Şimdi Ara

HTC ONE A9|KULLANICI Kulübü (Android 7.0 Güncellemesi geldi...) (214. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.765
Cevap
33
Favori
151.474
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 212213214215216
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Play store kendini güncellemiş olabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: duwar

Arkadaşlar geçen gün telefonda otomatik bir indirme belirdi. İndirme yöneticisi uygulaması google play adında bir dosya indiriyordu. İndirmeyi iptal ettim. Birkaç saat sonra indirme yeniden belirdi. Bu sefer ben iptal edemeden tamamlandı. İndirilenler uygulmasına giriyorum bir şey gözükmüyor. Google Play'de otomatik güncellemeler kapalı. Bilinmeyen kaynaklardan uygulama yükle seçeneğini hiç bir zaman aktif etmedim. Virüs taraması da temiz çıktı. Sizce bu olay google play hizmetlerinin güncellemesi mi yoksa virüs mü?

Google play store ve google play hizmetleri güncelleme çıktıkça kendini otomatik güncelliyor. İndirilenler de gözükmez. O yüzden virüs değil, google play güncellemesi
  • 7.1.2 alacak miyiz çünkü ufak tefek eksikler var

• Hocam sizin telefonda yamukmu bitek bendemi yamukluk var yandan bakinca??

• a9cu A kullanıcısına yanıt
    Ufak tefek değil şarj fiyasko 7.1.2 almayacaksak kaç para ederse satıcam cihazı canıma tak etti şu salak 7
  • quote:

Orijinalden alıntı: MUZAFFER ayten

Hocam sizin telefonda yamukmu bitek bendemi yamukluk var yandan bakinca??

Hocam telefonu nasıl yamulttun şaka bir yana arka cepte falan taşıyorsan eğildiğinde falan yamulmuş olabilir çok mu belli oluyor peki....

• Arka cepte hic tasimam telefon bukmeyede calismadim ama bi yere duz zemine koydugumda dumduz sadece elime aldigimda yamuk gibi geliyor

• quote:

Arka cepte hic tasimam telefon bukmeyede calismadim ama bi yere duz zemine koydugumda dumduz sadece elime aldigimda yamuk gibi geliyor

size öyle geliyor o zaman hocam şimdi bende baktım elde tam düz gibi değil ama bir yere koyduğumda telefon dümdüz duruyor bizim bakışımızla ilgili sanırım dert etmeyin ben kırılana kadar kullanacağım inşallah bu telefonu
  • Aynen hocam bende kirilana jadar kullanacagim

Bi taiwan romunu duzgun yapmis zaten htc

• quote:

Aynen hocam bende kirilana jadar kullanacagim

Bi taiwan romunu duzgun yapmis zaten htc

Zaten bundan sonra çok para verilmez bir telefona tüm ihtiyaçlarımı karşılıyor bu telefon aynen hocam taiwan romu en iyi ron sanırım bunu her defasında söylüyorum diğer romlar sıkıntılı bazen diyorum iyiki yurt dışı almışım...
  • Ağır çekim modunda video acayip kalitesiz oluyor var mı bir yolu beyler

• Arkadaşlar merhaba,

6 aydır telefonu kullanmaktayım. Genel görüşlerimi belirtmek isterim. Telefon çok asil, çok memnunum. 7.0 güncellemesinden önce daha memnundum ki bana çok erken geldi. Almayı düşünen varsa aşağıdaki olası sorunlara göre değerlendirsin. Bana göre olumsuzlukları aşağıda sıraladım. Maddeleri okumadan önce alma sebeplerim şunlardı:

- 1200 TL (İthalatçı) idi. O fiyata o Samsung J7 Prime vardı ki bu telefon şarj hariç her şeyde ayar verir. O fiyata alınabilecek belki de en iyi telefon idi.
    - HTC'yi seviyorum.
    - Görüntüsü gayet kibar ve şıktı. Yakınıma bakıp incelemeyen hala iphone sanıyor.

1- Şarj süresi ciddi sıkıntılı. 07.30-17.30 arası çalışıyorum. Gün içinde Telefonu whatsapp ve ufak facebook ve gittiğim yerlerde fotoğraf çekmek için kullanıyorum. Eğer %100 ile geldiysem çıkışta maksimum %40 oluyor. Güç tasarrufu modu beyazları krem rengi yaptığı için kullanmamaya başladım. Powerbank aldım o koca şeyi taşımak ZORUNDAYIM.

2- İthalatçı garantili EVO ise almayın lütfen. Cihazımla faturadaki IMEI numaraları uyuşmuyor. hepsiburada ile EVO ile irtibata geçtim, birbirlerine paslayıp duruyorlar. Verdim tüketici heyetine. Bilirkişi durumu inceledi beni haklı buldu, ben her ne kadar yenisi ile değiştirilsin diye istedimse de; bilirkişi kararıyla para iadesi isteyeceğim. Tabi sancılı bir süreç olacak eminim. Allah sonumu hayır etsin. Telefon paramı (1200 TL) alabilirim inşallah. (Ekstrem bir durumdur, htc türkiye garantiliyse böyle bir şey yaşayamazsınız.)

3- İç ekranda kabarıklı sorunu. daha önce buraya atmıştım, EVO'ya götürdüm. Daha telefonu teslim alırken, 'Kullanıcı hatası bu.' dedi. Ben de 'Bir bakaydınız önce keşke.' diye yanıtladım. 20 iş günü içinde para almadan ekran değişikliği yaptılar. İşin ilginci bu gerzek topluluğu IMEI numarasının farklılığını bana belirttiği halde işlem yapmadı.

4- Kamera çok harika değil. Ön kamerada flaş yok. Akşamları biraz can sıkabilir. Gündüz performansı sizi idare edecektir.

5- 16 GB sanırım artık yeterli kalmıyor. Her ne kadar o kadar çok uygulamam olmasa da, Spotify veya TT Müzik uygulamalarında albüm indirdiğinizde bu hafızadan yiyor ve bellek dolduruyor. Güncelleme yapamıyorsunuz.

6- Son zamanlarda arka planda çalışan facebook, oyun gibi programlar geçiş sırasında yenilemeye başladı kendini. Yani whatsapp'tan mesaj yazdığınızda ve geri facebooka döndüğünüzde (biraz da zaman geçtiyse) kaldığınız yerden devam edemiyorsunuz. Bu hep böyle miydi bilmiyorum ama canımı sıkıyor. Ayrıca ilk kez facebook açarken 5-6 saniye beklemeye başladım. %100 7.0 güncellemesi ile alakalı çünkü böyle bir şey yoktu.

7- Yine güncellemeden sonra yavaşlık seziyorum. Bu hafızam dolu diye mi bilemiyorum. Ufak tefek takılmalar oluyor gibi. Ayrıca noozy müzik programı bu güncellemeden sonra çalışmıyor.

• Telefon ile yanlis olmasin sanirim 1 seneyi devirdim.

Ram yonetimi ve sarj disinda memnun etmeyen hic bir yani olmadi. Cok fazla multitask islemleriyle isim olmadigindan ram yonetimini hala takmasam da sarjin rezil durumu oldukca canimi sikmaya basladi. Soyle ki gunde 2 kez sarja takar oldum ;

HTC ONE A9|KULLANICI Kulübü (Android 7.0 Güncellemesi geldi...)

Durum budur. Isa bir sure icerisinde degistirmeyi dusunuyorum. Xiaomi mi 5s ise bence su an tam bir fp canavari. Ilk tercihim buyuk ihtimal o olacak.

Saglicakla kalin.

• Ultra güç tasarrufunu açıyorum internet kapanmıyor tam bir komedi :D

• Arkadaşlar çok acil yardıma ihtiyacım var bugün telefon da 4g denemek için mobil veri den 2g/3g/4g modülünü seçtim. Daha sonra telefon birkaç dakika +H de kaldı daha sonra şebeke gitti.

Ne yaptımsa geri gelmedi telefonu fabrika ayarlarına geri dondurdum ama sonuç değişmedi ne yapmamı tavsiye edersiniz ?

Telefonu kullanamıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: odemir61

Arkadaşlar çok acil yardıma ihtiyacım var bugün telefon da 4g denemek için mobil veri den 2g/3g/4g modülünü seçtim. Daha sonra telefon birkaç dakika +H de kaldı daha sonra şebeke gitti.

Ne yaptımsa geri gelmedi telefonu fabrika ayarlarına geri dondurdum ama sonuç değişmedi ne yapmamı tavsiye edersiniz ?

Telefonu kullanamıyorum.

Telefonunuzun imei numarası kayıtlı mı?
  • Hocam sizin telefonun imeili baska telefoami ait

• quote:

Hocam sizin telefonun imeili baska telefoami ait
    Demek ki yeni telefon alma zamanı geldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi odemir61 -- 12 Temmuz 2017; 16:27:21 >
  • quote:

Hocam sizin telefonun imeili baska telefoami ait

evet hocam benim eski samsung telefonun imei numarasını attırmıştım telefona öyle kullanıyorum sıkıntı yok..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arizona Dream

Telefon ile yanlis olmasin sanirim 1 seneyi devirdim.

Ram yonetimi ve sarj disinda memnun etmeyen hic bir yani olmadi. Cok fazla multitask islemleriyle isim olmadigindan ram yonetimini hala takmasam da sarjin rezil durumu oldukca canimi sikmaya basladi. Soyle ki gunde 2 kez sarja takar oldum ;

Durum budur. Isa bir sure icerisinde degistirmeyi dusunuyorum. Xiaomi mi 5s ise bence su an tam bir fp canavari. Ilk tercihim buyuk ihtimal o olacak.

Saglicakla kalin.

Hocam redmi note 4 ü de listenize ekleyin, ram yönetimi ve batarya süresi sizi şaşırtacak, tabii fiyatı da. Şuan 750, 800 tl civarına satılıyor sıfırları.

• 
Sayfa: önceki 212213214215216
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.