Şimdi Ara

Xperia Z5 Compact bu kez bir reklam karesinde görüldü (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.002
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Merak etme dostum cıkan tum telefonları takip ediyroum.. Ban man koymana gerek yok belki senden fazla merak ediyroum sen kullandın mı bilmiyorum ama ben şuan ki telefonumdan önce z3 kulandım o kapakların nasıl bozulmaya musait oldugunu bilen birim burada bir şey yazıyorsak boşuna yazmıyoruz.. sony sim kartı icin yaptıgı o kapakta heran bozulmaya müsait bir kapak iPhone yada digerleri gibi igneli kapak kullanması daha saglam olcagı kanatindeyim..

Not: cidden tüm telefonlarda kapaklımı o bölmeler..
  • S820, 720p, 4.6-4.7 inç ekran, 3000 mah, 4gb ram, 8-8.5mm, 32gb dahili hafıza, hızlı şarj bunlar olup fiyat da en yüksek 2000 tl olursa yok satar.

• Hamle yanlış bana göre S810 ve 720p ekran olmamış iyi hoş s810 kullanması mantıklı ama hd ekran koyma bari ama cihazın 4.7 ınch bir ekran oluşu bir artı olabilir yinede bana göre s808 veya bir mt 6795 kullanabilirdi bu sayede fiyatı daha makul olabilirdi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HonestPower

Sony güya politikasını değiştirecekti, hala aynı şekilde devam ediyorlar.

Haklısınız hocam daha z3+ çıkalı kaç ay oldu da z5 geliyor bu aralar tel alcam z3 plus ı düşünüyordum iyikide almamışım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • HD ekran çok keskin ve başarılı.geliştirecekse kontrastı artırabilirler belki.çözünürlükte sorun yok.

ses çipini geliştirmeleri lazım.samsung,iphone,lg ses kaliteleri hayli gelişti.sony geri kalıyor artık.

kamera eskidi.focus hızı,renkler,panorama ve video kalitesi gelişmeli.bu devirde bir amiral gemisinin kamaresı 3 modeldir aynı donanıma sahip olmamalı.IMX230'u çift ton led ile koyarsa sorun çözülür.huawei honor7'de bu sensor pratikte de çok başarılı olduğunu gösterdi.

3000mah pil söylentileri var.z3c pil ömrü konusunda liderdi.bu çıta daha da yükselse hiç fena olmaz.hem s810 pil ömründe başarısız bir işlemci.o yüzden batarya sağlam olmalı.2inci nesil s810 iyi diyorlardı daha görmedik.

stereo hoparlörler güzel ama daha fazla ses verebilirler.

bunları sağlamazsa z3c daha cazip olur.unutmayalım bu telefonun tek rakibi iphone 6s ve bu telefon kamera ve ses konusunda çok iddialı gelecek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aycibin -- 24 Ağustos 2015; 9:38:04 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Issız adanalı01

quote:

Orijinalden alıntı: HonestPower

Sony güya politikasını değiştirecekti, hala aynı şekilde devam ediyorlar.

Haklısınız hocam daha z3+ çıkalı kaç ay oldu da z5 geliyor bu aralar tel alcam z3 plus ı düşünüyordum iyikide almamışım

Iyide z3+ amiral gemisi olarak cikmadiki piyasaya.
    en azindan sony oyle aciklama yapti. Sadece z3 e alternatif olarak cikti

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sony bu kafayla giderse sonu kötü. =)
  • sendemail kullanıcısına yanıt
    M4 ile m5 aynı klasman değil ki. M4 alt orta sınıf m5 üst orta sınıf. Sen ayırdığın bütçe ile ikisi arasından yine m4 ü alacaktın. M5 1600 tl dan satışa sunulacak muhtemelen

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: moztass

M4 ile m5 aynı klasman değil ki. M4 alt orta sınıf m5 üst orta sınıf. Sen ayırdığın bütçe ile ikisi arasından yine m4 ü alacaktın. M5 1600 tl dan satışa sunulacak muhtemelen

hhhm , bu açıdan bakmamaıştım ,haklısın
  • Sony Xperia Z5 compact’ın ilk test videosu üzerinden yorumlar gelmeye başladı bile

http://www.tabletmecmua.com/xperia-z5-compact-ilk-incelemesi-04092015/

Tasarımı nasıl buldunuz arkadaşlar_?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.