Şimdi Ara

HTC M9 modeli One Life adıyla gelebilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
459
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• HTC M9 modeli One Life adıyla gelebilir

Geçtiğimiz günlerde Twitter üzerinden #OneLife hashtag'ı başlatan HTC'nin web sitesindeki kodlar incelenerek cihazın M9'un adının bu slogan olacağı iddia edildi.

İddia henüz HTC tarafında doğrulanmış değil ancak üreticinin web sitesindeki kodlar incelediğinde HTC One M9 cihazının "ürün etiketi" olarak One Life girildiğini görülüyor.

1 Mart'ta Mobil Dünya Kongresinde tanıtılacak cihazın teknik özellikleri henüz belli olmasa da sızıntılar 5 inç boyutunda FHD çözünürlüklü ekran, Snapdragon 810 , 3 GB DDR4 bellek bulunacağını gösteriyor. Ayrıca cihazın Android 5.0.2 sürümü üzerinde Sense 7 arayüzü ile çalışması ve 2840mAh batarya barındırması bekleniyor.

• Mart ta epey model tanıtılacak sanırım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ekran Boyutu iyi olursa güzel cihaz olur.

• şu bataryayı 3000 yapsan ölür müsün? zaten en üst seviyeden satacaksın cihazı
  • abi bu bataryayı 3500 falan yapmak çok mu zor?
  • Tuşlar m8 deki gibi olmasında

• M8 kullanmayanlar bataryaya laf atmış. :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bataryadan dert yananları anlamıyorum madem çok önemli batarya gidin alın batarya şeklinde kılıflardan kullanın. Ben telefonun şık olmasından yanayım. Büyük batarya olacak diye öküz gibi telefon olmasın
  • Yahu telefonun ne kadar ekran suresi verdigini bilmeden bataryaya laf atmak nedir bu nasil cahillik ya

• Şuan psg-chelsea maçını izliyorum. Htc reklamı geçiyor tabeladan "the new htc one coming 1 march" ...

• 3 gb ram..bu iyi oldu..

Batarya konusunda da hakikaten 3000 olsa ne olurdu

• HTC M9 modeli One Life adıyla gelebilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi juna1986 -- 17 Şubat 2015; 22:56:04 >
  • Kurtar bizi HTC,merakla bekliyorum

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.