Şimdi Ara

HTC ONE A9|KULLANICI Kulübü (Android 7.0 Güncellemesi geldi...) (221. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.765
Cevap
33
Favori
151.450
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 219220221222223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Arizona Dream

Bence IOS platformu bu nedenle parasını sonuna kadar hak ediyor. 5000 tl de versen android androiddir dedirtiyor insana.

Şuan benim kullandığım telefondaki pil kapasitesi iphone da olsa heralde 1 hafta giderdi şarjı, adamların işletim sistemi gerçekten iyi. Ama şu da bir gerçek, ben kolay kolay ıos kullanmam heralde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bunicktamyirmidörtharfli

quote:

Orijinalden alıntı: system electronıc

quote:

quote:

Bu son sayfalarda yazılan satın kurtulun yazılarını nick i 24 harf olan arkadaş görmesin valla sizi topa tutar

Gerçi uzun süredir memnuniyet yazıları da yazmıyor ama nerelerdeki acaba..

Buralardayım hocam ben telefondan memnunum telewfondan mı kaynaklı romdan mı kaynaklı hiç sıkıntı yaşamadım şarj olayı göreceli biraz sanırım ama beni günü kurtaracak şekilde yetiyor...Bu telefonu zevkle kullanıyorum satan arkadaşlara da alacakları yeni telefon hayırlı olsun diyelim....Biz buradayız hocam ama satan arkadaşlar kurtuldum diyenler keşke birde taiwan romunu deneyip öyle karar verselerdi

Hocam sende bizim tarafa doğru geçiyorsun sanırım, seni xiaomi konularında görüyorum.

2 hattım var benim hocam 4x düşünüyorum kendime ama htc de duracak A9 benim için çok özel bir cihaz xiamio 4x alsam dahi dönüşümlü kullanırım

Redmi note 4x, eğer büyük gelirse redmi 4 prime tavsiye ederim, inanılmaz bir pil performansı var. İnan bana son şarja taktığın günü unutursun.

• system electronıc kullanıcısına yanıt
    Aynı düşüncedeyim.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Bu son sayfalarda yazılan satın kurtulun yazılarını nick i 24 harf olan arkadaş görmesin valla sizi topa tutar

Gerçi uzun süredir memnuniyet yazıları da yazmıyor ama nerelerdeki acaba..

Buralardayım hocam ben telefondan memnunum telewfondan mı kaynaklı romdan mı kaynaklı hiç sıkıntı yaşamadım şarj olayı göreceli biraz sanırım ama beni günü kurtaracak şekilde yetiyor...Bu telefonu zevkle kullanıyorum satan arkadaşlara da alacakları yeni telefon hayırlı olsun diyelim....Biz buradayız hocam ama satan arkadaşlar kurtuldum diyenler keşke birde taiwan romunu deneyip öyle karar verselerdi

Hocam sende bizim tarafa doğru geçiyorsun sanırım, seni xiaomi konularında görüyorum.

2 hattım var benim hocam 4x düşünüyorum kendime ama htc de duracak A9 benim için çok özel bir cihaz xiamio 4x alsam dahi dönüşümlü kullanırım

Redmi note 4x, eğer büyük gelirse redmi 4 prime tavsiye ederim, inanılmaz bir pil performansı var. İnan bana son şarja taktığın günü unutursun.

Bugün gold renk 3 gb ram 32 gb rom 4x aldım 765 tl ye bakalım nasılmış bu telefon değiştirerek kullanırım artık 4x de çift hat takılı kullanıyorum batarya süresi iyi gibi ama A9 başka bir cihaz hocam

• Oha yani 4x ile %38 şarjdan %19 şarja 4g ile düşüşte 2 saat ekran süresi aldım batarya çok iyi görünüyor ama kullanımına alışamadım A9 çok daha iyi kullanım sunuyor birde boomsound ile ses çıkışıında A9 bu cihaza fark üstüne fark atar
  • quote:

Oha yani 4x ile %38 şarjdan %19 şarja 4g ile düşüşte 2 saat ekran süresi aldım batarya çok iyi görünüyor ama kullanımına alışamadım A9 çok daha iyi kullanım sunuyor birde boomsound ile ses çıkışıında A9 bu cihaza fark üstüne fark atar

Note 4x mi aldınız, eğer öyleyse bak gör şarjı uzun giden telefon nasıl oluyormuş, Şarj süresi efsane note 4x in. Hayırlı olsun bu arada.
  • quote:

quote:

Oha yani 4x ile %38 şarjdan %19 şarja 4g ile düşüşte 2 saat ekran süresi aldım batarya çok iyi görünüyor ama kullanımına alışamadım A9 çok daha iyi kullanım sunuyor birde boomsound ile ses çıkışıında A9 bu cihaza fark üstüne fark atar

Note 4x mi aldınız, eğer öyleyse bak gör şarjı uzun giden telefon nasıl oluyormuş, Şarj süresi efsane note 4x in. Hayırlı olsun bu arada.

sağolun hocam çift hat kullandığım için dönüşümlü kullanmak için aldım gold rengi hoşuma gitti onu aldım full siyah modelide vardı ama gold çok güzel duruyor hoşuma gitti şarja hala takmadım cihazı şuan 2 hattımda takılı kurulumu yaptım cihaz seri bir cihaz 765 e geldi bana ki bu fiyata zaten doğru düzgün telefon yok ki bu telefon bu paraya on numara diyebilirim...

• quote:

quote:

quote:

sağolun hocam çift hat kullandığım için dönüşümlü kullanmak için aldım gold rengi hoşuma gitti onu aldım full siyah modelide vardı ama gold çok güzel duruyor hoşuma gitti şarja hala takmadım cihazı şuan 2 hattımda takılı kurulumu yaptım cihaz seri bir cihaz 765 e geldi bana ki bu fiyata zaten doğru düzgün telefon yok ki bu telefon bu paraya on numara diyebilirim...

Bende 780 tl ye almıştım, bu telefonu kullandıktan sonra başka telefonlara 3 bin, 4 bin tl vermek mantıklı gelmiyor artık. Neyse konuyu daha fazla dağıtmayalım, kızarlar valla, sonuçta A9 konusu burası.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Bende 780 tl ye almıştım, bu telefonu kullandıktan sonra başka telefonlara 3 bin, 4 bin tl vermek mantıklı gelmiyor artık. Neyse konuyu daha fazla dağıtmayalım, kızarlar valla, sonuçta A9 konusu burası.

Konu sahibi benim hocam iki telefonda bende mevcut sonuçta ama A9 un hakkını vermek lazım ses kamera konusunuda çok iyi birde A9 un bataryası bende günü rahat çıkartıyor şimdi iki telefonu da kullanıp kıyaslamasını yazarım 4x de birde en çok hoşuma giden kızılötesi olması sebebiyle kumanda olarak kullanabilmek

• fblimelih kullanıcısına yanıt
    Garanti ile cihaz tamiri mı olmuştu? Şu an pil durumu nasıl sizde?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • a9 bir gun yetiyorsa size 4x 1 hafta gider

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Testisleri yok etmesin o dediğiniz 4x :) malum a9 sar değerinde Şampiyonlar arasında. Aldığınız model Çin markası sanırım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @immortal @ kullanıcısına yanıt
    Garantiden hala gelmedi. 20 iş günü geçti. Mail attım para iadesi için cevap gelmedi. Çağrı merkezinden ulaşamıyorum. Böyle ciddiyetsiz servis görmedim. İş emri takibi yaptığımda sürekli tamir ediliyor yedek parça bekleniyor yazıp duruyor. Pazartesi günü hakem heyetine gidicem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fblimelih

Garantiden hala gelmedi. 20 iş günü geçti. Mail attım para iadesi için cevap gelmedi. Çağrı merkezinden ulaşamıyorum. Böyle ciddiyetsiz servis görmedim. İş emri takibi yaptığımda sürekli tamir ediliyor yedek parça bekleniyor yazıp duruyor. Pazartesi günü hakem heyetine gidicem.

Hiç zaman kaybetmeden hakem heyetine başvurunuzu yapın, hiç yoktan paranızı alın, sizin için daha karlı olur.
  • system electronıc kullanıcısına yanıt
    Satın aldığım firma ile görüştüm talebinizi yetkili servise ilettiyseniz size de cevap gelmedi ise hakem heyetine başvurabilirsiniz, bize herhangi bir yazılı talepte bulunmanıza gerek yok dediler. Bugün hakem heyetine başvurdum.
  • Yurt dışı telefonumu artık kullanmadığım için bugün 800 TL ye sattım çift hat kullandığım için xiamio 4x aldım... A9 un kasa kalitesi ve boomsond özelliğini özleyeceğim... Bu arada xiamio nin pil performansı dendiği gibi efsane gerçekten şuan çok memnunum

• Telefonumu son sürüm us unlocked sürümüne geçirdim ruu ile sonra bir rom vardı onu kurdum ve L speed programıyla birkaç ayar yaptım. Pil performansı bariz değişti.
  • Uzun uğraşlar sonucu bu saçma telefona lineage OS kurdum. Biraz kullanayım pil performansı hakkında bilgi vereceğim.

• Hayırlı olsun nuroxy Hocam, Nasıl yaptınız bunu acaba?

Ben de geçmek isterim pil performansı berbat, Wifi de bile 5 Saat vermiyor artık sadece 4.30 Saat alabiliyorum

• blackhawk48 B kullanıcısına yanıt
    Ekran süreniz o kadarsa ne gerek var hocam Yanlış anlamadıysam tabi
  • 
Sayfa: önceki 219220221222223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.