Şimdi Ara

HTC marka hakkını devredebilir (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
0
Favori
970
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • O fiyat politikasıyla normal. Sevindim batmasına. Örnek olsun. Piyasada rekabet çok fiyatı abartrısanız böyle olur görsün herkes.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yazık markaya gerçekten . HTC sensation ve HTC M7 kullandım iki telefonu toplam 8 sene kullandım . Gerçekten sağlamlık ve tasarım olarak harika bir marka idi , yazık olmuş . Yeni telefonumda ( imzamdan görebilirsiniz ) şans verilebilir bir marka aklınızda bulunsun .

• Her zaman soylerim HTC benim gozumde iphone falan takla attirirdi ama pazar payi cok dusuktu m7 kullandim bende hala ikinci telefon olarak kullanirim batarya ve kamera harici suan hala piyasadaki cogu telefona fark atar 2013 te ilk çıktığında almıştım bir kere bile donmadi müzik ve kulaklık kalitesini söylemek bile istemiyorum . Kaderi nokiaya benzedi cok kotu oldu.

• r.yilmaz4545 R kullanıcısına yanıt
    motorola olayımı
  • tesbihcekenhoroz kullanıcısına yanıt
    yeniliğin ve teknolojinin gerisinde kalıp ayak uyduramazsan malesef yok oluyorsun
  • ali.kose kullanıcısına yanıt
    Hacim haklısın devam ettiremedi çünkü insanlara kendini pazarlayamadi şuan s10 da ön kamera wide angle lens HTC m7 2013 kullandi bunu. Blinkfeed özelliği yıllar önce ilk HTC yaptı şimdi Google now var. Güncellemeyi m7 için çok erken kestiler çünkü diğer modellere yöneldiler ama diğer modeller yeteri kadar satamadi. Çin markaları oppo xiaomi Huawei piyasaya girdi kasıp kavuran ortalığı. Ben bile m7 yı kullanırken kaç arkadaşım HTC ne lan o nasil marka diyip karaliyodu üniversitede benchmark kapistirmasi yapiyoduk butun telefonları tokatliyodu. Diyorum ya hem S4 hem m7 var elimde S4 arasıra kafayı yiyo ama m7 taş maşallah taş.

• tesbihcekenhoroz kullanıcısına yanıt
    Şuanki nesil pek bilemiyebilirde htc tas gıbıydı
  • Symbianist S kullanıcısına yanıt
    Huawei'ye kalitesiz demiş adam
    Piyasa Sony'e kalsa %60 E/G'li 15 mm telefon kullanıyor olacaktın

• zero fear kullanıcısına yanıt
    Kullandığı Kirin işlemcilerin kalitesi ortada. Testlerde yüksek puanlı çıkmak için hile yazılımı kullanan bir firma. Kirin 980 2160p60 çekemeyen bir işlemci. Yazılımlar desen Snapdragon’a göre optimize ediliyor ve onun verimliliğinden oldukça uzaklar. Geçen yıl da çıkıp A12’yi geçeceğiz diye açıklama yaptılar Apple A12 ile ellerine verdi. Apple taklitçiliği yapıp Apple’a laf sokmaya çalışmak da çok absürt oluyor. Sony kalitedir adamların güncelleme hızı bile tercih edilmesi için yeterli.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rockies

türkiyeden biri alsa aslında hem global bi firmamız olmuş olur tanınmışlık açısından çokta iyi olur
    O işi volvo da yapacaklardı kaçtı elden

• quote:

Orijinalden alıntı: Symbianist

Sen Apple Samsung Sony kalitesini o kıçı kırık sahtekar Çinlilerle bir tutuyorsan Allah sana akıl fikir versin. Bu markalar Ferrari iken o Çinliler Ferrari motoru takılmış Şahin’dir.

Alıntıları Göster
    Cidden cahil insanla bas etmek cok zormus ben onu anladim.

O kici kirik dedigin markalar telefonlarinda samsung panel kullaniyor. Kameralar yine sony + samsung. Cpu dunyanin en iyilerinden olan snapdragon ee geriye ne kaldi? Zaten bu firmalar bu kaliteli parcalari parcalari kullanmasa piyasada bu kadar tutunamazlar.

İsin aci tarafi da her yil en iyi telefonlar listesinde basi cekenler hep xiaomi ve huawei nedense daha samsungu liste basi gormedik.

Gerci dunyanin duzeni bu ayni kalite ve benzer donanima 2 kati para veren suzmeler olacak ki bu sirketler de ayakta kalsin.

• Cahil sensin. Xiaomi’yi bana anlatma ben bizzat alıp kullanmış biriyim. Güncelleme vermeyen, müşterisini keriz yerine koyan bir firma. Sony sensör kullansa ne olacak kullandığı kamera yazılımı çerçöp. En iyi telefonlar listesine senin gibi bilinçsizler inanır ancak. Kadir bile inanmaz o listeye. İşlemcilerini güçlü göstermek hile yapan, fotoğraflarını DSLR ile çekip telefonla çekildi deyip insanları kandıran, güncelleme vermeyen, kamera yazılımı çerçöp olan telefon listede en iyiymiş. Parayı basana bir numarayı verenlere sen inanmaya devam et.

• intel7mix kullanıcısına yanıt
    doğru elinde gelecek vaadeden patenti olan markayı satın almak devamlı ücrete bağlanmaktan çok daha kârlı
  • quote:

Orijinalden alıntı: zero fear

Huawei'ye kalitesiz demiş adam
    Piyasa Sony'e kalsa %60 E/G'li 15 mm telefon kullanıyor olacaktın
    Dostum Huawei telefon markasi degildiki zaten baz istasyonu ve modem yapan bir firmaydi 2010 yılında başladılar telefon üretmeye hiçte satamadilar sonra son 2 3 yıl tasarım falan arakladilar fiyatlar uygun olunca millette abandi huaweiye ABD ve Avrupa pazarında sıkıntılarla bogusuyo şuan huawei
    Not: bende huawei kullanıyorum şuan

• quote:

Orijinalden alıntı: T Square

Huaweinin kulaklık çıkışı 5 TL lik Mp3 çalarlarla ancak kapışır böyle rezalet görmedim ben

Alıntıları Göster
    Huawei'nin hangi modeli?
    Kendi kulaklığı için mi yorum yaptınız yoksa başka kulaklıklarla kullanıp, telefonun kulaklık çıkışını mı değerlendirdiniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: La Belle Indifference

Huawei'nin hangi modeli?
    Kendi kulaklığı için mi yorum yaptınız yoksa başka kulaklıklarla kullanıp, telefonun kulaklık çıkışını mı değerlendirdiniz?

Alıntıları Göster
    Mate 9 pro deneyimledim hocam.
    - kendi kulaklığı
    -xiaomi basic fresh
    -htc 10 kulaklığı
    -akg kulaklık.
    -philips kulak içi kulaklık

Cihazın ses çıkışını deneyimledim tam anlamıyla berbattı.

• Globallikten ziyade marka algısı eskisi kadar güçlü değil ama teknoloji transferi noktasında çok güzel olurdu.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • İsmini verdiğin firmalar gayet güzel telefonlar yapıyor ve fiyatları hâlâ uygun. Haksızlık etmişsin lakin bu firmalar globale yayıldıkça fiyatları şişirmeye başladılar. Hiç merak etme, yükselişleri gibi inişleri de hızlı olacaktır(Böyle devam ederlerse). Artan maliyetleri fiyat artırarak karşılayacak ki bu da marka algısını zedeleycektir.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Xiaomi Huawei neyse de oppo vivo ve one plus'a çöp diyen adamın teknolojiden anladığı fb ve whatsapptır

• Adın yeter be htc param olsa ben alır duzgun stratejilerle sirketin belini dogrulturdum

Herkes bilirki htc=quality

Her seyini elestirebilirsiniz kalitesini asla sesse ses kameraysa kamera tasarimsa tasarim malzeme kalitesiyse malzeme kalitesi

Ama insanlar kalitenin degil reklamin pesinde telefonun degil s10unun cakasini kullanma pesinde

Zamaninda samsungla vs atardi ilk android cihazi yapan firma bee

Ölümü sovyetlerin ölümüyle ayni sey

Libtard: Reloadedyoutube
    The lowering of the soviet union flag for the last time
    https://youtu.be/v20wDKFMJy8

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.