Bildirim
HTC merak edilen soruları cevapladı 'Özel röportaj'
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
hocam 2si yok galiba bugün?
-
quote:
Orijinalden alıntı: mhcd
Merhaba,
New York'dan yeni döndüm 1 saat oldu eve gireli :) bu hafta çekemedik maalesef.
Sevgiler,
Mesut Çevik -
quote:
Orijinalden alıntı: Speed-Step
quote:
Merhaba,
Sevgiler,
Mesut Çevik
Olsun hocam sizden önemli mi
iyi geceler dilerim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mhcd -- 10 Ekim 2014; 23:34:38 > -
Htc Türkiyeye çeki düzen vermeli, HTC Distribütör fiyatları almış başını gidiyor
Yurtdışında s5ten ucuz m8 hiç neden pahalı diye açıklamasınlar tek turkiyede kazık
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elsa -- 10 Ekim 2014; 23:37:08 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
sanal tuşlarda olmasa çok güzel olacak.
-
Tamamda bacım sizin telefonlar niye bu kadar pahalı? -
ikibin lira altı bir fiyatı olacak derken dili sürtüşse de o baştaki ikiyi söyleyemese ne güzel olur. " Bu telefonu bin lira altı bir seviyeye konumlandıracağız . " dese millet elindeki iphone ları m8 leri satar istila eder.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
ön kamera olayını baya sevdim adamlar çakmış bide çift led flaşı cidden müthiş olmuş
-
2500 tl den satarsanız kamerası olmayan telefonu tabi ki büyürsünüz. bakalım yine saçma sapan özellikler mi sunulacak, yoksa gerçekten yenilik mi. 2. seçenek olmaz ise batacaksın htc
-
Arkada hakkı başkan incelemenin dibine vuruyor :P
-
Sol daki adam dikkat edin
-
quote:
Orijinalden alıntı: Speed-Step
quote:
Merhaba,
Sevgiler,
Mesut Çevik
Yapma ya
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
HTC,Benim icin HD 2 den sonra bitmistir.
-
urunun satıs rakamını belırlersın 100k tane.sonrasında malıyetı cıkarırsın 100kx600$=60m$ sonrasında bu bedelı 1 yıl sonrasına hedge edersın malıyetını urunun fıyatına koyarsın vergıler vs derken kendını dovız rıskınden uzakta tutarak fıyat ve satıslarını duzenlersın.kısacası kur rskını fıyatlara mın. duzeyde yansıtarak "0"layabılrsın.demekkı 2500 olmasının sebebı kur deyıl.
http://blog.milliyet.com.tr/hedging-nedir-/Blog/?BlogNo=1145
-
Yok fiyatları çok normalmişte. Yenilikçilik DNA larına işlemişte (yenilikçiğe inovasyon demekte ayrı saçmalık. Bari ingilizce oku innovation diye). Yurt dışında diğer telefonlardan daha ucuz olan M8 nasıl oluyor Türkiye'de en pahalı telefon oluyor? Mesut beyin bu soruyu sormaması üzdü açıkçası.
Insanları salak yerine koyuyor sanırım bu HTC müdüresi. Bataryadan yoksun çerçeve ve fiyat fanatiği telefonlarıyla kendi kendilerini kandırmaya devam etsinler.
1500TL nin altı satmazlarsa umarım telefonları gene satmaz. Ama fiyat muhtemelen 1999TL yoksa 1500TL altı derlerdi.
Sonra HTC niye zarar etti. Gerçi son çeyrekte kâr etmişler ama nasıl oldu onu anlamadım açıkçası. Sanırım m8'in yurt dışı satışları Türkiye gibi değildi. Türkiye gibi olmamasıda normal açıkçası.
Kadın Türkiye başı olmuş. Türk halkını kandırıyor. Yok şişirilme fiyat değilmişte vs.mişte.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DraGonS -- 11 Ekim 2014; 7:19:47 >
-
bu kadın soylediklerine inaniyorsa ciddi sıkıntı var ,milleti enayi yerine koymayı bırakın.internet denen bir icat var dunyanın her yerinde ki fiyatlar belli.simdi teker teekr yazamayayım ,insanları kazıklmayın artık.Mesut Çevik neden daha fazla sıkıştırmadı anlamadım htc 816 ninda fiyat yuksek kim aliyor bu telefonları ,htc'nin su anda piyasada ki m8 ve m7 haricindeki urunlerinin kalitesi vasat fiyat oranları kotu.Ayrica Htc neden bu ultrapikselden vazgecip minipikselli iki tane sensor koydugunu sorsaydınız keske.ne cvap vericekler merak ediyordum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackzeros -- 11 Ekim 2014; 0:30:04 > -
Boşuna izlemeyin arkadaşlar video tam bir zaman kaybı.Mesut bey üstünüze alınmayın emeğe saygı fakat hanfendi soruların hepsine aynı klasik kapitalist cevapları vermiş.Yenilikçi,en iyi,en kaliteli bla bla bla.Biz telefonun gerçek fiyatlarını sunuyoruz bahanesinide yeni bulmuşlar.Fiyata göre sundukları donanım ortada.
Uzun lafın kısası gereksiz bir video.
-
kaç tane satmışlar bu arkadaşlar telefonlarını anlamıyorum arkadaş, fly ile felan yarışıyordur herhalde, ha 1999 ha 1899 ha 1799 olsa ne farkeder getir 1499 dan patlama yapsın ve bu fiyatıda düşürme ama yüksek fiyattan getirip fiyat kırmazsa satamazsın, satmasında kazık kazık yeter herkes soyma peşinde...
-
sizlerden daha cesur sorular sormanızı isterdim Mesut Bey, cevaplar çok genel çok bi anlam ifade etmiyor, tüketiciyi dinledikleri yok dinleselerdi fiyatlar böyle olmazdı, zorlayın şu insanları çünkü bizlerin oradaki temsilcisi sizlersiniz..
Benzer içerikler
- tabii premium ne kadar
- font bulma
- tbt ne demek instagram
- whatsapp gizli mesaj
- whatsapp grubu nasıl kurulur
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X