Şimdi Ara

HTC ONE A9|KULLANICI Kulübü (Android 7.0 Güncellemesi geldi...) (211. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4.765
Cevap
33
Favori
151.474
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 209210211212213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bu telefonlar fotoğraf çekerken arka planı flu yapabiliyor muyuz? çok güzel resimler çıkabiliyor. Pro ayarlarından bir türlü beceremedim.
  • Arsenal2013 A kullanıcısına yanıt
    Böyle bir ayar yok, tek kameralı telefonlarda bu işi yapan uygulamalar olsa da hepsinin yapay olduğu çok belli oluyor.
  • Beyler nougati taiwan romu ile kullanıp pil süresinden memnun arkadaşlar vardı ben Türkiye nougat kullanıyorum ve Android sistemi %23 şarj yiyor ve artık sıkıldım bende taiwan romuna geçmek istiyorum ama yazılım numarası falan ne kullanan arkadaşlar ayarlardan yazılım bölümünü ss atabilir mi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: xhakan23

Beyler nougati taiwan romu ile kullanıp pil süresinden memnun arkadaşlar vardı ben Türkiye nougat kullanıyorum ve Android sistemi %23 şarj yiyor ve artık sıkıldım bende taiwan romuna geçmek istiyorum ama yazılım numarası falan ne kullanan arkadaşlar ayarlardan yazılım bölümünü ss atabilir mi ?

Buyur hocam :)

HTC ONE A9|KULLANICI Kulübü (Android 7.0 Güncellemesi geldi...)

• Hocam ne bu romu buldum nede nasıl yükleyeceğimi lgde ne kolaydı rom atmak ama htc aşırı karışık ve düzgün bi rehber bile yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: xhakan23

Hocam ne bu romu buldum nede nasıl yükleyeceğimi lgde ne kolaydı rom atmak ama htc aşırı karışık ve düzgün bi rehber bile yok.

Taiwan romu işte hocam :) yabancı sitelerde var hocam nasıl yükleyeceğinizi falan anlatıyorlar oradan yapabilirsiniz

• Hepsiburada da satılan htc kulaklığı orijinal değil. bilginiz olsun. aldığıma pişman oldum
  • Geri gönder hocam. Orijinal ürün garantisi veriyorlardır kesin

• quote:

Orijinalden alıntı: nigdes

Geri gönder hocam. Orijinal ürün garantisi veriyorlardır kesin

kulaklıkta iade yok dediler. ve ürünün orijinal olduğunu iddia ettiler.
  • manalaus M kullanıcısına yanıt
    sahte olduğunu nereden anladınız?

eminseniz satıcı yerine hepsiburada ile iletişime geçip satıcıyı şikayet edin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arizona Dream

sahte olduğunu nereden anladınız?

eminseniz satıcı yerine hepsiburada ile iletişime geçip satıcıyı şikayet edin.

orijinal kulaklığıda var zaten eşimde. ikisi arasında dağlar kadar fark var. demek istediğim şu almayın ordaki htc kulaklığını orijinal diye.
  • manalaus M kullanıcısına yanıt
    görünüşte mi fark seste mi? eğer sesteyse kulaklık kullandıkça burn in olur. belli bir süre kullanılan kulaklık ile aynısının yeni alınmışı aynı sesi vermez.

yine de sağ olun.
  • AliExpress tek tennmak marka kulaklıklar var. Ben çift sürücülü bir modelini kullanıyorum, dengeli ve temiz bir kulaklık. Ayrıca akg markasının kulak içi kulaklıklar ini kullanıyorum, referans kulaklıklar. Yoğun bas seven biri degilim, İkisinden de ses netliği ve denge açısından memnunum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 98Transit

Arkadaslar bi uygulama vardi parmak izi okuyucusunu geri gelmek ve gorev yoneticisini acmak icin kullanmaya olanak sagliyordu. Yani sanal tuslari kullanmaniza gerek kalmiyordu. Onceki sayfalarda bi arkadas bu uygulamayi paylasmisti ama bulamadim. Bilen birisi link atabilir mi veya uygulamanin ismini soyleyebilir mi ?

play.google.com
    Fingerprint Quick Action - Apps on Google Play
    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ztc1997.fingerprint2sleep

• bahsettiğim kulaklığın incelemeleri:

Headphone Reviews and Discussion - Head-Fi.org
    Tennmak Pro Dual Dynamic Driver Professional In-Ear Sport Detach Earphone Headphones with Microphone & Remote(black) - Reviews
    https://www.head-fi.org/f/showcase/tennmak-pro-dual-dynamic-driver-professional-in-ear-sport-detach-earphone-headphones-with-microphone-remote-black.21432/reviews

https://www.reddit.com/r/headphones/comments/5kmxe5/tennmak_pros_tenntenn/

audiobudget.com
    Review: Tennmak Pro (2016) - AudioBudget
    https://audiobudget.com/product/Tennmak/Pro

aliexpress linki:

aliexpress.com
    US $26.99 25% OFF|Tüketici Elektroniği'ten Telefon Kulaklıkları ve Radyo Kulaklıkları'de TENNMAK Pro Çift Sürücüler Profesyonel Kulak Spor MMCX Ayrılabilir Kulaklık Vs SE215 SE535 2019 Sürümü AliExpress'da
    https://tr.aliexpress.com/store/product/Tennmak-Tenmk-Pro-Dual-Dynamic-Driver-Professional-In-Ear-Sport-Detach-Earphone-Headphones-with-Microphone-Remote/1183804_32624020655.html

• marslan1999 kullanıcısına yanıt
    Tesekkur ederim hocam.

• Ferfecir103 F kullanıcısına yanıt
    Cihaz üzerinden güncelleme gelmiyorsa buradan manuel olarak yüklemen gerekir. Yükleme konusunda da yardımcı olabilirim istersen.
  • Leonly kullanıcısına yanıt
    dostum benim cihaza da güncelleme gelmedi manuel yüklemmeme yardımcı olabilirsen çok sevinirim.
  • Kulaklık bozuldu servis değiştiriyor mu garantiden ?
  • double or nothing kullanıcısına yanıt
    Daha önce ki Samsung cihazımın kulaklığını değişmişlerdi. Htc de değişir diye tahmin ediyorum.
  • 
Sayfa: önceki 209210211212213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.