektir.
  • Sony aynı yolda gidiyor tasarım aynı kapaklar kesin olacak o kapaklar zamanla yerinden fırlaycak yahu degiştir artık su kapaklarınını diger yonden hic eleştirmedim ama kapak olayını bir degiştir sony

• hd ekran ve s810 süper performans verir tabi ısınmayı saymassak.

• Büyük ihtimal full hd ve s808 ile gelecek.

• mustafas42 M kullanıcısına yanıt
    Son 6 ayda çıkan sony telefonlarına bakmıyorsun herhalde artık en çok kullanılan şarj girişi de kapaksız. Sadece micro usb ve sim kart bölmesi kapaklı. O da bütün telefonlarda öyle zaten

• Bu seri gerçekten efsane.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Flaş bile hala tek tone ....barı onu çift tone yapta kasada farklı bisey görelim Sony

• Insaallah guzel olur bu modellerde. Hayalimdeki teledon z3c zira ucuzlarsa benim icin de iyi olur.

• Koy s808 bataryada iki gün gittimi mis olur.

• evet bu serı cıdden efsane,720 p ile gerek batarya gerek performans oldukca ust sevıyede oluyor,ozellıkle oyun performasnlarında kendınden 1000 tl fazlaya satılan amıral gemılere kafa tutacaktır yıne,sonynın z serısıne guncellemeyıde cok uzun tuttugunu dusununce bu cıhazı alan kullancı 2018 bıtmeden kolay kolay cıhaz degıstırme ıhtıyacı hıssetmeyecektır bence

• m4 aldım ,1 hafta sonra m5 i duyurdular ... bakıyorum her hafta bir duyuru ....

elimdeki telefonu satıp iphone 5s veya 6 alacagım ,yeter androıd mandroıd , hıc olmazsa kafam rahat eder....

• nedir s808 hastaligi yav ,sd808'in ısınmadıgını mı sanıyorsunuz.s808 tercih edilme sebebi ucuz olması , yoksa sd810'da lpddr4 1600 mhz bellek varken , sd808'de 933 mhz lpddr3 bellekler var , camera ispsi cok daha guclu , su an kullanılıyor mu bilmiyorum ama 4k cekim olayını rahatlatacak hevc 4k cekim imkanı var sd808de yok bu,daha hizli depolama birimi olan ufs destegi var, gpu yuzde 50 daha guclu bu bile tek basına tercih edilme sebebi.sd810'un asiri isinmadan cok kotu reklamı yapıldıgı icin millet sd808'i isinmiyor zannediyor heralde, sd810un kotu tarafi ekstra iki cekirdegin avantajı kalmıyor isinmadan dolayi bu yuzden sd808 ile benzer performans gosteriyor islemcide.lg gibi bazi firmaların isine geldi sd808 hem daha az para odeyecekler hemde olumsuz haberlerden kurtulacaklardi ,yoksa alirsin sd810 kapatirsin iki cekirdegi olur sana 808in cok daha gelismis versiyonu.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.