Şimdi Ara

HTC'NİN 10:08 TAKINTISI NEDİR ??? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
3.781
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Iyi de 10.08 bana gülen surat gibi gelmiyor daha çok catik kas gibi geliyor. Böyle sinirli bir şey sanki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: inanç_turasay

quote:

Orijinalden alıntı: XPeciaL

Illuminati

yine mi illuminati kurtuluş yok mu bunlardan Forum illuminatici ya

Illuminatinin certified üyesiyim beyler rahat olun

• ,,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatoshca -- 12 Ağustos 2012; 23:58:52 >
  • Uzak Doğu olayı doğru sanırsam.
  • bence 10.08 olmassa arayüz ekranı tanıdımda bu kadar güzel görünmez.
    bildim bileli htc marka kullanmaktayım. eğer tarihte aratılırsa belki birşeyler çıkabilir.

selametle, uğur
  • Kaşgarlı Mahmut un doğum tarihi (doğru)
  • Kardeş gülerken çenen mi çıktı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mirohingi

gizli bir anlamı yok ancak htc şöyle açıklamış: "dijital değil de analog saatlerde 10:08'e bakarsanız gülümeseyen bir yüz görürsünüz. o yüzden estetik olaran insanlara çekici geliyor diye bu şekilde yaptık" diyorlar. bu şekilde yapılan ilk analog saat reklamları 10:10 şeklinde oluyordu. biz de onu modernize ettik diyorlar.
  • bime girerken neden 2 kapıdan geçiyoruz gibi bir soru olmuş :-D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BerkhanBalta -- 14 Mart 2014; 22:22:48 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BerkhanBalta

bime girerken neden 2 kapıdan geçiyoruz gibi bir soru olmuş :-D

Hahahahahaha :D panpaa şoktata öyle
  • Okey yada tik anlamı da olabilir.
    Bir yerde okumuştum;Nike ın işaretide bunu anımsatıyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: trcix01

quote:

Orijinalden alıntı: BerkhanBalta

bime girerken neden 2 kapıdan geçiyoruz gibi bir soru olmuş :-D

Hahahahahaha :D panpaa şoktata öyle

:D
  • 12li saat kullanıldığında en fazla çubuğun aydınladığı saat 10:08 oluyor
  • Arkadaşlar ben Erciyes Üniversitesi tarih bölümü öğrencisiyim. Bu konu iki yıldır benimde kafama takıldı ve ciddi bir araştırma yaptım. Bu işin ucu tarihe mal olmuş leksikografı yani sözlük bilimci olan Kaşgarlı Mahmud'a dayanmakta. 1008 yılında dünyaya gelen Kaşgarlı Mahmud'un ilk aşkı olan ve tam adı bilinmese de adı Hatice olarak anılan bir kadınla alakalı. Ciddiye almayacak olan kişilerin yazının devamını okumasını istemiyorum. Kaşgarlı Mahmud çok sevdiği bu kadınla yaşadığı aşkı evlilikle sonuçlandıramadığı için onun aşkına itafen yazdığı ve gün yüzüne çıkmamış pek çok şiiri mevcut. Hatice ismindeki bu kadının da baba tarafından Tayvan'lı olduğu ve orada yaşamış olduğu bilinmekte. Kaşgarlı Mamud'un baba tarafından bir akrabası olan adı bilinmeyen bir kişinin Hatice ile evlendiği ve bu kişin Kaşgarlı Mahmud'un Hatice'yi sevdiğini bildiği için bunu öğrenmesin diye Tayvan'a yerleştikleri biliniyor. Yıllar sonra Hatice'nin torunlarından olan Cher Wang kurmuş olduğu firmaya HTC ismini veriyor ve saatlerde ki 1008 sayısıynın da Kaşgarlı Mahmud'un doğum tarihi olduğu için kullanıldığına inanılıyor. Cher Wang bu bilgiyi doğrulamasa da yalanlamıyorda. Aslında basit gibi görünse de HTC firmasının ve cihazlarının içinde Kaşgarlı Mahmud'u işaret eden pek çok şey bulunmakta. Daha kapsamlı bilgiler elde etmek için bu araştırmayı derinleştiriyorum. Elde ettiğim ve netleştirdiğim bilgileri zaman zaman buradan paylaşmaya devam edeceğim.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.