Şimdi Ara

HTC ONE A9|KULLANICI Kulübü (Android 7.0 Güncellemesi geldi...) (216. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.765
Cevap
33
Favori
151.455
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 214215216217218
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Benim de o kadar garantisi vardı 1100 TL'ye sattım. Xiaomi Mi5'i de çok temiz durumda ikinci el 1350 TL'ye aldım.

Deneyimlerime göre söyliyim, kulaklık ses kalitesi ve kamera gece çekimi konusunda A9 daha iyi :)
  • A9 a 7.1.2 güncelleme si gelecek mi acaba ?

Batarya performansı çok kötü ve insanı telefondan soğutuyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • blackhawk48 B kullanıcısına yanıt
    Dostum bu son güncellemeydi malesef :) Bundan sonra sadece güvenlik yaması gelir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Leonly

Dostum bu son güncellemeydi malesef :) Bundan sonra sadece güvenlik yaması gelir.

Nereye sattın acaba telefoncuyaya mı yoksa sahibinden üzerinden mi sattınız?

• Kesin konuştun dostum, resmi açıklama mi geldi konuyla ilgili?

• manalaus M kullanıcısına yanıt
    Sahibinden ve Letgo'ya koydum. İki yerden de isteyen oldu. Sahibinden'den telefonuma ulaşan bir arkadaşa sattım. Telefoncu 800 verir sakın satma telefoncuya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leonly -- 16 Temmuz 2017; 15:48:37 >
    Ben 5 yıldır HTC kullanıyorum, sadece hayal kurma derim :) Bunu bile, tüm markalara Nougat çıktıktan sonra zar zor verebildi. Yabancı sitelerde konuyu araştırırsan bunun, büyük güncelleme olarak son güncelleme olacağını söylüyorlar. Yani artık gelse gelse 100-200 mb'lık güvenlik yaması güncellemesi gelir. HTC One M7'yi bile zamanında bir çok sorunla başbaşa bıraktılar bilgin olsun :)
  • Yabancı site linki atarmisin bakayım ben de

• quote:

Ben 5 yıldır HTC kullanıyorum, sadece hayal kurma derim :) Bunu bile, tüm markalara Nougat çıktıktan sonra zar zor verebildi. Yabancı sitelerde konuyu araştırırsan bunun, büyük güncelleme olarak son güncelleme olacağını söylüyorlar. Yani artık gelse gelse 100-200 mb'lık güvenlik yaması güncellemesi gelir. HTC One M7'yi bile zamanında bir çok sorunla başbaşa bıraktılar bilgin olsun :)

Bende aynı fikirdeyim, A9 daha güncelleme almaz, gerçi alsa da değişen birşey olmaz.
  • http://www.htc.com/us/support/htc-one-a9/news/

Burada yeni bir güncelleme var unlocked cihazlar için
    Dostum cihazın 2 aylık ömrü kaldı. Eylül 2017'ye kadar güncelleme aldın aldın, alamadın bu tarihten sonra güncelleme gelmeyecek. HTC, resmi açıklamayla her cihaz için 2 yıl boyunca güncelleme desteği vereceğini söyledi. Yine tekrarlıyorum Nougat güncellemesi kaç ay gecikti bir bak ve 7.1.2 güncellemesi gelecek mi bir düşün!? Senin için kaynak araştıramam, vaktin varsa sen araştırırsın. Güncelleme gelirse buradan görüşürüz yazarsın ok?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leonly -- 17 Temmuz 2017; 15:14:22 >
  • A9 artik ufak yamalar disinda sistemsel guncelleme almaz. Tipik bir orta seviye cihaz, kimse fazlasini beklemesin bence.

• A9 fazla şatış rakamlarına ulaşamadı, bir nevi üvey evlat yani firma için, şimdi HTC, U 11 e yoğunlaştı, kaldı ki A9 dan önce HTC 10 var daha, şuan HTC 10 kullanıcıları bile güncelleme konusunda tedirgin. Diyorum ya güncelleme gelse ne olacak, balık baştan kokar zaten, batarya süresi ve ram yönetimi iyileşmeden olmaz, bunu da güncelleme ile düzeltebileceklerini sanmam, o yüzden duygusal davranmadan, hazır az biraz para ediyorken satıp farklı bir cihaz almak doğru olacaktır.
  • quote:

Dostum cihazın 2 aylık ömrü kaldı. Eylül 2017'ye kadar güncelleme aldın aldın, alamadın bu tarihten sonra güncelleme gelmeyecek. HTC, resmi açıklamayla her cihaz için 2 yıl boyunca güncelleme desteği vereceğini söyledi. Yine tekrarlıyorum Nougat güncellemesi kaç ay gecikti bir bak ve 7.1.2 güncellemesi gelecek mi bir düşün!? Senin için kaynak araştıramam, vaktin varsa sen araştırırsın. Güncelleme gelirse buradan görüşürüz yazarsın ok?

Dostum bilgi için teşekkürler ama hem yabancı forumlarda güncelleme almayacagina dair bilgiler var diyorsun hem de arastiramam diyorsun. Arastirmani istemedim zaten sadece bildiğin bir yabancı forum varsa onun linkini istedim. Bu arada almazsa da almaz güncelleme... gittiği yere kadar kullanırım ben bu cihazı no problem except the battery

Dostum bu konuyla ilgili okuduğum makaleleri okuyalı epey zaman geçti. Tekrar gidip arayamam o makaleleri demek istedim eksik yazmışım. Şimdi daha aydınlatıcı oldu

Artık ilgi alanım Xiaomi Mi5 Pro :)

HTC ONE A9|KULLANICI Kulübü (Android 7.0 Güncellemesi geldi...)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leonly -- 17 Temmuz 2017; 22:14:25 >

• Belli oluyor dostum ama HTC A9 forumunu da birakamadin yine de

• Leonly kullanıcısına yanıt
    Ben de yakin zamanda mi5s e gececegim.

Guzel cihazlar, bir tek arayuzlerini sevmiyorum ona da alisacagiz. :)

• Bu forum mi5 forumuna dönüşmüş. A9 ile ilgili hiç yazı yok

Siz yazin o zaman? Farkli goruslere neden kapalisiniz ki bu kadar? :) A9 bir cok severek alan kullanicisini yari yolda birakmis bir cihaz bu konu uzerinde tartisinxa da insanlar haliyle alternstiflerini sunuyor ki cihaz icin konuya girenler baska ne secenekler var gorsun.. :) cunku a9 onceden yurt disi fiyatiyla avantajli alinabilir olsa da artik degil.

• quote:

Orijinalden alıntı: Arizona Dream

Siz yazin o zaman? Farkli goruslere neden kapalisiniz ki bu kadar? :) A9 bir cok severek alan kullanicisini yari yolda birakmis bir cihaz bu konu uzerinde tartisinxa da insanlar haliyle alternstiflerini sunuyor ki cihaz icin konuya girenler baska ne secenekler var gorsun.. :) cunku a9 onceden yurt disi fiyatiyla avantajli alinabilir olsa da artik degil.

Sorun şu aslında, kişi kullandığı cihaza koşulsuz bağlanıyor, sahipleniyor, kesinlikle ne eleştiri kabul ediyor, ne tavsiye edilen bir alternatifi değerlendiriyor. Ben A9 u almadan önce, ilk çıktığı zaman yerden yere vurmuştum, kim alır ki bu şaçma telefonu demiştim, hatta mesajlarım ilk sayfalarda duruyor, sonra gittim kendim aldım, o zaman yurtdışı fiyatı çok uygun gelmişti ve deneyimlemek için aldım, tabii ilk aylar herşey yolunda gitti, memnundum A9 dan, kasa kalitesi, ses kalitesi hala tartışmaya kapalı bence, çok şık bir cihaz A9, fakat kullandıkça eksikleri çıkıyor ortaya ve ister istemez yeni arayışlara giriyorsun. Ben şunu anladım, hiçbir marka için, hiçbir model için ön yargılı davranmayacaksın, tavsiyeleri duymazdan gelmeyecek, araştıracaksın.

Ben xiaomi markasına çok uzaktım, forumda arkadaşlar tavsiye etti, aldım bende.

Şöyle düşünün, 1 sene önce, belki de daha fazla, A9 u yurt dışından 1100 tl ye aldırtmıştım, artı kayıt parası verdim, 16 gb hafıza, 2 gb ram ve düşük batarya kapasitesi.

1.5 ay önce aldığım redmi note 4x sadece 780 tl, 32 gb dahili hafıza, 3 gb ram, 4100 mah batarya, Snapdragon 625 daha güçlü işlemci ve 14 nm, A9 da kullanılan işlemci Snapdragon 617 ve 28 nm.

Bu A9 sayfasında onlarca bilgi paylaştık, sohbet ettik, sorunlarımıza çare aradık, şimdi A9 u sattık diye buradaki paylaşımlarımızı bitirelim mi, memnun olduğumuz, fiyat avantajı olan, kullandığımız cihazları tavsiye etmeyelim mi dostlarımıza.

Öküz öldü ortaklık bitti mi diyelim.

• 
Sayfa: önceki 214215216217218
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.