Şimdi Ara

HTC ONE A9|KULLANICI Kulübü (Android 7.0 Güncellemesi geldi...) (219. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.765
Cevap
33
Favori
151.451
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 217218219220221
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Telefon cikis tarihinin uzerinden 2 yildan fazla gecmis oldugu olacagi icin mesela gelmesini beklemiyordum acikcasi zaten. M9, s6 s6 edge, g4 gibi telefonlara da gelmeyecek.

Xperia x may 2016.
    One a9 nov. 2015

Yani bunlar beklenilen seyler hocam anormal durum yok :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nuroxy -- 6 Ağustos 2017; 17:13:24 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nuroxy

Telefon cikis tarihinin uzerinden 2 yildan fazla gecmis oldugu olacagi icin mesela gelmesini beklemiyordum acikcasi zaten. M9, s6 s6 edge, g4 gibi telefonlara da gelmeyecek.

Xperia x may 2016.
    One a9 nov. 2015

Evet sn. Nuroxy beklemiyordum ben de ama kesinleşmiş oldu. Bilgi olarak dursun yine de hocam :)

• htc one a9 dan sonra 2000 tl ye kadar ne tavsiye edersiniz peki. benim aklımdaki medel ıphone 6 32 gb. tatmin eder mi beni a9 dan sonra
  • manalaus M kullanıcısına yanıt
    İos kullanmak sorun değilse bence tatmin eder, kamera performansları birbirine yakındır ama ses konusunda ( kulaklık çıkışı ) A9 daha iyi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sercos

İos kullanmak sorun değilse bence tatmin eder, kamera performansları birbirine yakındır ama ses konusunda ( kulaklık çıkışı ) A9 daha iyi.

daha önce hiç ios kullanmadım hep android dünyasındaydım. sadece batarya perfosrmansı beni düşündürüyor. malum a9 kötü batarya konusunda yağmurdan kaçarken doluya tutulmak istemem
    A9 dan sonra pil konusunda oh cekersiniz, sıkıntı olmaz. ios camiasında fiyatiyla alınabilecek en iyi seçenek bence.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: @immortal

A9 dan sonra pil konusunda oh cekersiniz, sıkıntı olmaz. ios camiasında fiyatiyla alınabilecek en iyi seçenek bence.

batarya konusunda dedikleriniz içimi rahatlattı. değerli bilgileriniz için teşekkür ederim
    Biraz sıkıcı gelebilir, bazı yönleri de hoşunuza gider.
  • sonunda sattım kurtuldum. tüm arkadaşlara tavsiyemdir satın keyfinize bakın.
  • Zaten keyifli bir cihaz neden satalim anlamadim bir yil oldu daha alali.

• quote:

Orijinalden alıntı: manalaus

sonunda sattım kurtuldum. tüm arkadaşlara tavsiyemdir satın keyfinize bakın.

Hocam duyanda zorla kullandırtıyorlar sanacak, bende A9 kullandım, bazı sıkıntılar yaşadım sattım ama sattım kurtuldum ohh bee demedim :) keşke bu kadar beklemeyip satsaymışsınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi system electronıc -- 9 Ağustos 2017; 14:54:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: blackhawk48

quote:

Orijinalden alıntı: Nuroxy

Xperia x may 2016.
    One a9 nov. 2015

Evet sn. Nuroxy beklemiyordum ben de ama kesinleşmiş oldu. Bilgi olarak dursun yine de hocam :)

Htc güncelleme konusunda çok zayıftır, Sony ise bu konuda başı çeker, çoğu cihazına desteğini sunar. Bu sebeple öncelikleri belirleyerek firma tercihi yapmak mantıklı olur.
  • Benim için her iki firma da Ok dir. Ikisi de kaliteli ürünler üretiyor, bununla beraber pil süresi ve güncelleme konusunda sony bir adım önde.

Sattım kurtuldum diyor arkadaşın biri 😊

Madem bu kadar nefret ediyordun neden kullandın bugüne dek

• blackhawk48 B kullanıcısına yanıt
    Ben de severek alıp sonradan memnuniyeti gitgide düşenlerdenim, insan duygu ve beklentileri hep aynı kalmaz ki?
  • Merhaba arkadaşlar. Bir kaç aydır bu konuyu takip ediyorum. 7 Temmuz 2016'da Htc One a9 ailesine katılmıştım. 1 yıl boyunca severek kullandım. Son zamanlar batarya sorunundan dolayı soğumaya başladım. 13 Temmuz da telefonu garantiye yollamıştım. Firma 17 Temmuzda ürünü teslim almış görünüyor. Bugün 20 iş günü doldu ve telefon hala yedek parça bekliyor görünüyor. Firmaya ürün bedeli iadesi talebinde bulunup mail gönderdim. Bakalım süreç nasıl ilerleyecek. Talebime olumsuz yanıt gelirse tüketici hakem heyetine başvuracağım. Süreç uzun sürecek olsa da umudum var. Para iadesi olursa Xiaomi mi 5 prime almayı düşünüyoum. Herkese iyi forumlar.
  • Veri tasarrufu modunu kapatırsanız pil süreniz artacaktır denedim baya farkediyor

• Arizona Dream kullanıcısına yanıt
    One m7 kullandim 3 sene kadar ve bence guncelleme konusunda cok iyilerdi su an durum ne bilemiyorum :) 7.1.2 verip birakirlar umarim bizim telefonu da.

• a9cu A kullanıcısına yanıt
    Nasil yani hocam ?

• Nuroxy kullanıcısına yanıt
    ''di'' hocam.

Ben Hd2'den beri Htc kullanıyorum, Htc'yi öz kardeşim gibi tanıyorum. :)
  • Arizona Dream kullanıcısına yanıt
    O zaman soyleyin hocam su sarj isini nasil cozucez cidden Android 6 daki halini bilmesem telefonu sucliycam ama :) roottan sonra kalibrasyon greenify vs programlarla toparladi biraz ama yine de sistem kullanimi delirtiyor beni. Guzel bir rom vs var midir tavsiyeniz 25$ verip s-off da olurum gerekirse.

• 
Sayfa: önceki 217218219220221
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.