Telefonu Amerika'dan almıştım geçen yaz, sadece dış ekranı çatladı sanırım, dokunmatik vs çalışıyor. kime-nereye götürmem lazım? telpa, kvk falan bakar mı? bir de ebay'de şöyle bir şey buldum:http://www.ebay.com/itm/HTC-Google-Nexus-One-1-G5-Touch-Screen-Glass-Digitizer-Replacement-Panel-/180868302698?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item2a1c97476a#ht_2102wt_1270 tutorial videoları da var. kendim de değiştirebilir miyim, bir sorun olur mu?
Öncelikle geçmiş olsun. Hocam servise 250-300 lira vermek yerine ekranı alıp kendin takabilirsin. Youtube'dan tutorial videolar eşliğinde takabileceğini sanıyorum. Kolay gelsin.
quote:Orijinalden alıntı: chans yazıcıoğlu'nda 100 tl'ye hallettim, 1 saat sonra gidip aldım telefonu. orijinal gibi oldu nerdeyse. Tam adresi alabilirmiyim acaba nerde nasıl yaptırdınız Babamda var bu cihazdan az önce aradı camı kırıldı dedi de Olmazsa oraya göndereyim cihazı
Yaptırdığınız yeri yazarsanız sevinirim. Benim de Yazıcıoğlu'nda sadece camı kırık olan aynı durumdaki HTC EVO 3D telefonumu pert ettiler.