Şimdi Ara

Htc One Çalışan kulaklığı görmüyor. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
1
Favori
31.603
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Htc desire eye kullaniyorum.. aynisi oldu hocam hizli tak çıkar yaptim şimdi sorunsuz teşekkür ederim:))

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bu konuyu açalı uzun süre oldu , herkes aynı yöntem ve farklı şekilde sorununu çözmüş.

Bunları denemeden önce ;

1 Kulaklığı başka bir cihazda test edin.
    2 Telefona başka bir kulaklık takın.

Kulaklık ile giriş yerinde bir temassızlık söz konusu sanırım hepiniz aynı kulaklığı kullanıyorsunuz beyaz kablolu ve kırmızı kulaklık ucu olan kutuda gelen htc kulaklığı bu kulaklıkta seri üretim olduğundan dolayı sanırım giriş soketinde zamanla aşınma oluyor ve çapı ,001 mm yani yüzde vs oranla küçülüyor sürtünmeden dolayı.

Ben seneler önce HTC nin beyaz orjinal kulaklığını aldım 110 TL ye şuan kulaklık kısımları kopmuş vaziyette hiç kaliteli değil.

Eğer ben bu kulaklıktan başka kullanmam diyor iseniz , Amazon , Aliexpress , Ebay gibi sitelerde bu kulaklık kargo dahil size 20 TL ye gelir uygun fiyatlı bir kulaklık.

Yok ben orjinal sağlam bir marka düşünüyordum diyor iseniz lütfen kalkıp yine benim gibi HTC nin orjinal kulaklığına dünya kadar para bayılmayın gidin , sennheiser vb kalitede markalardan satın alın.

Amazon'da sennheiser marka kulaklıklar çok uygun fiyata düşüyor TR nin yarısı fiyatına. Bu daha makul olacaktır sizin için.

• quote:

Orijinalden alıntı: AYLAVYU

Arkadaşlar bu konuyu açalı uzun süre oldu , herkes aynı yöntem ve farklı şekilde sorununu çözmüş.

Bunları denemeden önce ;

1 Kulaklığı başka bir cihazda test edin.
    2 Telefona başka bir kulaklık takın.

Kulaklık ile giriş yerinde bir temassızlık söz konusu sanırım hepiniz aynı kulaklığı kullanıyorsunuz beyaz kablolu ve kırmızı kulaklık ucu olan kutuda gelen htc kulaklığı bu kulaklıkta seri üretim olduğundan dolayı sanırım giriş soketinde zamanla aşınma oluyor ve çapı ,001 mm yani yüzde vs oranla küçülüyor sürtünmeden dolayı.

Ben seneler önce HTC nin beyaz orjinal kulaklığını aldım 110 TL ye şuan kulaklık kısımları kopmuş vaziyette hiç kaliteli değil.

Eğer ben bu kulaklıktan başka kullanmam diyor iseniz , Amazon , Aliexpress , Ebay gibi sitelerde bu kulaklık kargo dahil size 20 TL ye gelir uygun fiyatlı bir kulaklık.

Yok ben orjinal sağlam bir marka düşünüyordum diyor iseniz lütfen kalkıp yine benim gibi HTC nin orjinal kulaklığına dünya kadar para bayılmayın gidin , sennheiser vb kalitede markalardan satın alın.

Amazon'da sennheiser marka kulaklıklar çok uygun fiyata düşüyor TR nin yarısı fiyatına. Bu daha makul olacaktır sizin için.

Desire eye var bende orijinal kutu kulaklığı dışında yaşıyorum sorunu hızlı tak çıkar da olmadı zaten bu kulaklık bazen cızırtı yapıyordu giriş de iyice gevşemiş sanırım kulaklık girişini yaptırmam gerekecek.

• Konuyu hortlatiyorum ama ayni sorun 1 saattir bende var. 4 farkli kulaklik telefonumda calisiyor. Orjinal kulakligim da 4 farkli telefonda, laptopta ve tv de calisiyor. Ama kendi kulakligim kendi telefonumda calismiyor. Tamir olmazsa bir arkadasla takasliycam artik piston 1 felan var :/
  • quote:

Orijinalden alıntı: They Call Me Alpha

Konuyu hortlatiyorum ama ayni sorun 1 saattir bende var. 4 farkli kulaklik telefonumda calisiyor. Orjinal kulakligim da 4 farkli telefonda, laptopta ve tv de calisiyor. Ama kendi kulakligim kendi telefonumda calismiyor. Tamir olmazsa bir arkadasla takasliycam artik piston 1 felan var :/

Telefonu suya düşürdüm değiştirdim 2 gün önce.

Temmuz ayında tatilde iken aynı sorunu yaşadım. 1 hafta boyunca her gün sahilde kulaklıkları takıp müzik dinlerken bir sabah tekrar aynı hatayı verdi.

soket girişini bir kürdan yardımı ile temizleyin,üfleyin ve size yukarıda bahsettiğim gibi komik gelecek ama soketi hızlı hızlı çıkarıp takın.

Telefonu açıp kapattıktan sonra tekrar hızlı hızlı takıp çıkarın soketi 'Gözünüz kulaklık ikonunda olsun yanıp anında sönebilir. Yandığı anda bırakın kaçırmadan.

Ben bu şekilde çözdüm problemimi. Yok daha neler demeyin tavsiyeme kulak verin.

O günden ,2 gün öncesine kadar sorunsuz şekilde dinliyordum. Böyle arada bir hata verebiliyor maalesef.

Edit ; Eksik yazı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AYLAVYU -- 20 Aralık 2016; 8:52:52 >

• AYLAVYU kullanıcısına yanıt
    Aksam kulak temizleme cubuguyla veya kurdanla dediklerinizi deniycem. Tesekkur ederim. Haber ederim.

• http://forums.androidcentral.com/htc-one-m8/380384-htc-one-m80-headphone-jack-problem-2.html

burada aynı sorundan müzdarip olanlar var.

Ayarlar> Arama> CDMA çağrı ayarlarına gidin ve Ses Gizliliğini kapatın. Diye yazmış adam eğer kulaklık ve telefon yanınızda ise bir dener misiniz ?

Dikkat hafıza silinebilir.

Bu konuyu takip ettim. CDMA çözümünü yaptıktan sonra da hâlâ sorun yaşıyordum. Konuyla ilgili olarak bir HTC destek teknisyeniyle sohbet ettim. Telefon önbelleğini temizlememi istedi ve bu sorunu çözdü gibi görünüyor. İşte bana yaptırdığı adımlar:

1 Hızlı önyüklemenin kapalı olduğundan emin olun (ayarlar> güç>)

2 Telefonu kapat

3 Aynı zamanda ses seviyesini düşürme ve güç

4 Menü geldiğinde, 'kurtarma' yi seçmek için ses seviyesi düğmelerini kullanın ve güç tuşuyla seçin

5 Kırmızı üçgen göründüğünde yeniden başlayacak, ses seviyesini yukarı tutun ve ses seviyesini artırmak için güç tuşuna
    bir kez basın.

6 Sonraki menü geldiğinde, önbellek bölümünü sil seçeneğini seçin, güç tuşuyla seçin

7 Işlem tamamlandığında 'yeniden başlat' seçeneğini vurgulayın ve onu seçmek için açma / kapatma tuşunu kullanın.

8 Telefon yeniden başlar ve kulaklık girişi daha iyi çalışmalıdır.

* Yukarıda ki 2. seçenek verdiğim linkteki konuda tartışılmış bu yolla çözüme ulaşmış olanlar yorumu yazana teşekkür edermişler sorunu çözdükleri için. ( çeviriyi translateden kopyaladım ama anlaşılıyor. )

Orjinal Metin ;

Htc One Çalışan kulaklığı görmüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AYLAVYU -- 20 Aralık 2016; 10:52:0 >

Suan kulaklik yanimda degil ama kulakligimi elime alinca deneyip buraya hemen yazacagim, tesekkur ederim

Maalesef ise yaramadi

Ayarlar > arama da cdma diye bir kisim yok hocam, ikinci yazdiklariniz ise yaramadi

• Hiç telefonu açıp kapattınız mı ?

Ve yahut yedek alıp , kapalıyken - Açma ve ses kısma düğmesine basıp yukarıdaki kurtarma , recovery işlemini yaptınız mı ?

Yapmadıysanız bence bir de öyle deneyin. Yedeğinizi almayı unutmayın.
    Hocam sorun kulakliktaymis. 2 arkadasimin daha M8'i var. Sirf meraktan onlarin yanina ugrayip kulakligimi onlarin telefonlarinda denedim. Calismadi. Kisacasi kulaklik HTC One M8'e küstü :)

Diger marka her telefonda, pclerde calisan m8 kulakligimi bende jbl c100'u olan bir arkadasla takas ettim. Hemen hemen ayni kalitedeler. Sorun da boylelikle cozuldu. Ilginiz icin tesekkur ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: They Call Me Alpha

Hocam sorun kulakliktaymis. 2 arkadasimin daha M8'i var. Sirf meraktan onlarin yanina ugrayip kulakligimi onlarin telefonlarinda denedim. Calismadi. Kisacasi kulaklik HTC One M8'e küstü :)

Diger marka her telefonda, pclerde calisan m8 kulakligimi bende jbl c100'u olan bir arkadasla takas ettim. Hemen hemen ayni kalitedeler. Sorun da boylelikle cozuldu. Ilginiz icin tesekkur ederim.

İyi yapmışsınız hocam zaten mevzu kulaklığın küsmesi. Kulaklık çok kaliteli değil zaten amazonda daha uygun fiyatlara daha iyilerini bulabilirsiniz.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.