Şimdi Ara

HTC One' a Kendi Şarj Cihazını Beğendirememe Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
10.213
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bu gün şarj cihazını takınca, ki yanlış olmasın kutusundan çıkan HTC şarj cihazı, "Yavaş Şarj İşlemi" diye bir uyarı verdi.
    "Altına da hızlı şarj için lütfen bir HTC şarj cihazı takın, yada kablo düzgün takılmamış" falan minyalinden bir ayar verdi bana.

Daha önce karşılaşan, gören, duyan, bilen varsa bir yardımcı olursa sevinirim.

Not; Ekran görüntüsü almayı bilsem koyardım da, onu bilmiyorum, s3 te elini ekrana koyup boylu boyunca yatay sürükleyince telefon kendi ekran görüntüsü alıyordu, One da bunu bilmiyorum. Gerçi çok ilginç bir görüntü yok, yukarıda dediğim ekranda yazıyor işte.

• Bak uyarıda yazıyor işte kabloyu düzgün takmamışsın :) Bir keresinde ben de adaptöre giren usb kısmını tam oturtmadan şarz etmeye çalıştığımda bu uyarıyı almıştım ve düzeltince de uyarı gitti.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İyi, güzel gayet rasyonel bir yaklaşım da iki farklı orjinal şarj aletiyle kabloyu birinden diğerine takarak falan denedim yine oldu. Neyse şu an yok. Bir de cihaz kablonun tam oturmadığını yada kablonun yamuk olduğunu nasıl çözecek, elektrik alır yada almaz orayı da tam kafada oturtamadım ben biraz da...

• Ben de aynen senin gibi düşünmüştüm ulan nasıl bu alet tam oturmayan bağlantıyı algılıyor diye. Sonuçta elektriik ya gider ya gitmez. Ama farkettim ki ucun birtarafı girmiş bir tarafı oturmamış (sağ-sol). Temas eden kısımlardan tüm girişlerin yapılmadığını algılıyor sanırım. O kısmı tam oturttuğunda böyle bir problemin olacağını sanmıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Hovarda16

Ben de aynen senin gibi düşünmüştüm ulan nasıl bu alet tam oturmayan bağlantıyı algılıyor diye. Sonuçta elektriik ya gider ya gitmez. Ama farkettim ki ucun birtarafı girmiş bir tarafı oturmamış (sağ-sol). Temas eden kısımlardan tüm girişlerin yapılmadığını algılıyor sanırım. O kısmı tam oturttuğunda böyle bir problemin olacağını sanmıyorum.

Teşekkür ediyorum.
    Bir daha böyle bir şey yapmadı, sıkıntı yok, aynen öyle anlık bir sıkıntı oldu belli ki.
  • Axiaziz kullanıcısına yanıt
    Reis belki elektirirkde bi sıkıntı vardır voltaj mıdır nedir az gelmiş olabilir gerci yüksek mi geliyo onu tam bilmiyorum ama elektirikle ilgili bı sıkıntı olabilir ekran fotosunuda Bn htc desire X de üstteki açma tuşuyla yandaki ses tuşlarına birlikte basaraak cekiyodum. Eger One de öyleyse bi dene derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Enes4499

Reis belki elektirirkde bi sıkıntı vardır voltaj mıdır nedir az gelmiş olabilir gerci yüksek mi geliyo onu tam bilmiyorum ama elektirikle ilgili bı sıkıntı olabilir ekran fotosunuda Bn htc desire X de üstteki açma tuşuyla yandaki ses tuşlarına birlikte basaraak cekiyodum. Eger One de öyleyse bi dene derim.

Hocam söylediğin şey mantıklı, elektrikden kaynaklanabileceği benim aklıma gelmemişti, belki o gün öyle olmuş olabilir. Zira o günden sonra bir daha yapmadı. O gün anlık bir sıkıntı oldu belli ki...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Axiaziz kullanıcısına yanıt
    Muhtemelen elektirikden kaynaklanmıştır.
  • Hocam htc nin kendi şarj aletleriyle gönderdiği kablo kalitesiz cikabiliyor ve yoğun kullanımda bozulabiliyor , o yuzden baska sarj kablolari deneyerek sorununuz duzelecektir
  • Hocam htc nin kendi şarj aletleriyle gönderdiği kablo kalitesiz cikabiliyor ve yoğun kullanımda bozulabiliyor , o yuzden baska sarj kablolari deneyerek sorununuz duzelecektir

• Bu sorunu tamamen şarj kablosunun adaptöre giren kısmı tam oturmadığı için veriyor. Oraya iyice taktıktan sonra deneyin sorun ortadan kalkacaktır :)

• aynı sorun bendede var hocalarım başka çözümü varmıdır
  • Yaşanan tüm sorunları yaşadım. tek tek cevaplıyayım.

yavaş şarj uyarısı 1 kere ya da çok nadir alınıyorsa anlayın ki telefon arkada güncelleme vs gibi program kullanıyor. yani batarya telefon tarafından kullanıldığı için daha yavaş şarj doluyor, bunu algılan telefon o hatayı veriyor.

sürekli yaşayan varsa mutlaka ya şarj kablosunu ya da şarj soketini değişsin. kablolar kullanıma bağlı olarak içinde zedelenebiliyor. ayrıca şarj soketi pinleri tam oturamayabiliyor. şarj aletinin kendisinin de ömrü var. özellikle telefonu şarj etmediğiniz zaman prizde bırakmayın. ömrü çok kısalıyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.