Şimdi Ara

HTC'nin yeni nesil süper telefonu belli oldu: One X9 (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
86
Cevap
0
Favori
1.380
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • butterfly 1 de stereo yok, 2 ve 3 te var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ewferofking

LlabTooFer ve evleaks böyle olmayacak diyor A9'dan kötü olacak diyor. Yani ne bekliyorduk ki 470$ a böyle telefon satmazdi htc. İnşallah batarsiniz. Umutlandirip utandiriyorlar.

Evet bu kahraman da pardon süper telefon da fos çıktı ... HTC emin adımlarla ilerliyor uçuruma... Devam edin aynen böyle, koskoca nokia battı bu yanlış politikalardan
  • quote:

Orijinalden alıntı: mskblt

quote:

Orijinalden alıntı: Roark

quote:

weibo tasarımı güzel yapmış keşke htc biraz örnek alsa.

Bilmeden konuşup eleştirmek.. tasarım htc'nin zaten. butterfly modeli.

butterfly 'da stereo vardı da haberimiz mi yok.Bilmeden konuşup eleştirmek...

google görsellere butterfly yaz, sonra gelip özür dile. Bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıp. Evet stereo var ve haberin yok.

• Bu aralar telefonumu değiştireceğim. Z3 compact kullanışıyım Telefonum ilk ayında arızalanmış değişim istemiştim ama her zaman ki gibi teleservice kafasına göre telefonu onardı. Bende tüketici hakem heyetine gittim 10 ay telefonu kullanmaya devam etim ve karar lehime para iadesi oldu. Neyse ondan gelecek para ile bir htc cihaz alıp kullanmaktı niyetim. Kafamda A9 vardı ta ki mevcut donanım ve fiyatını görünce bunlar şaşırmış dedim. 250 tl Daha verir 6s kullanırım daha iyi. Bu htc li yöneticiler neden hala Türkiye de hatta dünya piyasasında bu fiyatlarla tutunamayacaklarını anlamıyorlar ? Bir çok Çinli firma hatta samsung ,lg, sony çok daha iyi donanımları çok daha uygun fiyatlara verirken içinde 615 gibi orta segmentte yakışmayan bir işlemci bulunan telefona nasıl bu kadar fiyat çekerler ? Umarım bir gün htc kullanmamı sağlarlar.

• Tam güzel derken köşedeki arka tarafı görünce okuyasım gelmedi. HTC şu tasarım olayına fena takmış

• quote:

quote:

quote:

quote:

weibo tasarımı güzel yapmış keşke htc biraz örnek alsa.

Bilmeden konuşup eleştirmek.. tasarım htc'nin zaten. butterfly modeli.

butterfly 'da stereo vardı da haberimiz mi yok.Bilmeden konuşup eleştirmek...

google görsellere butterfly yaz, sonra gelip özür dile. Bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıp. Evet stereo var ve haberin yok.

kardeşim zaten biliyorum o telefonları neyine bakıcaksam.Butterfly modellerinde böyle bi tasarım yok harmanlayıp koymuş adamlar. Fiziksel tuş ve stereo olan butterfly mı var.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.