Şimdi Ara

HTC ONE A9|KULLANICI Kulübü (Android 7.0 Güncellemesi geldi...) (215. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.765
Cevap
33
Favori
151.455
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 213214215216217
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Telefonum beni çıldırtmış durumda. Geçen yaşadığım sorunun aynısını yaşıyorum. Telefon kendi kendine reset atıyor. Google hesabı açılamadı diyor. Bütün verileri sıfırladım. Google hesabı eklenmiyor. şifreyi girip kabul et aşamasından sonra ana menüye atıyor. Ayrıca %50 deyken kapanıyor şarjı %1 gösteriyor. Yarın garantiye veriyorum.
  • system electronıc kullanıcısına yanıt
    Kamera olarak geride buldum hocam. Mi 5s su an amirallerle ayni sensoru kullaniyor (imx378) biraz da bu yuzden tercih ediyorum, zaten normalde tercih bile etmezdim biliyorsunuz beni ama malum markalar oyle fiyatlarla cikiyor ki arabayi falan satmam lazim almak icin. Sacmalik otesi hal aldi ekonomi, o sebeple mecburi Xiaomi kullanacagim kullandikca severim artik.. :) hazir yakalamisken sorayim size kulaklik sesi nasil hocam? Gerek ses siddeti gerek kalite olarak bi puanlama yapsaniz A9 ile nasil bir fark olur?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arizona Dream -- 13 Temmuz 2017; 13:2:8 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arizona Dream

Kamera olarak geride buldum hocam. Mi 5s su an amirallerle ayni sensoru kullaniyor (imx378) biraz da bu yuzden tercih ediyorum, zaten normalde tercih bile etmezdim biliyorsunuz beni ama malum markalar oyle fiyatlarla cikiyor ki arabayi falan satmam lazim almak icin. Sacmalik otesi hal aldi ekonomi, o sebeple mecburi Xiaomi kullanacagim kullandikca severim artik.. :) hazir yakalamisken sorayim size kulaklik sesi nasil hocam? Gerek ses siddeti gerek kalite olarak bi puanlama yapsaniz A9 ile nasil bir fark olur?

Evet kamera olarak biraz geride note 4, ama Xiaomi markasını hafife alma hocam, bende kullanmadan önce önyargılı davranıyordum, varsa yoksa iphone, samsung, sony, htc gibi global markalardı, merak edip bakmazdım bile diğerlerine. Takii telefon paraları araba paralarına yaklaşana kadar, bir telefona 4000 tl 5000 tl vermem, hele hele şimdi çocuğum da var, asla asla vermem. HTC A9 u değiştirmeye niyetlendiğimde uygun fiyatlı ama kaliteli ve donanımlı bir telefon istiyordum, A9 u 900 tl ye satmıştım yanılmıyorsam, uzun uzun araştırdım ve redmi note 4 de karar kıldım, telefonda 3 gb ram ve 32 gb depolama vardı, tam istediğim gibi, uygun fiyata buldum ve aldım, üstüne para bile arttı, aldıktan ve kullandıktan sonra anladım ki benim 3000 tl bir telefona para vermem düpedüz saçmalık. Ben A9 kullanırken bu RAM yönetimi ve batarya süresi beni çok zorluyordu, birde 16 gb dahili hafıza yetmiyordu. Birkaç hafıza kartı aldım denedim ama dahili hafızası gibi olmadı.

Sorduğunuz soruyu cevaplayayım, ben Sennheiser CX 3.00 kulak içi kulaklık kullanıyorum, bilgisayarımdam yüklediğim flac müzikleri dinliyorum telefonun kendi müzik uygulamasından ve çok memnunum, bazen youtube dan felan da dinlediğim oluyor, açıkcası müzik tarafında A9 u aramıyorum ama A9 un ses rengi daha berrak ve temizdi.Yani ses siddeti ve kalitesi olarak A9 bir adım önde.

RAM yönetimi kusursuz, bu tarafta inanılmaz memnunum. işim icabı RAM olayı bende çok önemli, arkada çalışan uygulamaların zırt pırt kapanmaması lazım ve bu işi çok iyi yapıyor bu telefon.

Batarya süresi şaka gibi vallahi , 2 bazen 3 günde bir şarj ediyorum telefonu. 2 Gün kullandığım zaman 7 ve 10 saat arası değişen ekran süresi veriyor.

kullanımı keyifli bir telefon. Ufak tefek yazılımdan kaynaklı eksikliklerde var ama çok ciddi veya çok rahatsız eden eksik değil bunlar.

Ben çok fena sardım bu çin markalarına, şimdi yurt dışından gelecek arkadaşıma doogee mix aldırttım, kalıcı olarak kullanmak için değil ama deneyimlemek istiyorum, 6 gb LPDDR4X RAM, 64 gb dahili hafızalı, önü arkası Corning Gorilla Glass 5 kaplı, MediaTek Helio P25, 16 nm işlemci, çift arka kamera, 3380 mAh batarya ve bu telefonun fiyatına buradan hiçbir şey alamazsın.

Allah bagislasin hocam. :)

Beni de sarj cok zorluyor powerbank ile dolasmaktan sikildim acikcasi. Bilgiler icin cok tesekkur ediyorum hocam artik diger markalarin dus ucrette sundugu kotu ozelliklerdense Xiaomi gibi markalarin dusuk ucrete yuksek performansini tercih etmek en mantiklisi, oyle ya da boyle alisacagim artik.. :)

• abi telefon % 50 de bile reset atmaya başlıyo çıldırıcam şarja takmadan da kendine gelmiyor amerika avrupa yazılımları denedim çare bulamadım garantide yok kaldım böyle avel avel var mı böyle bişeyle karşılaşıpta çözen veya fikri olan saygılar
  • quote:

Allah bagislasin hocam. :)

Beni de sarj cok zorluyor powerbank ile dolasmaktan sikildim acikcasi. Bilgiler icin cok tesekkur ediyorum hocam artik diger markalarin dus ucrette sundugu kotu ozelliklerdense Xiaomi gibi markalarin dusuk ucrete yuksek performansini tercih etmek en mantiklisi, oyle ya da boyle alisacagim artik.. :)

Allah razı olsun hocam.

Fikir vermesi açısından ekran süresini paylaştım, umarım kendiniz için en doğru olanı seçer ve alırsınız, saygılar.

3 gün hiç şarj etmedim ve güç tasarruf modunu hiçbir şekilde açmadım, konum servisleri, gps, senkronizasyon açık, 4g açık şekilde kullandım.

Agzim acik kaldi, sasirtici

• quote:

Agzim acik kaldi, sasirtici

A9 dan sonra şaşırmanız normal
    A9 da sarj diye bi sey yok ki zaten hocam mubarek kalem pille calisiyor sanki.. bende kilcal cizik ve dusmeye bagli darbeler de var nasil satacam bilmiyorum hic

• quote:

A9 da sarj diye bi sey yok ki zaten hocam mubarek kalem pille calisiyor sanki.. bende kilcal cizik ve dusmeye bagli darbeler de var nasil satacam bilmiyorum hic

Hocam işte orada sıkıntı yaşayacağın kesin, ben satmakta aceleci davrandım, çünkü başıma geleceği biliyordum. O zaman yol üzerinde bir kaç telefoncuya sormuştum ben, A9 u kaça alırsınız diye, bende ki bordo renk 16 gb olan ve nokta hata yoktu, bildiğin sıfır gibi telefondu, kutusu, kutu içeriği tamdı, bana o zaman 500 tl demişlerdi. Gerçi telefoncuları referans almamak lazım, zerre haz etmem ve çok zor durumda kalmazsam alışveriş yapmam telefonculardan. Ama kaça satarsınız ? kime satarsınız ? nasıl satarsınız ? hep soru işareti.

Anlamak mümkün değil, 2015 kasım ayında 2500 tl den satışa çıktı bu telefon, şimdi esamesi okunmuyor, belki telefonculara götürsen almak istemeyecek, 2010 senesinde eşime aldığım ve daha yeni değiştirdiği iphone 4 16 gb telefon 200,250 tl ediyor. Bana sorarsan A9 defterini HTC de kapattı, halbuki belli başlı eksiklerine rağmen çok kaliteli ve tarz bir cihazdı ama gerek fiyatı, gerek yanlış satış stratejisi ve htc nin cihazlarına sahip çıkmaması gibi durumlardan dolayı yalan oldu şahane cihaz.

Şöyle ilk çıktığı zamanlar 1500 tl 1900 TL Fiyat aralığında çıksaydı, ram ve batarya sorunu da olmasaydı, senelerce konuşulacak, eskimeyecek bir efsane olurdu.

Haklisiniz..

Hic olmadi nakitle alip satinca acigimi kapatacagim. Ucuza falan satarim telefoncu fiyatina 500 550 vs..

Siz xiaomiyi nerden aldiniz? Istanbulda guvenilir saticisi var mi?

• quote:

Haklisiniz..

Hic olmadi nakitle alip satinca acigimi kapatacagim. Ucuza falan satarim telefoncu fiyatina 500 550 vs..

Siz xiaomiyi nerden aldiniz? Istanbulda guvenilir saticisi var mi?

Satan çok hocam, miuiturkiye forum sitesinde birsürü güvenilir satıcı var, sıkıntı yaşamazsınız.
    Bir bakayim. Tesekkurler :)

• Lanet telefon canıma yetti artık. Şarj süresi çok çok az. Bir de ısınması var ki el suremezsiniz. Üstüne üstlük ram yönetimi çokkk kötü Aynı anda 2 uygulamayı açamıyor diğerini hemen kapatıyor.

Para da etmez şimdi bu lanet telefon İkinci eli de zayıftır.

• Buda benim tefonun sarj suresi nasil iyimi bu arada ilk 6 saat konum acik sonrasi kapali

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MUZAFFER ayten

Ekran süreniz kaç saat?

• Arkadaşlar, telefonumu satmış bulunmaktayım. Teknik sorularınız olursa yine cevaplarım. Artık Xiaomi Mi5 Pro kullanıcısıyım. Geciş yapmak isteyenlere tavsiye ederim :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Leonly

Arkadaşlar, telefonumu satmış bulunmaktayım. Teknik sorularınız olursa yine cevaplarım. Artık Xiaomi Mi5 Pro kullanıcısıyım. Geciş yapmak isteyenlere tavsiye ederim :)

Kaça sattınız hocam. Nokta hatasız çiziksiz benim a9 da satsam kaça gider acaba. 15 ay daha garantisi var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi manalaus -- 16 Temmuz 2017; 12:39:52 >
  • Yalnız A9 forumu xiaomi forumuna dönüşmüş emeği geçenlere teşekkürü borç biliriz
  • 
Sayfa: önceki 213214215216217
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.