Şimdi Ara

HTC ONE A9|KULLANICI Kulübü (Android 7.0 Güncellemesi geldi...) (213. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.765
Cevap
33
Favori
151.475
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 211212213214215
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: HEKTOR-NG

Bataryadan şikayet edenler. İlk iş facebook u ve mesenjer ı telefondan kaldırın. En az %20-30 farkediyor.

Benim en şikayet ettiğim konu. Telefoncularda kabı bulunmayan telefon olması. Sorunca hepsi mal mal bakıp yok diyor 😩

Bende kullanmadigim uygulamalar durdurulmuş vaziyette , facebok ve msnger dahil , yinede batarya dayanmiyor,

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Bataryadan şikayet edenler. İlk iş facebook u ve mesenjer ı telefondan kaldırın. En az %20-30 farkediyor.

Benim en şikayet ettiğim konu. Telefoncularda kabı bulunmayan telefon olması. Sorunca hepsi mal mal bakıp yok diyor &#128553;

Kaldırma işlemini nasıl yapabiliyoruz?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar haftaya telefonu alalı 1 yıl olacak. Güncellemeden sonra telefonun şarjı inanılmaz az gitmeye başladı. Son zamanlarda şarjım %11 falanken aniden kapanıyor bir daha açılmıyor. Aynı sorunu yaşayan var mı? Garantiye versek düzelir mi? Htc şirketine mail falan atalım hep beraber belki güncelleme çabuk gelir. Şarj sorunu düzelir.
  • @immortal @ kullanıcısına yanıt
    Tam kaldırma işlemi yapılamıyor. Devre dışı bırakabiliyorsunuz.

Ayarlar-Uygulamalar- uygulama ismini tıklayıp devre dışı bırak ve zorla durdur ikisini de tıklayın.
  • fblimelih kullanıcısına yanıt
    Tavsiyem telefonu yedekleyip wipe cahce ve data cahce yapmanız yani telefonu resetlemeniz yazılımsalsa %11 de kapanma sorunu düzelecektir. Fakat düzelmesze muhtemelen donanımsal yada batarya da sorun olabilir servise götürmenizi öneririm.
  • fblimelih kullanıcısına yanıt
    telefonu kullanirken şarj gostergesini dikkatli izle belli bir yuzdede takiliyor mu uzun sure?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar A9 umu satalı oldu baya, ama yine de ara ara konuyu takip ediyorum. Sizinle, yaşadığım bir tecrübemi paylaşmak ve nacizane tavsiyede bulunmak istiyorum. Ben 3.5 Sene HTC one x+ kullandıktan sonra telefon arayışına girmiştim, HTC yi çok severek kullandım ve telefon almak için de çok büyük bütçem yoktu, almanyada ki arkadaşıma HTC A9 aldırttım, o zaman 1250 tl ye felan mal olmuştu yasal kayıt ile. A9 u çok uzun süre kullanmadım, 7.0 göremeden sattım telefonu, satma amacım arayüzden sıkılmıştım ve 16 gb almakla büyük yanlış yapmıştım, yetmiyordu hafızası ve nasıl kart takarsam takayım orjinal depolama gibi olmuyordu, tabiki çok iyi kartlar var ama onlarda çok paraydı ve ben istiyordum ki depolama dahili olarak yüksek olsun. Neyse telefonu sattım ve hep aklımda olan ama almaya bir türlü cesaret edemediğim Xiaomi markasına yoğunlaştım, araştırdım, incelemeleri okudum vs... baktım fiyatı da çok uygun dedim bir kumar oynayayım ve elden satan birinden verdim siparişi, kayıt felan dahil 780 tl ye mal olmuştu telefon. Sıfır olarak aldım, telefon 3 gb ram 32 gb dahili hafızaya sahip redmi note 4x , alalı 1 ay oldu ve telefondan, özellikle bataryasından çok çok memnunum, 2 gün dolu dolu kullanıyorum, ekran sürelerinin pek gerçeği yansıttığını düşünmüyorum ama merak edenler için söyleyeyim, 2 günlük kullanımımda 7,8 saat ekran süresi alıyorum, 10 saat ekran süresi aldığım olmuştur. A9 un en çok şikayet ettiğim tarafı RAM yönetimi bu telefonda tek kelime ile şahane, kusursuz, iş icabı online olmam gereken bir internet sayfası var ve A9 kullanırken bu sayfa sürekli kapanıyordu, tekrar şifre girmem vs... gerekiyordu, bunda maşallah hiç kapanmıyor, aşırı memnunum ram yönetiminden de. Yani uzun lafın kısası, batarya süresinden şikayet eden, artık bıkmış usanmış ama bütçesi de kısıtlı olan arkadaşlar varsa siddetle tavsiye ederim bu telefonu, bunun birde 5 inç ekranlı olan modeli var redmi 4 prime diye, onu da değerlendirebilirsiniz, sakın yanlış anlaşılmasın dostlar, ben çok memnunum, istedim ki birilerine de faydam olsun, markayı bilmeyen, tecrube etmemiş olan arkadaşlar bilgilensin. Ben çoğu eşyamı buradan aldığım yada okuduğum tavsiyeler üzerine şeçtim hep. Kalın sağlıcakla arkadaşlar.

• system electronıc kullanıcısına yanıt
    Katılıyorum

• Crazy Goat kullanıcısına yanıt
    Takılmıyor. Bekleme durumunda bile şarj çok hızlı azalıyor. Geceleri üstün güç tasarruf moduna falan alırsam şarjı uzun gidiyor. Normal moda geçince yine sömürüyor.%11 de falan 2-3 dakikalık telefon görüşmesi falan yapayım %4 e düşüyor bir anda. İnternetten video açayım ya da görüntülü görüşme yapayım %10 da iken bir anda kapanıyor. Garantiye vermeye karar verdim. Keşke bir kaç kere böyle arızalansa para iadesi olsa. Yukarıdaki arkadaşın dediği gibi Xiaomi alırım. Mi 5s falan. A9 un tasarımından çok memnundum ama bu şarj olayı canımı sıkıyor. Normalde çok sık telefon değiştiren bir kişi değilim. Önceki telefonum sony xperia arc s idi ve tam 4 yıl kullanmıştım. Şarj sorununu Çin'den getirttiğim aukey marka quick charge 3.0 destekli şarj aleti ile kısmen çözdüm. Normal şarj aletine göre baya hızlı şarj ediyor. Örneğin orijinal şarj aleti ile 2 saatte tam doluyorsa aukey ile 1 saat 15 dakikada tam doluyor.

• Arkadaşlar bugün telefony silmek için masaya koydum masanın üzerinde plastik şeffaf öttü var kameranın koruyucu cami masaya yapıştı telefondan ayrılıp. Garantiye yollasam kaç günde gelir ve garanti kosuluna girermi

• quote:

Orijinalden alıntı: ganyotcu66

Arkadaşlar bugün telefony silmek için masaya koydum masanın üzerinde plastik şeffaf öttü var kameranın koruyucu cami masaya yapıştı telefondan ayrılıp. Garantiye yollasam kaç günde gelir ve garanti kosuluna girermi

Olayın böyle geliştiğini söylemeyip kendiliğinden düştüğünü söylersen hallederler bence.
  • Merhaba arkadaslar Istanbul'da bu telefonun ekran tamirini yapan yer var mi acaba bi de fiyat ne kadara malolur? Kiz arkadasimin telefonu Tr garantiliydi ama servis bir dunya para ister simdi oraya veremeyiz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Nuroxy

Merhaba arkadaslar Istanbul'da bu telefonun ekran tamirini yapan yer var mi acaba bi de fiyat ne kadara malolur? Kiz arkadasimin telefonu Tr garantiliydi ama servis bir dunya para ister simdi oraya veremeyiz.

Ekran için istanbulda en son yanılmıyorsam 300, 350 tl civarı ücret istiyorlardı.
    Bildiginiz bir yer var mi acaba ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Nuroxy

Bildiginiz bir yer var mi acaba ?

Yİne buradan bir arkadaş sormuştu, ona yardımcı olmak için sormuştum esenler civarında bir kaç telefoncuya, sanırım 300,350 tl gibi bir fiyat vermişlerdi. Arkadaş sonrasında ne yaptı bilmiyorum.
    Doğubankta bir yere sordum 400 dediler, çok fazla ya hu m8 için 200 diyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: @immortal

quote:

Benim en şikayet ettiğim konu. Telefoncularda kabı bulunmayan telefon olması. Sorunca hepsi mal mal bakıp yok diyor 😩

Kaldırma işlemini nasıl yapabiliyoruz?

Sanırım facebook telefona yüklü geldiği için kaldıramıyorsun. Ama devre dışı bırak message da öyle. Benim nerdeyse bir buçuk gün gidiyor şarjım. Oyun yok sosyal medya twitter ve Instagram var.
    Birde güç tasarrufu açık. Şahsen açıkken ben rahatsız edici bir yavaşlama görmedim telefon da.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HEKTOR-NG -- 3 Temmuz 2017; 22:9:22 >

• Arkadaşlar ben telefonu aldığımdan beridir parmak izi tanimlamadan kullandım. 7.0 guncellemesini wipe cache ve data cache ile yaptım. Güncellemeden beri sürekli cepteyken ekran kilidi kendi kendine açılıp duruyor, Sürekli biryerlere giriyor. Uçak moduna alıyor, Bluetooth açıyor, fener açıyor, mesaj gönderiyor falan. Güncellemeden sonra benzer şikayetleri yaşayan var mı?

• sinyorahıskalı S kullanıcısına yanıt
    Havalar ısındı ondandır

Sanırım ekranlar ısıya duyarlı olduğundan böyle oluyor. Bende de aynı ama genelde sıcakta dışarda gezdiğimde oluyor.
  • Arkadaşlar geçen gün telefonda otomatik bir indirme belirdi. İndirme yöneticisi uygulaması google play adında bir dosya indiriyordu. İndirmeyi iptal ettim. Birkaç saat sonra indirme yeniden belirdi. Bu sefer ben iptal edemeden tamamlandı. İndirilenler uygulmasına giriyorum bir şey gözükmüyor. Google Play'de otomatik güncellemeler kapalı. Bilinmeyen kaynaklardan uygulama yükle seçeneğini hiç bir zaman aktif etmedim. Virüs taraması da temiz çıktı. Sizce bu olay google play hizmetlerinin güncellemesi mi yoksa virüs mü?

• 
Sayfa: önceki 211212213214215
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.