Şimdi Ara

HTC One A9 için Android 7.0 güncellemesi başlıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
587
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • HTC One A9 için Android 7.0 güncellemesi başlıyor

HTC’nin geçen yıl ki önemli akıllı telefonları arasında yer alan One A9 için merakla beklenen Android 7.0 Nougat güncellemesi başlıyor. Google’dan onayı alan firma, bir kaç gün içerisinde ABD’de güncellemeyi başlatacağını duyurdu.

Şimdilik Pilot Bölgede

Geçen yılın en çok satan modellerinden olan ve firmaya iyi bir gelir bırakan One A9 için HTC bir süredir yoğun bir şekilde çalışıyordu. Nihayet çalışmalar tamamlandı ve ABD sınırları içerisinde operatör harici modellere güncelleme için düğmeye basıldı.

Aslında güncelleme bir nevi pilot program özelliği taşıyor. Güncelleme ABD’de bir kaç hafta içerisinde tamamlanacak ve bu süre içerisinde kullanıcılardan geri dönüşler değerlendirilecek. Sonrasında da global pazarlara dağıtılacak. Firma HTC 10 modelinde yaşadığı sıkıntıları yaşamak istemiyor.

Hatırlanacağı üzere HTC 10 için geçtiğimiz haftalarda başlayan Android 7.0 güncellemesi bazı hatalar nedeniyle durdurulmuştu. Performansı etkileyen bu hatalar giderildikten sonra standart güvenlik güncellemesi de eklenecek ve Avrupa’da 3 hafta içerisinde dağıtıma başlayacak.

HTC One A9 modeli güncelleme ile HTC tarafında arayüz iyileştirmeleri, çekirdek uygulamalarda geliştirmeler, ufak dokunuşlar kazanıyor.

Ayrıca Bkz.Nokia 6 modeli 1 milyon ön kayıta ulaştı

Google tarafındaki önemli özelliklere baktığımızda, Ayarlar menüsündeki alt menü başlıklarının kısa bilgilerle donatılması, yine Ayarlar menüsünde sol üst kısma yerleşmiş menü ikonu, Ses ve Bildirimler sekmesinin iki ayrı başlığa geçiş yapması, arka planda kurulan güncellemeler, bildirim çubuğunda biraz daha genişletilmiş alan, bildirim penceresinden gelen mesajlara cevap yazabilme, Doze tasarruf modunun daha agresif olması, Java 8 desteği, hızlı başlatma, yerleşik numara engelleme, gelişmiş RAM yönetimi bunlar arasında sayılabilir.

• Başlasın artık bence de. Geç bile kalındı.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • HTC one A9 u googledan hemen sonra güncelleme alacak ilk telefon olacak diye tanıttılar. Çok geç kaldılar.

• geç bile kaldılar bu android 7 güncellemesinde...

• HTC den bir şey olmaz. Daha kış saati uygulamasını guncellemedi.

Samsung elli farkli modeline aynı anda bu guncellemeyi yayınladi iki gün sonrasına

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Günaydın HTC.

• quote:

Orijinalden alıntı: mcrew

HTC den bir şey olmaz. Daha kış saati uygulamasını guncellemedi.

Samsung elli farkli modeline aynı anda bu guncellemeyi yayınladi iki gün sonrasına

Bir iki seneye batar zaten. Sıfır HTC alınmaz bu saatten sonra. Kış saati için +3 saat dilimini seçsin artık HTC kış saati mağdurları. Moskova da +3 onu seçsinler

HTC One A9 için Android 7.0 güncellemesi başlıyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Gelmis yine HTC batarcilar. Cok guluyorum size ya kac senedir batacaklar ama bence TR de az satiliyo diye kesin batarlar. Agzi olan konusuyor yav

• HTC 10a bekliyoruz daha 7yi HTC çok sıkıntılı olmaya başladı

• quote:

Orijinalden alıntı: Quoand

HTC 10a bekliyoruz daha 7yi HTC çok sıkıntılı olmaya başladı

HTC oldum olası sıkıntılı zaten. Hele HTC 10 tam bir facia. Kamera kumlanma sorunları, ışık sızması sorunları, batarya sorunları...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • e-Militarist kullanıcısına yanıt
    Lumia'lar batmaz da HTC mi batar?

HTC 10'un kamerası, 2016 yılının en iyi 3 mobil kamerasından biri. Bu 3 cihaz; Samsung Galaxy S7, HTC 10 ve Google Pixel XL. İlk 3'teki bu cihazlardan ikisi HTC üretimi.

Kumlanmaymış... Microsoft Lumia 950 XL kullanan adam; HTC 10'u beğenmiyor.

Herkes iOS'u, Android'i bıraksın arkadaşlar. Gelecek Microsoft Surface Phone'larda. Bildiklerinizi unutun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nikki Sixx -- 18 Ocak 2017; 13:54:44 >
  • Htc kalitedir. Boş verin onun bunun kötülemesini Android dünyasında en stabil sistem htcde kasa kalitesi htcde ilkler htcde

• Bana şuan güncelleme geldi. İndiriyorum.

HTC One A9 için Android 7.0 güncellemesi başlıyor
  • Htc adamdır en saygı duyduğum telefon üreticisi

• Var mı başka Nougat güncellemesini indiren
  • Hocam hic bir ayar yapmadan mi geldi.orjinal rommu

• Bendeki avrula rom cid numarasini j15 yaparak yükledim.

• quote:

Orijinalden alıntı: muharrem55k

Bendeki avrula rom cid numarasini j15 yaparak yükledim.

nasıl yaptınız anlatırsanız bizde yapalım merak ettik
  • Cihazınızın S-OFF ve Unlocked olması lazım. Değilse cid numarasını değiştiremiyorsunuz.
  • ben şuan 01:00 itibariyle indirmeye başladım one a9 kulanıcısıyım ithalatçı garantili almıştım şuan çok memnunum :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.