Şimdi Ara

HTC Nexus One Çatlak Ekran

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
517
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Telefonu Amerika'dan almıştım geçen yaz, sadece dış ekranı çatladı sanırım, dokunmatik vs çalışıyor. kime-nereye götürmem lazım? telpa, kvk falan bakar mı?

bir de ebay'de şöyle bir şey buldum:http://www.ebay.com/itm/HTC-Google-Nexus-One-1-G5-Touch-Screen-Glass-Digitizer-Replacement-Panel-/180868302698?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item2a1c97476a#ht_2102wt_1270
    tutorial videoları da var. kendim de değiştirebilir miyim, bir sorun olur mu?

• Öncelikle geçmiş olsun.

Hocam servise 250-300 lira vermek yerine ekranı alıp kendin takabilirsin. Youtube'dan tutorial videolar eşliğinde takabileceğini sanıyorum.

Kolay gelsin.
  • yazıcıoğlu'nda 100 tl'ye hallettim, 1 saat sonra gidip aldım telefonu. orijinal gibi oldu nerdeyse.
  • quote:

Orijinalden alıntı: chans

yazıcıoğlu'nda 100 tl'ye hallettim, 1 saat sonra gidip aldım telefonu. orijinal gibi oldu nerdeyse.

Tam adresi alabilirmiyim acaba nerde nasıl yaptırdınız

Babamda var bu cihazdan az önce aradı camı kırıldı dedi de

Olmazsa oraya göndereyim cihazı
  • ekrana toz kaçmıyormu ?
  • Yazıcıoğlu'nda 4-5 yer yapıyor, en ucuzunu pazarlıkla falan anca 100 tl ye anlaştım ben.
  • Yaptırdığınız yeri yazarsanız sevinirim. Benim de Yazıcıoğlu'nda sadece camı kırık olan aynı durumdaki HTC EVO 3D telefonumu pert ettiler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Xperia Z1 Ekran ve garanti
    11 yıl önce açıldı
    samsung galaxy s7 pil değişimi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.