Şimdi Ara

HTC merak edilen soruları cevapladı 'Özel röportaj' (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
107
Cevap
0
Favori
2.713
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ne desin yani " biz size ayak üstü geçiriyoruz hahahah " mı desin.
    Hatun çevir gazı yanmasın aman sus enayi uyanmasın modunda.

• HTC'yi seviyorum gerçekten ürünleri kaliteli.

• HTC daha önce hiç kullanmadım ama tasarım ve görsel hoşuma gitti, düşünüyorum şuanda almayı ama yorumları gördükten sonra tekrar düşünmek iyidir dedim.
  • valla buradaki piyasayı takip eden bilgili arkadaşlar olmasa bu müdür bizi birkaç süslü kelimeyle kandırırdı.

htc tmm güzel telefon ve benim marka olarak en sevdiğim marka ama neden diğer ülkelerde samsung'tan vs daha ucuzken türkiye'de daha pahalı?

müdür bunun açıklamasını yapamamış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gcb1903

Tabi böyle konulacak arkadaşlar.
    Ne desin yani " biz size ayak üstü geçiriyoruz hahahah " mı desin.
    Hatun çevir gazı yanmasın aman sus enayi uyanmasın modunda.

• fiyatlari alinabilir seviyeye getir gor bak satis patlamasi yasarmisin yasamazmisin?

birde su sanal tuslari kasaya koysanda ekran daralmasa?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pazarlama ekibinin şu mühendislerin tasarlayıp ürettiği şeyler üzerinden laf salatası çevirmesine dayanamıyorum. sen bırak boş lafları fiyattan haber ver. HTC her sene zarar açıklıyormuş açıklar tabi önce adam olacaksın pazarı doğru analiz edeceksin. İnsanlar ağızlarıyla söylüyorlar kullanıcı sana 1000TL altı telefonlara odaklan diye açık açık söylüyor hala daha yok inovasyon yok kalite yok bilmemne 2000TL. Bırak bu işleri HTC. Iphone la yarışamazsın androidin özüne dön asalaklık yapma.

• 10:04 shiftdelete :D

• kazıkçı htc sen bu kafa ile daha çok zarar görürüsün

• Etkinlige HTC goturunce ne yapsin Mesut Bey. Kadin yukaridan asagi salladi Mesut Bey caresizce dinledi.

• Yıne klasık hatice...batarya koymayı unutmus,ama fıyata ekstradan zammı koymuslar,davet ıcınde tesekkuru duydum yaa tamam artık onumuzdekı haftalarda bol bol htc ovgusu,edıtorun secımı vb tavsıyeler gelırse sasırmam.

• yav he he.

• quote:

Orijinalden alıntı: yusuforhan

Htc güzel hoş telefonlar yapıyor ancak benim için iki itici faktör var birisi fiyat, diğeride şu sanal buton olayı. Halbu ki ekranın alt kısmında bulunan siyah şeridin yani logunun olduğu kısma kapasitif buton olarak yerleştirilse ne kadar güzel olacak...

Mesut abi bu konuda sen ne düşünüyorsun ? Bu sanal buton olayı acayip itici ve ekranı gereksiz gasp eden bir ica gibi geliyor bana. Birde elinize sağlık :) Saygılar

O siyah seride kondugu anda geri tusuna basmak cok zorlasiyor bence dogru bir yontem fiyat konusunda haklisin ama

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Htc sahne önüne çıkmak yerine eskiden yaptığı gibi sadece üretim yapıp imate qtek gibi firmalara ürün satsaydı belki şirket olarak daha iyi olurdu. spv c500 veya imate adı ile sp3 ün tadı hala damağımda. Aynı telefonu bugün çıkarsınlar daha iyi bir kamera ile yine alırım. Ama ne zamanki htc kendi markası ile piyasaya çıktı, tutmadı abi...

• yorumlara bakiyorumda tutturulmus bir fiyattir gidiyor.adamlar kaliteli urunler yapiyor iste.kendileride soyluyor.kendilerine guveniyorlar.bugun android cephesinde hangi firma bu kadar yenilikci urunler yapiyor?hangi firma yazilima bu kadar onem veriyor.?iphone;larin 3000 tl oldugu ulkemizde htc'nin urunlerinin fiyatlari bu kaliteye normal bile.kimsenin pahali diye tepinmesine gerek yok.herkesin htc kullanmasina da gerek yok zaten.:-)

• Htc nin yaptığı şey tam bir pazarlama başarısızlığıdır boşuna saçmalamasınlar
  • arkadaşlar allah aşkına orta sınıf bir cep telefonu için 2000tl altı olacak deniyor bu telefonun satma ihtimali çoook düşük pazar payı binde 2 olursa dua etsinler 1500 tlye note 3 s5 g3 xperia z1 iphone 5c biraz zorlanırsa 5s xperia z2 olduğu bir pazarda orta segment bir tele kim 2000tl altı fiyat verir biraz mantık lütfen

• quote:

Orijinalden alıntı: assasin34

yorumlara bakiyorumda tutturulmus bir fiyattir gidiyor.adamlar kaliteli urunler yapiyor iste.kendileride soyluyor.kendilerine guveniyorlar.bugun android cephesinde hangi firma bu kadar yenilikci urunler yapiyor?hangi firma yazilima bu kadar onem veriyor.?iphone;larin 3000 tl oldugu ulkemizde htc'nin urunlerinin fiyatlari bu kaliteye normal bile.kimsenin pahali diye tepinmesine gerek yok.herkesin htc kullanmasina da gerek yok zaten.:-)

Anlamadığın yer neresi? Ona göre anlatalım.

1. Dünyada böyle pahalıya satamıyor. Satmayı deneyemiyor.

2. Hangi yenilikçilik?

3. Kimse HTC'nin kapısında sıra olmuyor

• kimya mühendisiyim htc telefon hayatımda kullanmadım ama bu kadından telefonu da firmayı da fiyat politikasını da daha iyi anlatacağıma açıklayacağıma savunacağıma adım gibi eminim..

böyle iki çift lafı bir araya getiremeyen insanlar türkiye gibi bir ülkede uluslararası bir firmanın müdürlüğünü yapabiliyorsa bizden bi halt olmaz arkadaşlar

boşuna fiyat kalite vs diye uğraşmayın kim neyi hak ettiği fiyattan satıyorsa onlara yönelin kimseye bizi dinleyin isteklerimizi yerine getirin diye yalvarmaya gerek yok almayın ürünleri bu insanlar da bu ülkede barınamasın ancak o zaman rahatlarız kendi paramızla rezil olmayız boşuna kendinizi yormayın ;)
  • one m7 var 1seneyi geçti hala kullanıyorum. günümüzde telefon değiştirme periyodu çok kısaldı ve one m7 den memnun olduğum için 1 sene daha değiştirmemeye karar verdim. fiyatı düşerse 6 ay sonra m8 temiz 2.el alabilirim ama bu fiyat politikasıyla gideceklerse bu işte bir terslik var. rakiplerinin fiyatı düşüp HTCnin inatla düşmeyince tüketici korunmaz, HTC markasına olan ilgi hem ilk elde hem 2.elde azalır başka bir işe yaramaz. 3 ay önce 2.el satsaydım şu an sıfır S4 alabiliyor olacaktım yani aradaki zaman ve fiyat farkına bakar mısınız ne hale geldi rekabet???

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.