Şimdi Ara

HTC marka hakkını devredebilir (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
0
Favori
970
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• darısı sonynin başına

• U11 e pie güncellemesini verip de defolsaydin bari!

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Çok sevdiğim bir markadır HTC. Zamanında kullandım ve bomba ürünler çıkarttılar bir ara. Yalnız bir yerden sonra SD600 koyup amiral gemisi olarak satmaya kalkmak olsun, tasarım konusunda yetişememek olsun bir sürü hata yaptılar. Yapmadılar ki şöyle onlardan beklediğim bir yenilikçi bir telefon, gidip tekrar bir telefonlarını kullanayım. Akıllı telefonlara beats desteği getirerek müthiş bir müzik deneyimi sunan, şimdi telefon üreticilerinin öve öve bitiremediği bokeh ve derinlik algılama özelliğini yıllar önce One M8 ile piyasaya süren bir firmadır. Bunları 2012 civarı yapabilme yetisine sahiptiler. Yazık oldu, ne diyelim.

• HTC 10 yıl önce telefonlarına çift kamera , 3D ekran ,Beats audio hoparlör kulaklık koyarak sektörün çok önünde yeniliklere imza attılar ama pazarlamasını iyi yapamadılar o dönem herkes iPhone ve Galaxy serisine odaklandı. HTC sensation XL ve HD2 efsanesiydi ama sonrası gelmedi. M7 efsane olabilirdi ultrapixel yüzünden yazık oldu telefona sonrası malum zaten.

• intel7mix kullanıcısına yanıt
    yani batırmak için alıyor
  • r.yilmaz4545 R kullanıcısına yanıt
    HTC alan zaten etini aldı kemiğini bıraktı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • PeYLeR. P kullanıcısına yanıt
    Zaten yerli firmalarımız varken neden batmakta olan firmayı alalım. GM var veya Vestel var. Bunlar yatırım yapmak varken neden yabancı firma alıp borca girelim.

• Görünen kısım o görünmeyen neler oldu ki firma bu durumda...

• scorpion20 kullanıcısına yanıt
    Patent var bilgi birimi var bunları da alıyorlar. Sonrada silip batırıyorlar. Bakınız eski Nokia.

• Symbianist S kullanıcısına yanıt
    Kalitesiz?

• Bu mesajı HTC 10 cihazımdan yazıyorum.

Nisan 2016'da tanıtılan bu cihazı, Temmuz 2016'da HTC Türkiye garantili olarak satın aldım. Cihazı aldığım gün boya atması problemi yaşadım, ertesi gün servise verdim. Değişim kararı verildi. 22 Temmuz 2016'da servise verdim; değişim cihazı 28 Eylül 2016'da bana ulaştırıldı. Bir defa garanti olarak bu işi yapamadılar. En azından Türkiye'de böyle oldu.

Kutudan Android 6 ile çıktı. Yaklaşık 1 sene önce de Android 8 geldi ve öylece de kaldı. Android ekosistemi için normal sayılabilir. Fakat güvenlik yaması konusunda bayağı geride kaldık: Aralık 2017.

Cihaz ilk aldığım günkü gibi. Yalnızca bataryası eski performansında değil, o da normal bir şey zaten.

HTC'nin mobil tarafı kafasından silmesi yeni bir şey değil, son 3-5 senedir kıvranarak bu işi yapıyorlardı zaten. Google'a yapılan satış ve elemanların büyük bölümünün Google'a geçmesi her şeyi açıklıyordu zaten.

Bir arkadaş yazmış "Çinlilere kaldık" diye. Haklı aslında. Fiyat/performans olarak iyi şeyler ortaya koyuyorlar ama bir HTC, bir Sony değiller bence de.

Teknoloji dünyasında hiçbir şeye şaşırmamak gerektiğini anlamışızdır umarım. Nokia bunun en büyük örneklerinden biri. Çok eskiye gitmiyorum; Mayıs 2013'te ABD'de operatörler kanalıyla 1.2 milyon adet HTC One (M7) satıldığını okumuştum. Yalnızca mayıs ayında, yalnızca operatörler kanalıyla, yalnızca ABD'de satılan cihaz sayısı bu. Nereden nereye...

• M7, M8 ve 10'u uzun süreler kullanmış sıkı bir HTC fanı olarak yok olmalarına üzülüyorum.
    Ancak Türkiye pazarındaki faaliyetlerini düşününce beter olsunlar diyorum.

Çok severek kullandım telefonlarını ama çok çektirdiler be.
    M7'de ekran sorunları. M8 ve 10'da çözülemeyen pil ve reset sorunları...

Htc'yi her zaman müzik kalitesi için tercih ettim.

Şuan Huawei'nin saçma bir telefonunu kullanıyorum. Müzik Htc'de müzikmiş.

Elimde 10'dan kalan 3 adet kulaklık var onlarla idare etmeye çalışıyorum..
  • Htc kendi kendini bu hale getirdi. Bir türlü sorunlarını düzeltemedi her serisinde aynı şeyler devam etti, ayrıca fiyatlarıda hep uçuktu.
    M serisinde bitmeyen pil, anakart, ekran sararma, pembe kamera sorunları yüzünden millet parasıyla rezil oldu. Örneğin HTC 10'nun konusunun son sayfalarına göz atarsanız durumu anlarsınız.
    M serisi gerçekten kulaklık ses kalitesi olarak efsaneydi, son kullandığım Htc 10 da cortlayınca artık Xiaomi ye geçiş yaptım ve Htc nin saçma sapan sorunlarından kurtuldum.
    Bir daha Htc mi? Asla.

• quote:

Orijinalden alıntı: sanatairum

M7, M8 ve 10'u uzun süreler kullanmış sıkı bir HTC fanı olarak yok olmalarına üzülüyorum.
    Ancak Türkiye pazarındaki faaliyetlerini düşününce beter olsunlar diyorum.

Çok severek kullandım telefonlarını ama çok çektirdiler be.
    M7'de ekran sorunları. M8 ve 10'da çözülemeyen pil ve reset sorunları...

Htc'yi her zaman müzik kalitesi için tercih ettim.

Şuan Huawei'nin saçma bir telefonunu kullanıyorum. Müzik Htc'de müzikmiş.

Elimde 10'dan kalan 3 adet kulaklık var onlarla idare etmeye çalışıyorum..
    Huaweinin kulaklık çıkışı 5 TL lik Mp3 çalarlarla ancak kapışır böyle rezalet görmedim ben

• quote:

Orijinalden alıntı: Symbianist

Yazık piyasayı Xiaomi, Huawei, Oppo gibi kalitesiz Çinliler işgal ettiği için HTC gibi kaliteli firmalar maalesef bu piyasadan siliniyor. Keşke şu Çinliler silinip gitseler de piyasa Samsung’a Apple’a, Sony’e kalsa.

Allah akil fikir versin. Bilgi olmadan konusmak, cahillik bu olsa gerek.

• U 11 kullanıyorum ve çok memnunum, 5 ile 7 yıl dayansın yeter ancak daha sonra bu kadar yüksek kategoride bir telefona ihtiyaç duymayacağımı düşünüyorum ve dünya genelinde yüksek kategori telefonlarda satış hacmi düşeceğini, yani orta ve alt modeller hariç çok düşük talep olacağını tahmin ediyorum.

• Symbianist S kullanıcısına yanıt
    Onlar olmasaydı şu an üst segment telefonlara 10 bin verirdik herhalde.

Zaten nickin herşeyi anlatıyor. Bu global pazar bizi lanet işletim sistemleri ve çöp telefonlardan kurtardı.

HTC yanlış fiytat politikası yüzünden battı galiba . HTC androidi ilk kullanan ve bu işi en iyi yapan firmaların başında gelen isimdi ama ufak hatalar zamanla bu hale gelmenize yetiyor .

Belkide HTC olmasaydı şu an hala dandik nokia telefonların sybian işletim sistemini kullanıyor olacaktık, alternatif olarak işe yaramaz bada işletim sistemide vardı, seçenek çok. :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ARTHUR. -- 6 Mart 2019; 9:45:8 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 128MilyarDolar

Allah akil fikir versin. Bilgi olmadan konusmak, cahillik bu olsa gerek.

Alıntıları Göster
    Sen Apple Samsung Sony kalitesini o kıçı kırık sahtekar Çinlilerle bir tutuyorsan Allah sana akıl fikir versin. Bu markalar Ferrari iken o Çinliler Ferrari motoru takılmış Şahin’dir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Herşey için çok teşekkürler HTC. İyiki vardın. ??

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.