Şimdi Ara

HTC marka hakkını devredebilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
0
Favori
970
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Akıllı telefon pazarında görkemli günlerinden uzaklaşan üreticilerin marka hakkı devri yaparak ayakta kalmaya çalıştığını görüyoruz. BlackBerry hali hazırda üretimi tamamen Çinli TCL firmasına devretmiş durumda.

Üretimden çıkıyor

Sektörden gelen bilgiler HTC’nin akıllı telefon tarafında bir marka devri planı yaptığını gösteriyor. Bu konu daha önce de dile getirilmişti ancak şimdi ortada potansiyel adaylar da bulunuyor. Firmanın Hindistan’da Micromax, Lava ve Karbonn ile görüşmeler yaptığı ifade ediliyor.

Ayrıca Bkz.Meitu T9 özçekim DxoMark puanı amiral gemileri ile yarışıyor

Ortaklık kapsamında ne tür maddeler olacak şimdilik bilinmiyor ancak genelde bu tür durumlarda marka sahibi satılan telefon başına belirli bir telif hakkı alıyor. Cihazın üretimi ve dağıtımı ise devri alan üretici tarafından yapılıyor. Bu noktada HTC’nin tasarıma müdahale edebileceği tahmin ediliyor.

Firma uzun süredir sıkıntı yaşadığı akıllı telefon pazarından böylece marka anlamında devam ederken üretim anlamında çıkmış olacak. Bu sayede kaynaklarını sanal gerçeklik projelerine ayıracağı ifade ediliyor.

HTC’nin neden kısıtlı bir pazar olan Hindistan’a yöneldiği ise bilinmiyor. Çinli TCL firması Alcatel markasını da yönettiği için BlackBerry telefonlarını global pazara yayabilmişti. Bununla birlikte Micromax gibi firmalar sadece Hindistan içerisinde güçlü. Bu durumda HTC’nin global pazarda etkinliği azalabilir.

• Bilmediğimiz bişeyler vardır belki ama fiyat ve performans olarak ürün yelpazelerini genişletebilirlerse yine yer edinebilirler. Satmak en kolay çözüm. Nokia gibi yükselmektr var daha beter olmakta. Ben olsam son bir koz daha oynardım, sonuçta güzel bir ürün, dengeli fiyat ve güncelleme desteği ile karşılık bulacaktır
  • Her sene "HTC batıyor!" diyenlerin duaları galiba kabul oluyor, hayırlı olsun sizlere.
    Edit: imla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sreylare -- 5 Mart 2019; 18:51:8 >
  • Noktalama işaretleri nedir? Neden önemlidir?

• HTC'nin akıllı telefon bölümünün %50'lik ar-ge bölümünü Google aldıktan sonra beli doğrulmadı. Google aynı şekilde Motorola'ya da musallat olmuştu. Neye atsalar ellerini kurutuyorlar, gudubet firma 😂

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esmerbuyucu -- 5 Mart 2019; 14:27:12 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • türkiyeden biri alsa aslında hem global bi firmamız olmuş olur tanınmışlık açısından çokta iyi olur

• Bilmediğimiz bişeyler vardır belki ama fiyat ve performans olarak ürün yelpazelerini genişletebilirlerse yine yer edinebilirler. Satmak en kolay çözüm. Nokia gibi yükselmektr var daha beter olmakta. Ben olsam son bir koz daha oynardım, sonuçta güzel bir ürün, dengeli fiyat ve güncelleme desteği ile karşılık bulacaktır

• Batmakta olan firmayı kimse almaz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • sreylare kullanıcısına yanıt
    Satışlar herşeyi açıklıyor.

• esmerbuyucu kullanıcısına yanıt
    Keyfine almıyor batırıp gidiyorlar.

• r.yilmaz4545 R kullanıcısına yanıt
    Markadan yararlanıp sonra silme çabası.

• mert1907 kullanıcısına yanıt
    Apple olucam derken yere çakıldılar.

• intel7mix kullanıcısına yanıt
    Cem Uzan hariç :) gerçi o Vertu markasını aldığında Türkiyede değildi.

• Yazık piyasayı Xiaomi, Huawei, Oppo gibi kalitesiz Çinliler işgal ettiği için HTC gibi kaliteli firmalar maalesef bu piyasadan siliniyor. Keşke şu Çinliler silinip gitseler de piyasa Samsung’a Apple’a, Sony’e kalsa.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Symbianist

Yazık piyasayı Xiaomi, Huawei, Oppo gibi kalitesiz Çinliler işgal ettiği için HTC gibi kaliteli firmalar maalesef bu piyasadan siliniyor. Keşke şu Çinliler silinip gitseler de piyasa Samsung’a Apple’a, Sony’e kalsa.
    Aynen hocam sony ve htc özel markalar hayranlığım vardır..
    Ben htcye şans tanıyıp geçen sene hanıma u11 eyes aldım müthiş telefon arayüzüyle kamerasıyla şarzıyla (4000 mah) tasarımıyla... Şu anda da 2200 e düştü şimdi birileri çıkıp o paraya şu bu var diyecek ama hiçbiri htc sony olamayacak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    vizyon eksikliği bu olsa gerek. Volvo örneğine bir bakın derim.

• Az şarjlı, çok renkli eğlenceliydi ama hatice değil netice önemli.

isim haklarını alınca firmayı almış olmuyosun yanlız:d

• Batmaları lazımdı çoktan.

Saçma sapan ekran kasa oranı, gülünç fiyatlandırmalar hepsini geçtim satışa çıkardığı telefonlara güncelleme göndermekten aciz hale geldiler. U Ultra kullanıyorum, cihaz 2017 ilk çeyreğinde çıktı, ben geçen sene bu aylarda aldım hala 8.0 gelmedi, millet 9'u aldı. Ghost screen'e değinmiyorum bile, ne olduysa sonuna kadar hak ettiler.

• Vestel alsin

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.