Şimdi Ara

HTC'nin yeni nesil süper telefonu belli oldu: One X9 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
86
Cevap
0
Favori
1.381
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • HTC Apple gibi bir pazarlama kabiliyetine ve ios gibi telefona özel stabil ve herhangi bir sorun olduğunda anında güncelleme yayınlama kabiliyetine sahip olmadığı için bunun satış rakamlarıda çok iyi olmayacak.

• hadi millet kim bilecek fiyatı bakalım benim tahminim 4000 altı 3800 gibi olur
    beyin fakirleri buna kaç para diyecekler acaba en komiği sonra zarar açılıyorlar şirkete herkes eğitim düzeyi baya üst seviye ama kimse demiyor bu ürün fiyatını hak ediyor mu?? ne demişler eğitim cehaleti alır eşeklik baki kalır

• Tahmini Satış Fiyatı 3.099 TL
  • Bukadar berbat tasarim nasil yapiyorlar hayret supr ultra telefon alan yok ama

• Ön taraftan bakınca 2012 yılının sonlarında piyasaya çıkan butterfly cihazının aynısı olduğu gözüküyor. Ben o tasarımı pek beğenmemiştim htc one m7 nin tasarımını geliştirseydi keşke. Donanım iyi ama a9 2500 lira iken buna 3499 diyecekler sanırım. Uzun zamandır m8 kullanıyorum hala değiştirmeye değecek telefon yapmadı htc.

• telefon aciliyetle cikmis bariz bir şekilde

tasarim m7,one x den kotu,m9 a9 dan iyi.Eğer sensation xe ve butterfly s gibi kirmizi-siyah renk secenegiyle gelirse albenisi artar

kapasitif tuşlarin olmasi iyi

her ne kadar beklemesem de lg gibi nispeten dusuk fiyattan satsa sirketin mali durumunu biraz rahatlatir

• Uzun zamandan beri ilk defa 'bu sefer olmuş'.

• Artık HTC nin hiçbir telefonu ilgimi çekmiyor. Çünkü hala ön taraftan baktığımda estetik bir telefon görmüyorum hala

• Konsept resimler:

http://projemturk.org/htc-x9-t1017.html#p11170

Çizimler bana ait.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uygar2580 -- 8 Kasım 2015; 9:47:10 >
  • Oha, aşık oldum

• nihayet sanal tuş kalkmış..

• Tasarım buysa yine leş. Bi m7 kadar güzel telefon yapamadılar.

• Fhd yapsa ekranı o batarya efsane olurdu.

• Boşuna yaşıyon, gö,,,nü kaşıyosun HTC...
  • Hayali düğmelerle ekranın alt satırını işgal etmeyecek bir tasarım ile gelecekse, HTC amcamız eleştirilere biraz kulak vermiş demektir. :) Fiyat konusunda da aynı özveriyi gösterir umarım. Çünkü yazılım ve malzeme kalitesi konusunda hayran olduğum bir marka HTC.

• iphone gibi 3499 yaparlar

• Tasarım böyle olacaksa ,tasarım konusundaki eleştirileri dinlemişler gibi. Çerçeve alanı rakiplerinden fazla olsa da, en azından eskisi gibi boş boş yer kaplamak yerine kapasitif tuşlarla kullanılacak alana dönüşmüş. 3500 mAh ve S820 kombinasyonu , A9 gibi uçuk bi fiyatla gelmezse iyi iş yapar.

• bu tasarım gerçekçi gelmedi bana, genelde bu tür haberleri Ekrem71 imzasıyla görürdük, bu sefer Fx57 imzası var. Yinede 2016 yılının HTC si bu olmayacaktır kanımca, zaten son yıllarda uydurma çizimleri sızdırma diye tanıtanlara alıştık, bilhassa HTC için bu yola çok başvuruyorlar.
  • Yok kahramanı, yok kurtarıcı, yok süper telefonu... Bitmez artık, bu kadar uğraşmaya gerek yok, iyi birfiyat etiketi koy cihazlara bak nasıl satıyor. Bizim kahramana veya süper telefona ihtiyacımız yok, uygun fiyatlı cihazlara ihtiyacımız var, duy sesimizi, boşa kürek çekme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi system electronıc -- 8 Kasım 2015; 12:38:44 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ozellikler super duruyor tasarim tam netlesmedigi icin yorum yapmiyorum.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.