Şimdi Ara

HTC'nin yeni nesil süper telefonu belli oldu: One X9 (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
86
Cevap
0
Favori
1.380
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • tasarım olarak bir m serisi değil,resmen beyaz s5.
  • Artik 3500 den cikar...

• 3500mAh batarya çok iyi fakat s820 ile gelecek olursa bişey fark etmez. Helio x20 ile gelirse çok iyi sonuçlar ortaya koyabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: mskblt

weibo tasarımı güzel yapmış keşke htc biraz örnek alsa.

Bilmeden konuşup eleştirmek.. tasarım htc'nin zaten. butterfly modeli.
  • Snapdragonu sallasınlar. helio x20 ya da kirin 950 olup, 8 çekirdekli bi mali t880 koyduktan sonra o telefon her türlü uçar.

• Helio X30 ile gelmesini temenni ederim... öyle olmasada helio x20 ile gelmesini isterim tabiki sonuç olarak tüm ihtiyaçlarımızı karşılar + fiyat açısından da uygun olur.
    HTC ile qualcomm arasında hisse ortaklığı olmasına karşın diğer firmalara verdiği fiyattan veriyorsa SP leri ve bu da fiyata yansıyorsa tam bir fiyasko olur...
    bence HTC konusuna biraz daha özen göstermeli sonuçta öyle yada böyle ortaklıkları söz konusu...
    Neyse tasarım olarak buna da razıyım 3 yıl olacak M7 kullanıyorum hâlâ HTC den başka cihazda ben keyif alacağıma inanmadığım için de değiştirmeyi düşünmüyorum taa ki (umudum var) HTC böyle birşeyler çıkarana kadar...
    Diğer telefonlar bana boş bir ekran gibi geliyor HTC den sonra yazılım konusunda harikalar adamlar donanım bu saatten sonra ne olsa zaten işine yarıyor...
    Evimde ki 2006 model Deskop pc den bile daha iyi işlemcilere sahi artık telefonlar :D

• Boş işler bunlar üst segmentte Iphone varken kim kullanır bu telefonları... Hiçbiri bir Iphone etmiyor.

• Umut vaat eden bir telefon. Umarım HTC durumunu düzeltir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nisan'da şuanki telefonumun taahhütü bitiyor bittiği zamanlarda çıkmış olursa alacağım telefon bu olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: Six Feet Under.

Boş işler bunlar üst segmentte Iphone varken kim kullanır bu telefonları... Hiçbiri bir Iphone etmiyor.

İphone ile yapıp bununla yapamadığın ne var mesela? Bir de tersten sorayım. Bununla yapıp iphone ile yapamadığın ne var?

• quote:

Orijinalden alıntı: norton772

quote:

Orijinalden alıntı: Six Feet Under.Boş işler bunlar üst segmentte Iphone varken kim kullanır bu telefonları... Hiçbiri bir Iphone etmiyor.
    İphone ile yapıp bununla yapamadığın ne var mesela? Bir de tersten sorayım. Bununla yapıp iphone ile yapamadığın ne var?

iphone 5 kullanıcısıyım. Bir sonraki telefonum muhtemelen android tabanlı bir telefon olacak. Kişisel sebebim ise ios in artık eski stabiliteyi verememesi. Ama bu haliyle bile bir çok android cihazdan daha stabil ve performanslı. Benim telefonumda 120 kadar oyun-uygulama ve bi dolu şarkı mevcut. Bu uygulamaları android işletim sistemli bir telefonun kasmadan kaldırabileceğini sanmıyorum. Bu şekilde hayli yüklü bir android cihazı kasmadan kullanan arkadaş varsa yazsın lütfen.
    iphone ile yapılıp android ile yapılmayan şeye gelecek olursak, kendi mail uygulamasını söyleyebilirim. 3. parti yazılımlara 6 e posta hesabımı vermeye çekiniyorum. Androidde hala merkezi bir posta uygulaması yok.

• Sonunda söyleyne söylene Samsung'a benzettiniz telefonu. Üst falan değil orta segmente benziyor bu resimdeki, umarım böyle çıkmaz.
    Şunu yap geç işte ne uğraşıyorsun?
    HTC'nin yeni nesil süper telefonu belli oldu: One X9
  • Bu ne. samsung olmuş ya la bu..

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Elm

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Six Feet Under.Boş işler bunlar üst segmentte Iphone varken kim kullanır bu telefonları... Hiçbiri bir Iphone etmiyor.

iphone 5 kullanıcısıyım. Bir sonraki telefonum muhtemelen android tabanlı bir telefon olacak. Kişisel sebebim ise ios in artık eski stabiliteyi verememesi. Ama bu haliyle bile bir çok android cihazdan daha stabil ve performanslı. Benim telefonumda 120 kadar oyun-uygulama ve bi dolu şarkı mevcut. Bu uygulamaları android işletim sistemli bir telefonun kasmadan kaldırabileceğini sanmıyorum. Bu şekilde hayli yüklü bir android cihazı kasmadan kullanan arkadaş varsa yazsın lütfen.
    iphone ile yapılıp android ile yapılmayan şeye gelecek olursak, kendi mail uygulamasını söyleyebilirim. 3. parti yazılımlara 6 e posta hesabımı vermeye çekiniyorum. Androidde hala merkezi bir posta uygulaması yok.

androidin resmi e-maili gmail. gmail ile tum emailleri(outlook, yahaoo, sirket) 3.parti yazilima gerek kalmadan kullanabiliyorsunuz.

• Amerikadan cihaz gondericem satisa ciksin

• Süper kime göre neye göre.

Bu da ÇÖP. One X fena değildi M7 iyiye gidiyordu M8 de iyiye gidiyordu, M9 ve kalanları ilgimi zerre kadar çekmiyor. Zaten orta seviye vesaire tamamen çöp (e8 hariç)

Bu işi beceremiyor HTC. Her şey olsa kamera,her şey olsa tasarım her şey olsa donanım. Hepsi bir arada olmuyor. Asla yapamıyor hepsini bir arada.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Elm

quote:

quote:

iphone 5 kullanıcısıyım. Bir sonraki telefonum muhtemelen android tabanlı bir telefon olacak. Kişisel sebebim ise ios in artık eski stabiliteyi verememesi. Ama bu haliyle bile bir çok android cihazdan daha stabil ve performanslı. Benim telefonumda 120 kadar oyun-uygulama ve bi dolu şarkı mevcut. Bu uygulamaları android işletim sistemli bir telefonun kasmadan kaldırabileceğini sanmıyorum. Bu şekilde hayli yüklü bir android cihazı kasmadan kullanan arkadaş varsa yazsın lütfen.iphone ile yapılıp android ile yapılmayan şeye gelecek olursak, kendi mail uygulamasını söyleyebilirim. 3. parti yazılımlara 6 e posta hesabımı vermeye çekiniyorum. Androidde hala merkezi bir posta uygulaması yok.

Kasmadan 120 kusur uygulama kaldırabileceğini sandıgın bir model yok diyorsun yani androidde :D buna anca gülerim
    3 yıl önce almış olduğum (ve hala kullanıyorum) 32GB hafızalı HTC ONE M7 model telefonumda şuan 250 300 arası uygulama var ve çatır çatır kullanıyorum...
    Gayette memnunum...
    Şuan için yeni bir model beklemekteyim HTC den M7 gibi sallantı yaratacak bir telefon o güne dek parçalanana kadar bunla devam ederim.
    Her ihtiyacımı gayette karşılıyor... içerisinde SP 600 olmasına rağmen
    %70 yazılımsa %30 donanımdır telefonda bana göre..

• Tasarımı hoş olmuş fiyatı uçuk olmazsa ilgi görebilir.

• LlabTooFer ve evleaks böyle olmayacak diyor A9'dan kötü olacak diyor. Yani ne bekliyorduk ki 470$ a böyle telefon satmazdi htc. İnşallah batarsiniz. Umutlandirip utandiriyorlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Roark

quote:

Orijinalden alıntı: mskblt

weibo tasarımı güzel yapmış keşke htc biraz örnek alsa.

Bilmeden konuşup eleştirmek.. tasarım htc'nin zaten. butterfly modeli.

butterfly 'da stereo vardı da haberimiz mi yok.Bilmeden konuşup eleştirmek...
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.