Şimdi Ara

HTC ONE A9|KULLANICI Kulübü (Android 7.0 Güncellemesi geldi...) (222. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.765
Cevap
33
Favori
151.450
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 220221222223224
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam bu sure Wifi de böyle ama mobil internet açık olduğunda 3,40 saati ancak görüyor. Eskiden böyle değildi bu cihaz. 3g internette bile 4 saati deviriyordu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim cihaz daha bir yılı doldurması ama pil sos verdi sanıyorum. Saçma sapan ani düşüşler yaşatıyor ve ara sıra pil simgesinin üzerinde kırmızı ünlem beliriyor. Cihazın pilinin değiştiren oldu mu hiç? Garanti kapsamında değişime giriyor mu bu sorun?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar, nougatla parmak tarayicisi cok kotu oldu. Artik dayanilacak seviyede degil. Resmen okumuyor hata veriyor hep. Telefonu ilk aldigimda android 6.0 ile cok guzel calisiyordu bu durumu benim gibi yasayan var mi?

• svmhkn S kullanıcısına yanıt
    Özellikle masa üstündeyken okuttuğumda çoğu zaman kilit açılmıyor elime alıp da açıyorum. Ne yazık ki bu sorun var. 7.0 cihazların içine sıçtı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arizona Dream

Özellikle masa üstündeyken okuttuğumda çoğu zaman kilit açılmıyor elime alıp da açıyorum. Ne yazık ki bu sorun var. 7.0 cihazların içine sıçtı.

Hocam, ne yapacagiz ya

Uğraşabilirim derseniz bir rehber aracılığıyla 6.0 a geri dönün.
  • Arizona Dream kullanıcısına yanıt
    Ugrasmak isterim ya, yardimci olabilecek var midir?

Valla benim bildiğim yöntem şudur xda forumunda daha detaylı vardır tabi ama. Sırasıyla bootloader açma, root, s-off, firmware, Marshmallow ruu yükleme işlemleri. S-off olmadan da dönme yöntemi vardı ama bana çok karmakarışık geldi açıkçası :)
  • Nuroxy kullanıcısına yanıt
    Bende sadece s-off var :). Forumda daha once downgrade yapan yok mu ya?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi svmhkn -- 17 Ağustos 2017; 10:56:21 >
    Telefonunuzun cid ve mid numarasına uygun Marshmallow Ruu ve firmware dosyalarını indirin. Eğer amerika sürümü falan kullanmak istiyorsanız s-off olduğunuzdan kolayca değiştirsiniz cid ve mid numarasını. Neyse indirdikten sonra firmware.zip dosyasının adını 2pq9img.zip yapıp sd carda atın ruu dosyası da bilgisayarda hazır bulunsun. Download moda açınca size 2pq9img.zip yüklemek istiyor musunuz diye soracak ses açma kısmalarla evet diyin sonra download modda Ruu yükleyin bilgisayardan. İşlemler bu kadar. Gerekli firmware ve ruu dosylaraı linkte mevcuttur ve ingilizce anlatımı.

XDA Developers
    [COLLECTION] RUU Nougat & Marshmallow - HTC One A9
    https://forum.xda-developers.com/one-a9/general/wip-ruu-htc-one-a9-t3240344

Hocam, benim surum america devoleper surumu yani 2.18.617.30 u kullaniyorum. Verdiginiz linkten hangi dosyalari indireyim? Kusura bakmayin da biraz acemiyim :)

1.57.617.60 sürümünü indirebilirsiniz fakat orada firmware yokmuş sadece Ruu var. Firmware dosyasını Ruu'nun içinden Ruu Decryption Tool ile çıkarabilirsiniz demişler lakin onu ben de hiç kullanmadım bilemiyorum. 7.0 için firmware dosyaları var fakat 6.0 için koymamışlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nuroxy -- 17 Ağustos 2017; 17:52:31 >
  • Ben sürüm düşümü yaptım. Süpercid yaptım önce. Xda'da HTC one A9 ruu collection diye bir bölüm var. Orada telefona uygun romu indir. Yalnız eski rom linklerinin çoğu ölü. Arada çalışanlar var tek tek bakmak lazım . İndirdiğin romu SD karta at. Telefonu Download modunda başlatıp ses açma tuşuna bas. Kendi yüklüyor. S off ve unlock olmalısın ama.

Sagolun hocam, en kisa zamanda deneyecegim

• nigdes N kullanıcısına yanıt
    Hocam, downgrade yapmakla farki gorebildiniz mi? Sarj suresinde artis falan, bir de parmak izi 7.0 a gore iyi calisiyor mu?

• Youtube da video acikken whatsapp a giriyorum, youtube a geri dondugumde videoyu bastan aciyor, cildirmamak elde degil!

Hocam telefonun 6.0 performansını da bildiğimden ben o şekilde kullanmadım. Lineage OS 14.1 kurdum. Diğer arkadaşın da dediği gibi telefonun ram optimizasyonu berbat ötesi ama lineage OS ile gayet iyi oldu. Bir iki ayar yaptım xposed falan yükledim 4 saat ekran süresi veriyor gün içinde şu an mesela 1buçuk saat ekran süresi var %65 pil kaldı.

• Bu arada telefona custom rom yüklemek isteyen arkadaşlar, telefonu 6.0 a döndürmeden custom rom yükleyemiyorsunuz.

• Yalnız lineage os'da parmak izi okuyucu bazen okumuyor.

• 6.0 a cihazını düşüren varsa Türkiye'nin 6.0 i nin kodu ne ve nereden indirip kurabilirim artık bu 7.0 bıktırdı beni lütfen yardım edin.garanti gitsinde istemiyorum

• 
Sayfa: önceki 220221222223224
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.