Şimdi Ara

HTC ONE A9|KULLANICI Kulübü (Android 7.0 Güncellemesi geldi...) (212. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.765
Cevap
33
Favori
151.474
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 210211212213214
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 7.0 şarj problemine bişeyler yapabilen var mı? Gittim Huawei P9 aldım kurtuldum A9'u da resetleyip valideye verdim resetleyince biraz düzelir diye düşünüp, daha beter oldu. Bu nasıl telefon pil dayanmıyor diye geri verdi bana. Deli gibi android sistem tüketimi var uçak mı indiriyor arka planda napıyor anlamadım, lan altı üstü bir watsap bir google servis çalıştıracaksın arkada, durduk yere neyin sıkıntısını yaşayıp da deli gibi batarya harcıyorsun ya, ekran kapalı herşey kapalı? Yeminle bu android'e de güncellemesine de iyice midem kalktı artık. 6.0la 5 saat ekran aldığım telefonu 7.0 ile katlettim resmen.
  • alcohol06 A kullanıcısına yanıt
    Hocam redmi note 4x e gecseydiniz keşke.bataryada murat 124 ten inip Mercedese binme hissi veriyor.muhtesem bataryası var.Sanirim bir eşi daha yok, Android eko sisteminde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: şazenuş

Hocam redmi note 4x e gecseydiniz keşke.bataryada murat 124 ten inip Mercedese binme hissi veriyor.muhtesem bataryası var.Sanirim bir eşi daha yok, Android eko sisteminde

Ben redmi note 4x e geçtim hocam, telefon bataryası şaka gibi, hani hep deriz ya htc android de en stabil cihaz diye, aslında piyasada neler varmışta bizim haberimiz yokmuş, şimdi note 4x de gece yüzde 30 da bırakıyorum telefonu, sabah kalktığımda yüzde 28 veya 27 de , 3 gün şarj etmeden doya doya kullanıyorum. Hiç bir sınırlama yok, allah ne verdiyse açık telefonda, hatta mi band 2 bile aldım, o bile sürekli senkron halinde. Ben A9 kullanırken en büyük sıkıntım ram yönetimiydi, şimdi o kadar rahatım o kadar rahatım ki anlatamam. Arkadaşlar korkmayın, imkanınız var ise mutlaka bu modeli deneyimleyin, inanın şaşıracaksınız ve çok memnun kalacaksınız, üstelik şuan fiyatı da çok uygun, 750, 800 tl aralığında sıfır almak mümkün. Garantisiz tabii.. Ben A9 uda garantisiz almıştım zaten.

• quote:

Orijinalden alıntı: şazenuş

P9'la minimum 7.5 sat ekran süresi alıyorum zaten, wifi ile 9 saat alıyorum A9dan sonra cennet gibi geldi.

• Arkadaşlar maalesef telefonun ekranını kırdım dokunmatiğide de calışmıyor görüntüde yok ne yapsak acaba resmi garantili ürün kutuda mobiltel yazıyor ama HTC sitesinden bakınca KVK yada Teleservice e garantiye götürmem gerektiğini anladım tavsiyesi veya bilgisi olan var mıdır acaba telefondan da çok memnumdum iyice alışmışım diğerleri farklı geliyor aynı telefonumu kullanmak istiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jaks39 -- 21 Haziran 2017; 17:47:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: jaks39

Arkadaşlar maalesef telefonun ekranını kırdım dokunmatiğide de calışmıyor görüntüde yok ne yapsak acaba resmi garantili ürün kutuda mobiltel yazıyor ama HTC sitesinden bakınca KVK yada Teleservice e garantiye götürmem gerektiğini anladım tavsiyesi veya bilgisi olan var mıdır acaba telefondan da çok memnumdum iyice alışmışım diğerleri farklı geliyor aynı telefonumu kullanmak istiyorum.

Dışarıda 300 tl civarıydı ekran en son

• quote:

Orijinalden alıntı: system electronıc

quote:

Arkadaşlar maalesef telefonun ekranını kırdım dokunmatiğide de calışmıyor görüntüde yok ne yapsak acaba resmi garantili ürün kutuda mobiltel yazıyor ama HTC sitesinden bakınca KVK yada Teleservice e garantiye götürmem gerektiğini anladım tavsiyesi veya bilgisi olan var mıdır acaba telefondan da çok memnumdum iyice alışmışım diğerleri farklı geliyor aynı telefonumu kullanmak istiyorum.

Merhaba ürünüm resmi garantili, sanırım servise götürücem inş. çok fahiş fiyat çıkarmazlar yoksa memnum olduğum halde telefon arayışına sokabilir beni.

• quote:

quote:

quote:

Merhaba ürünüm resmi garantili, sanırım servise götürücem inş. çok fahiş fiyat çıkarmazlar yoksa memnum olduğum halde telefon arayışına sokabilir beni.

Hocam en kötü ihtimalle dışarıda yatırın memnunsanız telefonunuzdan, sadece ekran kırıldı diye deği?tirmeyin telefonu. Dü?ünsenize telefonunuz S7 edge yada S8 olsaydı Allah muhafaza 1500 tl ekran parası olurdu valla...

• quote:

quote:

quote:

quote:

Hocam en kötü ihtimalle dışarıda yatırın memnunsanız telefonunuzdan, sadece ekran kırıldı diye deği?tirmeyin telefonu. Dü?ünsenize telefonunuz S7 edge yada S8 olsaydı Allah muhafaza 1500 tl ekran parası olurdu valla...

Sıfır bi s7 aldım kullanırım filan diye ama hem samsung android kullanımı hemde telefon şekil şemali hiç hoşuma gitmedi iade edeceğim en kısa sürede internet üzerinden almıştım.Eğer bir şekilde çok fazla bir masraf çıkarsa iphone 6 yada 6s filan almayı düşünüyorum zira boyut ve metal tasarım benim için çok mühim samsunga da ön arka cam yapısı ve biraz kalın olması açısından alışamadım ve dediğim gibi androidi çok makyajlı geldi sevemedim ha bir diğer seçeneğim huawei p9 lite olabilir çok büyük telefonlarda ilgimi çekmiyor maalesef.

• Accubattery programında cihazın pil sağlığı %95 çıkıyor. %5 i ölmüş durumda demek ki 😠

• quote:

Orijinalden alıntı: blackhawk48

Accubattery programında cihazın pil sağlığı %95 çıkıyor. %5 i ölmüş durumda demek ki 😠

Bende yükledim ama göstermiyor sanırım tam şarj yapmam gerekiyor bakalım benim telde ne kadar pil ölmüş :)

• Tam şarjdan sonra battery health yazan yere tıklayınca yazıyor hocam. Merakla bekliyorum sizin pilin sonucunu çünkü siz pilden memnunsunuz.

• quote:

Tam şarjdan sonra battery health yazan yere tıklayınca yazıyor hocam. Merakla bekliyorum sizin pilin sonucunu çünkü siz pilden memnunsunuz.

Telefon 10 aylık hocam bataryadaki kayıp %3 olarak gözüküyor ne kadar sağlıklı bir sonuç bilmiyorum...

• quote:

Orijinalden alıntı: bunicktamyirmidörtharfli

quote:

Tam şarjdan sonra battery health yazan yere tıklayınca yazıyor hocam. Merakla bekliyorum sizin pilin sonucunu çünkü siz pilden memnunsunuz.

Telefon 10 aylık hocam bataryadaki kayıp %3 olarak gözüküyor ne kadar sağlıklı bir sonuç bilmiyorum...

Benim telefon da 10 aylık hocam. Program gayet başarılı Hocam. Sizin pil durumu da gayet iyi bu durumda. Ben programı kullanmaya devam edip batarya bilgilerini monitör etmeye devam edeceğim.

• Bizim telefona küçük/ büyük yeni güncelleme gelecek mi ?
  • Android sistemi ve isletim sistemi surekli zirvede format atmalarima ragmen Android 7 geldikten sonra boyle oldu keske geri donebilsem rahatca. Sarjim wifi ile 4 saati gormuyor ekran uzun zamandir. Bu program da guven vermedi.

HTC ONE A9|KULLANICI Kulübü (Android 7.0 Güncellemesi geldi...)

• quote:

Orijinalden alıntı: Nuroxy

Android sistemi ve isletim sistemi surekli zirvede format atmalarima ragmen Android 7 geldikten sonra boyle oldu keske geri donebilsem rahatca. Sarjim wifi ile 4 saati gormuyor ekran uzun zamandir. Bu program da guven vermedi.

HTC ONE A9|KULLANICI Kulübü (Android 7.0 Güncellemesi geldi...)

Bataraya %101 göstermesi ilginç bu tür programlar zaten güvenilir değil ve tam sonuç asla vermez.inşallah 7.1.1 de gelirde telefonun android 7 den kaynaklı sorunları düzelir 2-3 ay içerisinde 7.1.1 gelecek sanırım...

• Insallah gelir cunku bildigin yildim hocam 2 kere wipe data 3-4 kere wipe cache sayisiz kalibrasyonlar olmuyor yani Android Sistemi ve Android IS sarji emiyor yani htc 10 da var ailede onda da durum ayni.

• Bataryadan şikayet edenler. İlk iş facebook u ve mesenjer ı telefondan kaldırın. En az %20-30 farkediyor.

Benim en şikayet ettiğim konu. Telefoncularda kabı bulunmayan telefon olması. Sorunca hepsi mal mal bakıp yok diyor 😩

• Birisi şu telefona rom yüklemeyi öğretse de azıcık rahatlasak

• 
Sayfa: önceki 210211212213214
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.