Şimdi Ara

HTC merak edilen soruları cevapladı 'Özel röportaj' (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
107
Cevap
0
Favori
2.713
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Htc güzel hoş telefonlar yapıyor ancak benim için iki itici faktör var birisi fiyat, diğeride şu sanal buton olayı. Halbu ki ekranın alt kısmında bulunan siyah şeridin yani logunun olduğu kısma kapasitif buton olarak yerleştirilse ne kadar güzel olacak...

Mesut abi bu konuda sen ne düşünüyorsun ? Bu sanal buton olayı acayip itici ve ekranı gereksiz gasp eden bir ica gibi geliyor bana. Birde elinize sağlık :) Saygılar

• Ayni ozellikleri m8 kasasina koysaydi acaba yine diyebilir miydi 2000 tl alti diye

• Ben böyle tasarım görmedim telefonun altında 1 karış boşluk var, bildiğin tuğlayı oyup içine telefon yerleştirmişler, LG yi de bekleriz suya dayanıklı kasa yapsın bakalım öyle kağıt gibi diye artizlik yapabiliyor mu, başından beri suya dayanıklı Xperialar ile suya ve toza dayanıklılık sertifikaları olmayan HTC-LG nin tasarımı kıyaslanıp haksızlık yapılıyordu

• + sistemi çalışsaydı blackzeros en tepeye çıkardı

• samsung iphone zenfone nokia falan bütün üst seviye telefonları kullandım şu anda en stabil ve en hızlısı bana göre HTC M8 tabi daha iyileri vardır illaki ama sadelik ve dizayn bakımından cidden farklı bi telefon.parasını hakediyomu derseniz biraz iphonevari bi gidişatı var piyasasını düşürmeme gibi bi politakaları var ama androide imei atılmaya devam ettigi sürece ikinci elde ve spotta türkiyede deger kaybeder.bu yüzden HTC'nin amiral gemisi M8,Apple'ın 5S'i fiyatında.
  • Paralel olarak değerlendireceğim konuyu;

Çıkış Fiyatı
    Galaxy S5 2199 TL
    HTC ONE M8 2499 TL

Şuanki fiyatı
    Galaxy S5 1565 TL
    HTC ONE M8 1839 TL

Aradaki fark
    Galaxy S5 634 inmiş,
    HTC ONE M8 660 inmiş

Karar milletin :)

Bu arada Distribütör bandında değerlendirdiğimde ise
    Galaxy S5 470 TL fiyatı inmiş
    HTC ONE M8 581 TL fiyatı inmiş görünüyor.
    Maval okumasın bize bu müdür

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blank42 -- 11 Ekim 2014; 1:58:17 >
  • Mesut Bey, arkadaşların dedigi gibi daha cesur sorular beklerdim Türkiye fiyatları HTC nin cok ucuk hanım efendi kaliteden vs bahsediyor LG G3 ten tek farkı metal kasa olan hata kamera olarak son derece eleştirilen M8'in halen 2399Tl olmasını niye sormadınız. DH olarak LG G3 Türkiye satışlarını ve HTC One M8 satışlarını inceleyip sitenize eklemenizi rica etsem o zaman bu bayan müdüremizin dediklerine inanacağım kamara yazılım güncelmesi gelecegini söylüyor kamara yazılımala daha mı güzel cekecek yoksa mp mi artacak yazılımla anlamadım ama biraz bekleyip görelim gece gece kafam karıştı. Yazılımla daha güzel kamera deneyimi sunacaıgz diyor müdüre hanım bakalım görelim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustafas42 -- 11 Ekim 2014; 2:02:25 >
  • htc güzel ve kaliteli telefonlar üretiyor. günlük kullanım için kamerası da yeterli. sadece sanal tuş olayını sevmiyorum. ben telefon alırken hep htc nin modellerine baktım beğendiklerim de vardı ama param yetmedi. gidip note 2 aldım. note 3 duyurulunca fiyatı 1300 e inmişti :)

• quote:

Orijinalden alıntı: mustafas42

Mesut Bey, arkadaşların dedigi gibi daha cesur sorular beklerdim Türkiye fiyatları HTC nin cok ucuk hanım efendi kaliteden vs bahsediyor LG G3 ten tek farkı metal kasa olan hata kamera olarak son derece eleştirilen M8'in halen 2399Tl olmasını niye sormadınız. DH olarak LG G3 Türkiye satışlarını ve HTC One M8 satışlarını inceleyip sitenize eklemenizi rica etsem o zaman bu bayan müdüremizin dediklerine inanacağım kamara yazılım güncelmesi gelecegini söylüyor kamara yazılımala daha mı güzel cekecek yoksa mp mi artacak yazılımla anlamadım ama biraz bekleyip görelim gece gece kafam karıştı. Yazılımla daha güzel kamera deneyimi sunacaıgz diyor müdüre hanım bakalım görelim..

yazılım kamera deneyimini iyileştirebilir. deneyim dediğiniz zaman sadece MP girmiyor işin içine. menü yerleşimi ek ayar seçenekleri. netleme. otomatik ayar seçeneklerinde iyileştirme ve daha sayamadığım bi çok şekilde iyileştirme yapılarak deneyim arttırılabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• wustti W kullanıcısına yanıt
    Ya sonucta yazılımla kamera deneyimini iyleştirmek yerine o guzel telefona guzel bir kamera koysalardı bence daha güzel olurdu. Ama hala fiyat konusunda Türkiye standartlarında olmadığı kanısındayım iPhone, LG ve Sony fiyat belirlerken Türkiye de daha mantıklı belirliyorlar HTC çok yüksekte ucuyor fiyat konusunda diğer markaların şişirme fiyatlarla cıkıp sonra aşagı cekiyorlar gibi bir yaklaşıma inanmıyourm birde telefonun yüksek fiyata olması nasıl tüketiciyi duşunmektir sanırım orada demek istedigi kullanıcı telefonunu satmak isterse ikinci el olarak sırfır fiyatını baz gösterip zarar etmeden satar anlamında kullandı bu cümleyi müdüre hanımız ama bende tam tersi tezle karşılık vereyim memnun olduğum ürünü zaten satmam kullanırım... !!!!
  • Profesyonel yalancılık böyle bir şey herhalde.

HTC'nin fiyatı yurtdışında bal gibi düşüyor. 680 eurodan giriş yaptı şimdi 530 eurolara kadar indi Avrupa'da. Kimi kandırıyorsun Canan Taşar? İnternet diye bir şey var. Yalanın ortaya çıkmayacak mı zannettin?

HTC One M8 1 Nisan 2014'te 2499TL'den ön siparişi başladı Türkiye'de.

O tarihte euro kuru 2.96 idi.

680 eurodan Almanya'nın %19 KDV'sini düşünce 571.4 euro, 2.96 kurdan 1691.4TL, %25 ÖTV ile 2114.3TL, üstüne %18 KDV ekleyince 2495TL ediyordu. 2499TL'den Türkiye'ye giriş yaptı.

Şu anda One M8 530 euro, euro kuru ise 2.88.

530 eurodan %19'u çıkarınca 445.4 euro, 2.88 euro kurundan 1282.7TL, %25 ÖTV ile 1603.4TL, %18 KDV ile 1891TL etmesi lazım. Yukarı yuvarlayalım 1899TL'den satılması lazım.

HTC Desire Eye'ın Fransa'da HTC One M8 ile aynı fiyatta 530 eurodan çıkacağı haberini gördünüz mü?

http://www.phonearena.com/news/HTC-Desire-EYE-price-revealed-it-costs-as-much-as-the-One-M8_id61521

2000TL altı denmesi ne bir tesadüf ne de bir sürpriz. 1999TL de değil 1899TL olarak çıkarsa hiç şaşırmayın.

Edit: Desire Eye'a, One Desire yazmışım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guaire -- 11 Ekim 2014; 13:40:25 >

• HTC Malzeme olarak kalitelidir fiyatı ondan pahalıdır dediniz, biz de inanmıştık. İki arkadaşımda M8 modeli var, ikisi de orijinal kılıfla kullanmalarına rağmen telefon köşelerinden soyulmaya başladı. Özellikle malzeme kalitesi iddiasıyla ve uçuk fiyatlarla ortaya çıkan bir firma için bu tarz hatalar affedilemez. Telefon 2-3 ayda soyulup dökülmeye başlayacaksa aynı donanıma neden 1000 TL daha fazla verelim.

Malzeme kalitesi beğenilmeyen LG G2 telefonumu 1 senedir Spigen kılıfla kullanıyorum, en ufak bir çizilme soyulma dökülme oluşmadı, ancak orijinal kılıfla kullanılan arkadaşlarımın M8'leri 2-3 ayda soyulup dökülmeye başladı. Üstelik de malzeme kalitesi iyidir diyerek M8 almalarını onlara ben önermiştim, şimdi o kadar para verdik telefon soyuluyor diyorlar. Ses kalitesine diyecek bir şey yok. O konuda her telefona fark atıyorlar. Ancak bu firmanın malzeme kalitesi olarak abartıldığını ve fiyatını hakeden telefonlar üretmediğini düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kemalboran -- 11 Ekim 2014; 2:59:15 >

• ee harfini full alışkanlık yapmış. Bazen ne söyleyeceğini düşünmeyecek olsa bile araya ee sokuşturuyor.

• Canan hanım biraz bos konusmus burada fiyat ve cihaz konusunda kendisinin tahmin edemedigi bu işleri az cok takip eden bir sürü forumcu arkadas var biraz halka seslenis gibi olmuş, bir kere ultrapixel saçmalığından dolayı ve bir nebzede olsa dusmeyen fiyatlarından dolayı HTCden nefret ettirdiniz, yurtdışı ürünler birçok firma zaten indirime gitti LG G3, Samsung Galaxy S5 vs.. Türkiyede yapılan olay şişirme fiyatlara rasgele satış yapmak..

• Türkiye'de zannediyorum ki HTC'yine ÇİN mali zanneden veya marka olarak bilmeyen çok insan var. Ben kullandım az çok kalitenizi bilirim. Tabi ki fiyaskoslarınızı da. Pil gibi.... Ancak diğer firmalar da sizin Kullandığınız parçaların çoğunu kullanıyor ve kendine has arayüz ve diğer Uygulamaları geliştiriyor. Onlar bunları bedava yapmıyor.

Hadi itiraf edin Türkiye'de HTC satın alan pek kimse yok. O Yüzden de ayni fiyat ile devam edip karı yüksek tutuyorsunuz .... Şunuzdan itiraf edin; şuna Bulunduğunuz konuma gelene kadar HTC markasını bilmiyordunuz ve telefonlarını kulllanmamıştınız! Bunları itirafınızı bekliyoruz. Eminim ki teknoloji sitelerini, yaptığınız konuşmalara gelen Yorumları takip ediyorsunuzdur. Ben HTC kullanmama rağmen ikinci defa almayı düşünmüyorum. Çok Sevdiğim arayüzü ve kalitesi olmasına rağmen....

• Klasik HTC. Elegant, premium, innovative kelimelerini olabildiğine sık kullanıp bir şey var gibi davranıyorlar. Milleti keriz gibi görüp kazığı geçiriyorlar ve bu forumda çoğunluk bunun farkında.

• 2Sİ1 Nerede Kaldı Mesut Abi (:

• Okumayin CSB.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Okumayin CSB.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.